3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim byla produktivnější


Branky


16

Nučice přijely na hřiště Velimi bojovat o posun v tabulce. Ve vyrovnaném zápase byli ale domácí efektivnější a získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němec poslal domácí do dvoubrankového vedení

Před utkáním byly karty rozdané vcelku jasně. Nučice v minulém kole podlehly doma v přestřelce Libodřicím a náhradu bodů mohly hledat v tomto utkání, kdy na ně čekal ale těžký soupeř, který minule uspěl po penaltách v Krakovanech. Tabulkový rozdíl dvou bodů dával hostům šanci svého soupeře v tabulce přeskočit.

 

Ale domácím vyšel vstup do utkání na výbornou. Už v desáté minutě se k odraženému balónu dostal Němec, přesným centrem našel v šestnáctce Martina Janstu, který neměl problém přesnou hlavičkou překonat Rybáka v brance Nučic – 1:0.

 

O dalších deset minut později bylo v táboře domácích ještě veseleji. Tomáš Němec využil své rychlosti, nepřihrál zbrkle některému ze dvou spoluhráčů stojících v ofsajdovém postavení, ale vzal akci na sebe. Postupoval sám na Rybáka a situaci využil gólově – 2:0.

 

V dalším průběhu prvního poločasu už branka nepadla, i když oba týmy se snažily hrát aktivně, ale žádný náznak gólové příležitosti nebyl dotažen k rozvlnění sítě. A tak se šlo do kabin s dvoubrankovým náskokem mužstva Velimi.

Kubalík snížil na rozdíl jediného gólu

Do druhé půle udělali hosté hned dvě změny, Bradáče s Kočím nahradili Hervert a navrátilec po zranění Vlasák. Ten bohužel na hřišti vydržel jen dvacet minut a po dvou nešetrných zákrocích domácích vystřídal.

 

Ale poločasová změna se vyplatila. Hned po pěti minutách druhého poločasu dostalo utkání větší náboj. Nevšímal krásně využil českou uličku a poslal na zteč Filipa Kubalíka – 2:1.

 

O pár minut později se do šestnáctky domácích dostával z pravé strany Jícha, ale v rozhodujícím okamžiku vykopl jen drn z velimského pažitu.

 

 

A bitva vrcholila. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale více štěstí měli v závěru domácí, kteří definitivně rozhodli. Míč nastřelený do tyče Rybákovy branky se odrazil přímo na kopačku Martina Jansty a ten už měl snadnou práci – 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Velim je na domácím hřišti velmi silná a potvrdila to i v tomto zápase. Nebylo to tak, že by nás celé utkání přehrávala, ale brankové situace, do kterých se dostala, dokázala dobře vyřešit a zaslouženě vyhrála. Dobře se ukazoval po zranění Tomáš Vlasák, ale musel zase brzy vystřídat. Snad to nebude nic vážného a budeme ho moci zase brzy využívat.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] , O. Vokřál [-] , M. Hrabal [-] , P. Štros [-] - M. Bláža [-] (77. L. Vlk [-] ) , D. Hruška [-] (64. J. Vlk [-] ) , J. Jelínek [-] , T. Němec [-] (66. J. Zajíc [-] ) - M. Kasal [-] (73. J. Ceral [-] ) , M. Jansta [-] (82. J. Vokřál [-] )

TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] (46. T. Vlasák [-] ) , L. Kulhavý [-] , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] , P. Nevšímal [-] , J. Vedral [-] , J. Souček [-] , M. Chromý [-] , M. Jícha [-] , P. Bradáč [-] (46. J. Hervert [-] )

ŽK: 33. T. Němec , 39. M. Kasal , 57. M. Bláža , 67. P. Štros - 15. M. Šulc , 39. P. Nevšímal , 41. P. Bradáč .
Hráči zápasu: T. Němec - P. Nevšímal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PIKNER Roman - DANĚK Tomáš (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nučice v minulém kole na domácím hřišti ztratily body, budou se chtít na velimském pažitu ukázat, ale domácí ve své tvrzi ukáží tvář favorita