Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit v Ovčárech nezaváhal


17

Domácí sice dali v úvodu každého poločasu branku, ale to bylo málo, protože nedokázali uhlídat autora hattricku, Martina Snížka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z gólového šoku se hosté brzy vzpamatovali

Ovčáry prozatím v okresním přeboru nehrají žádnou zásadní roli a i přesto, že dokázaly porazit Plaňany na jejich hřišti, tak z jejich hry příliš velký strach nejde. Kouřimští, kteří dosavadních pět zápasů museli odbojovat vždy až do konce a těsnými výsledky buď získávali a nebo ztráceli body, by se rádi v Ovčárech naladili na pohodlnou vítěznou notu.

 

Jenže pro hosty přišel tvrdý direkt hned v první minutě, když po první rozehrávce nešťastně tečoval míč za sebe Procházka a Josef Machan jeden na jednoho nezaváhal - 1:0. Hosty branka ale nepoložila a postupně se k velkému výkonu rozehrál Martin Snížek. Rozjel one man show, když se dvakrát trefil z hranice šestnáctky a jednou z pokutového kopu a otočil stav - 1:3.

 

To bylo do poločasu vše zajímavé, po přestávce se dala očekávat pohodlná cesta Kouřimi ke třem bodům, ale...

 

Kopeckého branka mohla zápas zdramatizovat

Jenže úvod druhé půle zastihl hosty asi ještě myšlenkami v kabině, protože domácí pronikli do kouřimské obrany, balón přes Havránka dopadl Milanovi Kopeckému a ten měl do prázdné brány hodně snadnou úlohu - 2:3. Hosté sice ještě reklamovali ofsajd, ale marně a branka byla uznána.

 

Hosté se opět začali soustředit na svoji hru, která sice nebyla úplně ideální, ale na soupeře, který už toho více nepředvedl, to stačilo. Na 2:4 zvýšil po deseti minutách Jaroslav Bělohlávek, po hodině hry přidali další góly ve dvou minutách Daniel Procházka a Milan Hovorka, kteří upravili skóre na 2:6. Ovčáry už nestíhaly a zakončující měli uvnitř šestnáctky spoustu času a prostoru.

 

V závěrečných pětadvaceti minutách se už nic zajímavého neudálo. Domácímu týmu možná hodně chyběl stabilní brankář Svoboda, kterého Hartig určitě nenahradil stoprocentně a Svobodova jistota chyběla. Možná mohl i díky rychlým gólům Ovčár v úvodu obou poločasů vypadat zápas jinak.



Ohlasy k zápasu



TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí mužstva: Dnešní utkání i přes spoustu branek, opravdu na kráse moc nepobralo. Ovčáry jsou na tom opravdu mizerně a v okresu se zřejmě dlouho neohřejí. Sice nás hned po půl minutě nečekaně zaskočily, když se ujali vedení, ale to bylo vše. Zbytek zápasu skutečně nebyl tak pohledný, jak by se zdálo, avšak účel to splnilo a my si připisujeme lehké tři body.



Sestavy


FC Ovčáry
J. Mikita [-] , T. Tichý [-] - M. Hrubeš [-] , L. Hartig [-] , P. Mikita [-] , J. Machan [-] (55. K. Machurka [-] ) - V. Chadraba [-] , J. Hula [-] - P. Kubát [-] (35. M. Březina [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Nouzák [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Bělohlávek [-] (78. M. Ježík [-] ) , M. Snížek [-] , M. Hovorka [-] (78. M. Pilař [-] ) , J. Keltner [-] , R. Světnička [-] , P. Jirků [-] , M. Navrátil [-] , D. Procházka [-] , M. Tománek [-] , L. Kocián [-]

ŽK: 88. D. Procházka .
Hráči zápasu: M. Snížek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - VILT Zdeněk (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Kouřimi se poslední dobou moc nedaří. U nováčka budou chtít za každou cenu vyhrát a to se jim povede.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů