1:6
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše se otočilo naruby v pěti minutách


Branky


14. P. Batelka - 40. L. Seifert , 45. M. Hrabal , 57. L. Seifert , 67. L. Seifert , 70. M. Jansta , 84. M. Jansta (p.)
17

První ztrátu bodů zaznamenaly Libodřice v domácím utkání proti rezervě Velimi. První poločas nabídl vyrovnaný zápas, ale v posledních pěti minutách před přestávkou si domácí vybrali černé okamžiky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolaps Libodřic v poslední pětiminutovce

Za pěkného počasí a s na tuhle soutěž perfektní diváckou návštěvou zahájil úvodním hvizdem hlavní rozhodčí Pluhař utkání, které slibovalo kvalitu. 

 

A diváci se bavili dobrou kopanou a hlavně libodřičtí jásali po úvodní brance Pavla Batelky, který po čtvrthodině hry poslal domácí po standardce do vedení - 1:0.

 

Vyrovnaná bitva pokračovala i nadále. Větší fotbalovost Velimi nahrazovali domácí borci obětavostí a bojovností. Žádné příležitosti se nedařilo dotáhnout do gólu a tak dlouho svítil na ukazateli stav 1:0. Až do čtyřicáté minuty, kdy začaly chvíle, na které by domácí nejraději brzy zapomněli.

 

Nejprve Lukáš Seifert vyrovnal skóre na 1:1. Potom dostal druhou žlutou po faulech libodřický obránce Tomáš Němec a domácí šli do deseti. Další facka pro Libodřické přišla, když se zranil gólman Hradecký a vrcholem byla branka Velimi do šatny, kterou si připsal kapitán Marek Hrabal - 1:2.

 

Solidní začátek Libodřic byl v tahu a dal se očekávat náročný průběh druhé půle.

 

V deseti už domácí na Velim nestačili

Druhá půle začala urputnou obranou domácích se snahou o nákopy dopředu ve stylu "něco tam s tím udělejte". S tím si ale velimská obrana v pohodě vždy poradila. A hosté byli nebezpeční před brankou domácích. Zahrozil už Kmoch, jehož nevydařený centr z levé strany zazvonil na břevno. Akce pak pokračovala zprava, míč se dostal zpět do levé strany, odkud nepokrytý Lukáš Seifert dává svůj druhý gól - 1:3.

 

Domácí pod tlakem pohyblivých hostů často chybují. Po jedné takové chybě vyřešili hosté situaci tři na jednoho ukázkově a Lukáš Seifert završil hattrick - 1:4. O tři minuty později se opět mění skóre. Vybídnutí do křídla stihl Němec zastavit před brankovou čárou, zbavil se obránce a v šestnáctce přesně našel Martina Janstu - 1:5.

 

Velimští pokračovali v pohledných kombinacích, ale zakončení už nebylo důrazné. Střelu Vlka do šibenice stačil domácí gólman pokrýt, poradil si i se samostatným průnikem Kmocha. Průnik Martina Jansty ale zastavoval faulem Dittrich a penaltu sám postižený proměnil - 1:6.

 

Domácí se za celou druhou půli v podstatě nedostali na polovinu hostů. Až v poslední minutě průnik Matějky skončil rohovým kopem, který zakončil povedenou střelou Dittrich, ale Svoboda svůj tým podržel a stačil zlikvidovat i dorážku Škopka.

 

"Prostě jsme to projeli. Průběh utkání ovlivnilo vyloučení Němce a zranění brankáře Hradeckého", reagoval po zápase trenér domácích Adam Baško a doplnil: "Chci pochválit výkon rozhodčího Pluhaře, který perfektně odpískal celé utkání. Víc takových rozhodčích jako je Luboš!" Niutno podotknout, že rozhodčí nejen dobře pískal, ale stihl i vysvětlovat divákům svoje rozhodnutí, i je upozorňovat, že když budou pořád jen kecat, tak jim zteplá pivo.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Adam Baško, trenér: V deseti lidech čelit Velimi nešlo. Jen mě mrzí, že většina branek padla po našich chybách a soupeř se na ně moc nenadřel. Chtěl bych vyzdvihnout výkon týmu Velimi, kde se snoubí zkušenost s dravým mládím. Je vidět, že mládež dělají ve Velimi dobře a přináší to ovoce. Příští týden v Ratboři svou kůži nedáme lacino a tuto prohru chceme odčinit.




Sestavy


FK Libodřice
M. Hradecký [-] (46. J. Kovařík [-] ) - M. Beníšek [-] (70. M. Matějka [-] ) , J. Košík [-] (70. F. Krejčí [-] ) , F. Šafránek [-] (46. V. Patočka [-] ) , T. Němec [-] , P. Batelka [-] , P. Škopek [-] , M. Volavka [-] , L. Pohanka [-] , M. Hovorka [-] , V. Dittrich [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] (73. M. Bláža [-] ) , O. Vokřál [-] , M. Hrabal [-] , P. Štros [-] - J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] , T. Němec [-] (78. J. Kuchař [-] ) - - T. Kmoch [-] , L. Seifert [-] (76. J. Vokřál [-] ) , J. Věříš [-] (46. M. Jansta [-] )

ŽK: 7. P. Batelka , 12. T. Němec - 47. J. Jelínek . ČK: 44. T. Němec .
Hráči zápasu: L. Seifert .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - MLÁZOVSKÝ David (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Asi nejvíc zajimavé utkání bude k videní u nás v Libo. Bude se jednat o velký boj, ze kterého vyjdou domácí vítězně.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích