0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany mají po chytré hře tři body


Branky


15. P. Myška (vl.) , 35. A. Motrunich , 85. O. Shpuryk
17

Krakovany chtěly na domácím hřišti získat všechny body, ale Plaňany s dobře připravenou taktikou udržely vzadu nulu a třikrát udeřily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany zaskočily domácí

Krakovany měly před tímto zápasem na kontě čtyři body, ale v minulém kole sahaly po bodech z Ratboře. Tak bylo nasnadě, že se pokusí Plaňany porazit, aby body zůstaly doma. Plaňany, které sice mají o zápas méně, měly už bodů sedm a tak se mohly bodové zisky srovnat.

 

Ale na hřišti vše vypadalo jinak. Hosté vlétli do zápasu hodně aktivně a na dobrých deset minut zamkli borce Krakovan v jejich šestnáctce. Bohužel pro Plaňany se jim nepodařilo otevřít skóre a hra se postupně srovnala. 

 

Když to začínalo vypadat, že i domácí umí útočit, přišel rychlý protiútok Plaňan a centrovaný míč od lajny si nešťastně srazil za záda Douděry Pavel Myška - 0:1. A gól byl vodou na plaňanský mlýn. Jejich obrana pracovala spolehlivě, co prošlo, to suverénně likvidoval plaňanský gólman Arnold. Za svá záda nepustil ani podařenou střelu Dostála.

 

V pětatřicáté minutě se hostům podařilo do úspěšného konce dotáhnout jeden z rychlých protiútoků, když Artem Motrunich z Myšky udělal kužel a překonal Douděru - 0:2.

 

Tlak Krakovan se nekonal

Dvougólové manko by se dalo smazat a očekával se po přestávce tlak domácího týmu. Ale hosté hráli disciplinovaně a obětavě, nepouštěli domácí k ohrožení své brány a naopak neustále hrozili dalšími a dalšími protiúdery.

 

Krakovanští byli bez šancí a nedokázali nalézt recept na hru soupeře. Naopak to byli hosté, kdo chodil do otevřené obrany a jejich brejky zastavovali domácí faulem. Nejprve putoval do sprch Douděra (66. minuta) a v závěru ještě Neruda (88. minuta). 

 

Pět minut před koncem uzavřel skóre na konečných 0:3 po dalčí rychlé akci Oleksandr Shpuryk.

 

"Ukrajinská letka zničila Krakovany", radoval se po utkání kouč Plaňan Petr Šafránek, který tak Janu Špinkovi vrátil jeho špičkování. Ten naopak před derby s Jestřábkou musí řešit gólmanský rébus: "Já a Douděra máme stop, takže do brány půjde, ten kdo si vytáhne nejkratší sirku."



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč (tentokrát v trestu): Tak jsme měli posvícení a já se těšil na pěkný fotbal. Pěkný fotbal byl, ale jenom ze strany Plaňan. Hráli zezadu na brejky a to na nás v suchým triku stačilo. Naše nemohoucnost vyvrcholila dvěma červenými, které obě byly zaslouženě. Teď nás čeká derby v Jestřábce.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Jsem rád, že si hráči ověřili, že to, co fotbalu dají, to se jim vrátí. Několikátý zápas hrajeme disciplinovaně a velmi bojovně spolu se slušnou fotbalovostí to přineslo výsledky a vítězství i na horké půdě Krakovan. Domácím jsme nenechali příliš prostoru pro jejich hru, v defenzivě jsme je nepouštěli příliš do šancí a to, co obranou prošlo, s klidem a velkým přehledem vyřešil brankař Arnold. Zápas rozhodly naše rychlé protiútoky, ze kterých jsme postupně dali tři branky.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - T. Sixta [-] (60. V. Novotný [-] ) , D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , L. Neruda [-] , M. Kutil [-] , D. Horák [-] , A. Dostál [-] , P. Myška [-] (40. J. Olexa [-] ) , Z. Vodvářka [-] , O. Černý [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - M. Jambor [-] , M. Lutsiuk [-] , D. Konůpek [-] , O. Shpuryk [-] , T. Nguyen [-] (27. D. Siruček [-] ) , O. Lazaryev [-] (79. J. Klucska [-] ) , Y. Pavlenko [-] , A. Motrunich [-] , T. Freund [-] , R. Metlushko [-]

ŽK: 40. L. Neruda , 49. J. Olexa , 77. P. Kozel - 39. O. Shpuryk , 77. Y. Pavlenko . ČK: 66. Z. Douděra , 88. L. Neruda .
Hráči zápasu: V. Arnold .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - KUBIČEK Luboš (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Krakovany doma sestřelí plaňanskou letku. Nebudou to mít však vůbec lehké.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích