Červené Pečky ukázaly velkou mentální sílu


Branky


18

Kouřim šla do vedení už v šesté minutě, pár minut před přestávkou si hosté dali vlastence. Některé týmy by to zlomilo, ale ne tak Červenopečecké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácí uklidnila

"Už v 6. minutě si po standartce ze strany naběhl na skvělý centr Snížka Novák a hlavou nedal brankářovi hostí šanci. Celý první poločas jsme Č. Pečky tlačili, měli šance a ve 40. minutě po dalším centru Snížka se opět hlavou prosadil tentokrát hostující hráč do vlastní branky", komentoval první půli v tu chvíli spokojený Jan Kočí.

 


Jeho slova pak potvrdil i Matěj Bílý: "Zásahy do sestavy nám nesvědčí a některé zvládáme lépe a některé hůře. Bohužel ani do budoucna se jim nevyhneme a dneska nám to trvalo celý poločas, než jsme se srovnali. V první půlce jsme byli velmi nervózní, automatické věci jsme pokazili, nedodržovali jsme nastavenou taktiku."

 

Ale Matěj navíc přiblížil i postupné zlepšení: "Ale když už jsme si vzpomněli, co máme hrát, tak jsme byli nebezpeční a pálili jsme jednu tutovku za druhou. Kdyby byl poločas 2:3, tak se nikdo nediví. Kouřim držel famózní gólman a naše zbrklé zakončení."


 

Dvoubrankové vedení Kouřimi bylo dobrým tiketem k celkové výhře, ale paradoxně vlastní gól Zákouckého nakopl hosty. Dá se říci, že vlastňákem započal obrat.

 

 

A děly se věci...

O co radostněji hodnotil druhé dějství Matěj Bílý: "O poločase jsme si vysvětlili pár nejasností, upravili úkoly a šlo to zas o trochu lépe. Přestali jsme zbrkle posílat míč vzduchem, začali jsme kombinovat, hrát rychle od nohy, zase jsme hrozili z křídel a k tomu se přidala výborná defenziva a bojovnost jednoho za všechny a všichni za jednoho. Kouřim jsme nutili k chybám, nedávali jsme jim prostor pro to cokoliv vymyslet a zároveň každý náš zisk míče byl pro soupeře nebezpečný. Jediné, z čeho soupeř hrozil, byly standardní situace."

 

A měl důvod, protože jeho borci utkání třemi góly otočily a z Kouřimi si odvážejí vcelku nečekaně tři body.

"Absolutně jsme zápas vypustili, přestali se koncentrovat a jen my sami jsme si zápas prohráli vlastní nedůsledností, nezodpovědností", nechápal po utkání Jan Kočí.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí týmu: Po zranění se nám do sestavy vrátil Procházka a bylo to na naší hře znát, měli jsme šance, byli jsme lepší na míči a Č. Pečky jsme k ničemu vážnějšímu nepustili. Dvakrát se nám podařilo do poločasu skórovat díky Novákovi a vlastnímu gólu hostů, ale co se dělo potom, nepochopím. Přes dvougólové vedení jsme hru stále otevírali a zbytečně jsme soupeři dovolili zápas otočit po opravdu neskutečných chybách. Ani Havránek nás výjimečně nepodržel a my jsme se tak sami připravili o vítězství.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, trenér: Zasloužené vítězství po týmovém výkonu!  Kluci si týmovým, bojovným výkonem došli pro výhru! Jsem na ně pyšný!!



Počet diváků: 50. Rozhodčí: VLK Karel - KOSMATA Daniel (N), VRKOTA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2021 16:29
Hodnocení zápasu
19. 9. 2021 20:35
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Minulé kolo přineslo borcům z Peček první tři body, ale v Kouřimi určitě neuspějí