4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

1.kolo, Vysočina | Jihlava | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dušejov nedal rezervě Cejle šanci


Branky


0

V tomto zápase byl k vidění, dá se říc,i souboj mezi mládím a zkušenostmi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním pločase svůj tlak domácí nezužitkovali

Dušejov už od začátku utkání byl mnohem aktivnější a hosty zatlačil na jejich půli. Ti se museli věnovat bránění a do pořádných šancí se nemohli dostat. Podařili se jim pouze dva náznaky šancí z brejkových situací, ale ani domácím se přes velký tlak v první půli gól vstřelit nepovedlo.

Věk rozhodl

V druhém poločase už bylo znát, že věkový průměr hostů byl o něco vyšší, než domácích, kteří zařadili do svého týmu také několik dorostenců, a tak hráči Cejle pomalu fyzicky odcházeli, čehož domácí využili už v 55. minutě, kdy se trefil R. Duba. Po tomto góle už hosté vůbec nestačili a Dušejov tak stihl ještě s přehledem přidat další tři branky, když se dvakrát trefil Š. Habermann a svou druhou branku přidal ještě R. Duba.



Ohlasy k zápasu


TJ Dušejov 2000
Prášil Jaromír, vedoucí TJ Dušejov 2000: Zápas jsme odehráli tak, jak jsme si řekli. Sice to mohlo být o něco lepší, ale zkoušel jsem zapracovat mladší kluky z dorostu, aby se rozehráli a myslím, že to splnilo, co jsme očekávali.

TJ Cejle B
Zlatuška František, vedoucí TJ Cejle B: Dnes to byla velká bída. Jsme starší pánové a dnes jsme vůbec nestačili. Dušejov nás lehce přehrál. Ale byl to první zápas a myslím si, že až se lépe sejdeme tak se zvedneme.



Sestavy


TJ Dušejov 2000
R. Dvořák [-] - M. Schwarz [-] (80. P. Ryšavý [-] ) , Z. Hartman [-] , J. Křížek [-] , S. Koten [-] - L. Vopálenský [-] , T. Vopálenský [-] (76. M. Živnůstka [-] ) , F. Toman [-] , M. Koten [-] - R. Vopálenský [-] (46. Š. Habermann [-] ) , R. Duba [-] -

TJ Cejle B
R. Dušek [-] - V. Hladík [-] , J. Havel [-] , J. Střecha [-] (46. J. Kovář [-] ) , L. Vítů [-] , J. Veselý [-] , P. Trnovský [-] , L. Slavětinský st. [-] , I. Jilich [-] , P. Huďa [-] (46. R. Hošek [-] ) , M. Hošek [-]

ŽK: 27. P. Trnovský .
Hráči zápasu: R. Dvořák , L. Vopálenský , R. Duba .
Místo: Dušejov. Rozhodčí: BEDNÁŘ Josef - KOUDELKA Luděk (N), DUŠEK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.