2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř otočila bitvu ve druhém poločase


Branky


16

Dosud neporažená Ratboř hostila nepříjemného soupeře z Krakovan a diváci se mohli bavit napínavým duelem, který domácí ve druhé půli otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Špinka neudržel nervy na uzdě

Od prvních minut mohli diváci sledovat šance na obou stranách. Vůbec k první příležitosti se dostal domácí Kesner, který pěknou střelou vystrašil Douděru a dorážející J. Adámek poté mířil vysoko nad bránu.

 

 

Na druhé straně po chybě gólmana Jeřábka zívala na Olexu jen prázdná brána, ale střelec trefil jen tyčku.

 

Ale přece jen to byli domácí, kdo měl více ze hry. Jenže i hosté příkladně bojovali a diváci mohli sledovat napínavý mač. Ke střele ze zajímavé pozice se dostal Mbemba, Vohnický přihrávku mezi obránce zakončil slabě a Douděra míč bez problémů uklízí v náruči.

 

A tak ke slovu přišlo pravidlo „nedáš – dostaneš“. Olexa obral o míč Mbembu, předal balón na Davida Chvojku, který peckou z úhlu prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 0:1.

 

Do konce poločasu se domácím vyrovnat nepodařilo, protože Biško poslal svůj projektil nad bránu. Ale jednu výhodu Slavoj přece jen získal. Jan Špinka neudržel nervy na uzdě a za svůj boxerský výstup viděl červenou kartu.

 

Nabuzená Ratboř skóre otočila

Pevný obranný blok Krakovan začali domácí borci rozebírat od úvodních minut. Hrálo se převážně na polovině hostů, dorážka J. Adámka nebyla přesná, Teslíka vychytal Douděra. Ale tlak se stupňoval a v jedenácté minutě druhé půle se důrazem prosadil Matěj Teslík a vyrovnal – 1:1.

 

Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Ke standardce se postavil Mbemba a krásným centrem našel přesně hlavu Jana Adámka, který otočil ukazatel skóre na stranu domácího Slavoje – 2:1.

 

Jenže vedení hráče Ratboře uspalo a hosté vsadili vše na jednu kartu. A dařilo se jim vytvořit tlak na Jeřábkovu bránu, bohužel míč ani jednou neskončil za jeho zády. Krakovanské zakončení hlavou šlo mimo, nevyšlo to ani ze dvou trestňáků z hranice velkého čtverce.

 

„Byl to obrovský boj v posledních minutách“, oddechl si ratbořský asistent Tomáš Kratochvíl: „Několikrát nám na lavičce zatrnulo, poslední minuty jsme nesehráli dobře.“



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: V tomto utkání nás čekal soupeř, se kterým nemáme dobrou vzájemnou bilanci. Oko diváka mohlo vidět od prvních minut šance na obou stranách. I když jsme byli více na míči, tak se hosté po naší chybě dostali do vedení. Krakovany druhý poločas čekaly, co naši kluci na place předvedou, bránily od poloviny, nebyly aktivní a nám se podařilo zápas otočit. Měli jsme ještě nějaké příležitosti ke vstřelení třetí branky. Bohužel to tam nepadlo, hra z naší strany pak zbytečně uvadla a hosté vrhli všechny síly do útoku. Utkání bylo z obou stran bojovné, bylo v něm spousta šancí, určitě se muselo divákům líbit.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tenhle zápas jde za mnou. Nesmyslným zkratem jsem zkazil náš dobrý výkon. V deseti už jsme nestačili a dostali jsme ve druhé půli dvě branky. Ratboř byla fotbalová a ve středu zálohy jí výborně zahrál Kesner. My už vyhlížíme další zápas, kde doma přivítáme Plaňany.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - A. Brant [-] , D. Kemza [-] , L. Vohnický [-] (76. M. Uher [-] ) , M. Teslík [-] , M. Kesner [-] , J. Adámek [-] , J. Mbemba [-] , R. Biško [-] , J. Kovařík [-] , M. Adámek [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - J. Špinka [-] , D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , L. Neruda [-] , M. Kutil [-] , D. Horák [-] , A. Dostál [-] , P. Myška [-] , J. Olexa [-] (68. V. Novotný [-] ) , O. Černý [-]

ŽK: 78. J. Mbemba - 61. P. Kozel . ČK: 42. J. Špinka .
Hráči zápasu: R. Biško , M. Kesner - J. Olexa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hron Karel - SEMERÁK David (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dlouhodobá vzájemná bilance hovoří pro hostující tým, ale jelikož jsem obrovský srdcař našeho mančaftu, tak nemohu napsat nic jiného než, že ukážeme naši sílu a zvítězíme