Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky vezou tři body ze Štítar


Branky


17

Bitvu se spoustou gólů pro sebe ve druhém poločase rozhodli hosté ze Zásmuk. Dva góly zaznamenal Martin Čapek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřely Zásmuky

Na hřiště ambiciózního týmu Štítar přijel nováček ze Zásmuk. Ale nováček má tým prošpikovaný hráči s ligovými zkušenostmi - Pavlík, Čapek, Martínek, Pěkný. Věkově je tým Zásmuk sice hodně vysoko, nejmladšímu hráči bylo v tomto zápase šestadvacet let. A proti nim stojí čtyři hráči okolo dvaceti let. To se ta zlušenost musí někde projevit...

 

Už v šesté minutě skóroval poprvé zásmucký Lukáš Martínek, který využil chyby v obraně domácích - 0:1. Za minutu ale po standardní situaci vyrovnal stav Samuel Uman - 1:1.

 

Rychlý začátek a diváci se měli na co těšit. Oba týmy nabuzené prvními brankami chtěly rychle přidat další. Zásmuky byly o něco aktivnější, ale jejich střely zvonily pouze na brankovou konstrukci Černého brány - dvakrát Sobotka, dále Pechar či Martínek.

 

Ale zahřmělo na druhé straně. Po ojedinělém protiútoku se zapsal mezi střelce Michal Lepší - 2:1. Hosté ale minutu před přestávkou stačili opět srovnat skóre, když síť rozvlnil Martin Čapek - 2:2.

 

Štítary už srovnat nestačily

Do branky domácích se po přestávce musel postavit obránce Přibyl, protože Černý kvůli zranění nemohl zápas dochytat. Navíc nuceně střídal i autor druhého gólu Michal Lepší. I to mohlo být důvodem, že dvě dalekonosné střely Petra Pavlíka - 2:3 a Martina Čapka - 2:4 skončily za zády Přibyla.

 

Domácí zbraně nesložili, ale na otočení skóre už nebyly síly. Deset minut před koncem pouze upravil na konečných 3:4 Tomáš Opolzer.

 

Na otázku, proč dobře a koukatelně hrající Štítary jsou stále s pouhými třemi body u dna tabulky, se nabízí jednoduchá odpověď. Šest dosud odehraných zápasů hrály Štítary s týmy, které po šesti kolech figurují na prvních šesti pozicích. A kdo je čeká v sedmém utkání? Sedmá Kouřim. Ale myslím, že se blíží okamžik, kdy se situace zlomí a Štítarský SK půjde tabulku brzy vzhůru.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Bohužel další porážka. Zásmuky si za vítězstvím víc šly a zaslouženě si odvezly tři body. Těžko se mi to hodnotí, ještě ani jeden zápas jsme neodehráli v ideálním složení. Zápas se musel divákům líbit, viděli spoustu branek a dalších gólových šancí. Paradoxně jsme šli ve 35. minutě do vedení 2:1, ale jako již po několikáté ho neudrželi. Chtěl bych poděkovat klukům za bojovný výkon, díky němuž jsme až do poslední minuty hráli o body....

TJ Sokol Zásmuky
Josef Soběslav, vedoucí týmu: Po celý zápas jsme byli lepší, ale soupeř rozhodně nebyl špatný. Jsem překvapen, že je tam, kde je. My sice nemáme nejmladší kádr, ale když se všichni sejdeme, tak jsme silní. Závěr zápasu jsme už zkušeně pohlídali. Pochvala patří také hlavnímu rozhodčímu Nehasilovi, který podle mě odpískal zápas skvěle.



Sestavy


Štítarský SK
J. Černý [-] (46. J. Brdíčko [-] ) , A. Přibyl [-] - S. Uman [-] , D. Brdíčko [-] , L. Hetcl [-] , M. Lepší [-] (46. T. Opolzer [-] ) , L. Kmoch [-] , J. Vlášek [-] , J. Biško [-] , F. Hoření [-] , K. Machurka [-]

TJ Sokol Zásmuky
M. Zrivka [-] - P. Pavlík [-] , P. Pěkný [-] , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] (66. O. Chábera [-] ) , M. Kraus [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , J. Pechar [-] , L. Martínek [-] , M. Bellada [-]

ŽK: 72. L. Hetcl , 77. J. Biško , 88. K. Machurka - 70. F. Jonáš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nehasil Karel - POLÁK Jakub (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Na krásném štítarském pažitu bude k vidění supr fotbal. Štítary však rozjetého nováčka neporazí a na bodový zisk si budou muset počkat do dalšího kola.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích