0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty se marně rvaly až do posledních minut


Branky


18

Přestože Jestřabí Lhota měla téměř celý zápas mírnou územní převahu, tak gólově nic rozhodnutého nebylo. A tak až do posledních minut byla šance na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechie měla těžkou úlohu

Tuklatská Čechie se potýká v začátku soutěže s nekvalitní hrou, nízkou produktivitou (pouhé tři vstřelené branky je z šesti zápasů hodně málo) a i proto zatím marně čeká na první bodový zisk. Naproti tomu Jestřabí Lhota nenápadnou hrou okupuje čelní příčky. Tentokrát měla Jestřábka problém se složením základní sestavy, jak předestřel hrající trenér Martin Mikeš: "Do zápasu v Tuklatech vstupujeme bez tří opor základní sestavy Kesnera, Kubánka a Trojana. Ale na poslední chvíli se nám podařilo zařadit do základu navrátilce Robovského."

 

Utkání, které jako hlavní rozhodčí řídil Roman Pikner, moc krásy nepobral. Hosté měli sice mírnou územní převahu, ale překonat obětavě bojující obranu Čechie se jin nedařilo. A pokud ano, tak výborně zasáhl domácí brankář Pazdera. Gól přišel až v sedmatřicáté minutě, když se po ideálně zahraném rohovém kopu Kubíčka prosadil hlavou hostující kapitán Miloslav Klička - 0:1.

 

Rozhodující gól padl až v závěru

Do poločasu 0:1, s tím se dá něco dělat. A domácí to zkoušeli. Jenže kombinací to moc nešlo a tak hráči Tuklat hrozili hlavně po standardních situacích. Proti byl ovšem skvělý brankář hostů Karban, který hlavně v závěru vytasil fantastický zákrok proti střele z trestného kopu. 

 

A tak těsné vedení drželi hosté až do závěrečných minut, kdy po pěkné a rychlé akci zajistil dvoubrankový náskok Václav Šámal - 0:2

 

Tuklaty jsou tak nadále bez bodu a na posledním místě tabulky. Naopak Jestřabí Lhota díky ztrátě Libodřic v souběžně hraném utkání poskočila alespoň do neděle na první místo v tabulce a budou čekat na utkání Ratboře v Nučicích.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, hrající trenér: Zápas moc krásy nepřinesl, trochu jsme měli více ze hry, ale nedotáhli slibně rozjeté akce. Ujala se až hlavička kapitána Kličky po pěkně zahraném rohovém kopu Kubíčka. Ve druhém poločase jsme chtěli co nejdříve rozhodnout, ale nevycházela nám koncovka. Domácí hrozili převážně ze standardek, které naše obrana buď zablokovala nebo je pochytal mrštný Karban. Jsme spokojeni se třemi body. Doufám, že na domácí utkání se už sejdeme kompletní.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - D. Čermák [-] , J. Vébr [-] , K. Chýle [-] , R. Čermák [-] (57. M. Bajtler [-] ) , P. Patáčik [-] , M. Pytloun [-] , P. Mazur [-] (83. V. Lachman [-] ) , T. Pígl [-] , I. Kostak [-] , M. Kotala [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - T. Robovský [-] (89. V. Vršťala [-] ) , F. Krajíček [-] , V. Šámal [-] , A. Krupka [-] (78. L. Fejt [-] ) , M. Mikeš [-] , T. Kubíček [-] , M. Klička [-] , J. Hron [-] , A. Hojda [-] , J. Švanda [-]

ŽK: 44. T. Pígl , 59. P. Patáčik - 20. A. Hojda , 59. V. Šámal , 84. M. Mikeš .
Hráči zápasu: L. Karban , V. Šámal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PIKNER Roman - PAZDERA Josef (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2021 07:21
Výhra domácích :) gól Čejen!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tuklaty zahájily sezonu velmi špatně, zato rozjetá Jestřábka je na koni. Z bodového zisku se budou radovat hosté.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů