3:1
(2:0)
65. T. Jelínek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka zvládla další zápas za tři body


Branky


20. M. Mikeš , 34. J. Švanda , 72. A. Hojda - 65. T. Jelínek (p.)
16

Dvoubrankový náskok domácích z prvního poločasu se po pokutovém kopu hostů ve druhé půli smrskl na jediný gól. Jestřábka ale rychle kontrovala a vedení udržela až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Jestřábka šla do vedení

Jestřabí Lhota v tomto ročníku zatím válí a diváci očekávali zisk dalších tří bodů. Tým ze Štítar je ovšem nevyzpytatelný. Jenže tentokrát se zdálo, že by to pro domácí mohlo být snadnější. "Nechci brečet, ale dnes jsme sotva dali dohromady jedenáct hráčů, z toho čtyři dorazili po týdenní dovolené v Chorvatsku", konstatoval trenér Štítarského SK Daniel Kmoch.

 

A tak na hříšti bylo vidět, že domácí jsou po výhře hladovější. Drželi míč a dobře kombinovali. Dostávali se i do zakončení, ale s tím byli na štíru i proto, že v brance hostů válí jako zamlada Jiří Černý. 

 

Diváci se prvního gólu dočkali ve dvacáté minutě, když po akci z levé strany si míč našel Aleše Krupku a ten nezaváhal - 1:0. A domácí válcovali hosty dál a ve třicáté čtvrté minutě mohli zvedat ruce nad hlavu podruhé. Střelou z vápna se mezi střelce zapsal ofenzivní bek Jakub Švanda - 2:0

 

Přestože další šance pochytal Černý, zůstal poločasový výsledek nadějí pro domácí tým.

 

Drama se nekonalo

Hosté vstoupili do druhé půle s jinačí taktikou. Začali více napadat domácí rozehrávku a tím nutili hráče Jestřábky k chybám. Hra už nebyla tak jednoznačná a po faulu domácích v šestnáctce dostali hosté příležitost ke snížení stavu v podobě pokutového kopu. S tím si bez problémů poradil Tomáš Jelínek - 2:1.

 

A schylovalo se k dramatu. Ale domácí tým se z obdržené branky rychle oklepal a ofenzivní choutky Štítar zmrazil dalším gólem, o který se postaral další mladík v dresu domácích Adam Hojda - 3:1. "Rozhodl neodpískaný faul na našeho obránce a bylo po zápase..... ", komentoval situaci Daniel Kmoch a doplnil: "Z našeho mužstva bych chtěl vyzdvihnout gólmana Jirku Černého, který ještě pochytal spoustu dalších šanci domácího týmu."

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, drželi jsme balon a dařila se nám kombinace. Postupně jsme si vypracovali nějaké šance, bohužel chybělo lepší zakončení, ale poločasových 2:0 bylo slušných. Do druhé půle jsme chtěli zachovat aktivní hru a přidat další branku. Soupeř, který nehrál vůbec špatně, začal více napadat naši rozehrávku, vázla nám kombinace. Vybrali jsme si slabší chvíli a soupeř nás potrestal. Jsem rád za výhru a taky, že se trefili oba beci. Je to odměna za jejich ofenzivní práci.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: V dnešním utkání domácí zvítězili zaslouženě. Všude jsme byli pozdě a dělali chybu za chybou a opět nám chyběl důraz. Přesto jsme ve druhém poločase dokázali snížit z penalty a mohli utkání ještě zdramatizovat. Jenže pak přišel třetí gól...



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - D. Kubánek [-] , L. Fejt [-] (45. L. Týma [-] ) , A. Krupka [-] (65. J. Kostelecký [-] ) , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] (45. R. Stránský [-] ) , T. Kubíček [-] , M. Klička [-] , J. Hron [-] (80. R. Bilik [-] ) , A. Hojda [-] , J. Švanda [-]

Štítarský SK
J. Černý [-] - T. Opolzer [-] (77. D. Kmoch [-] ) , K. Horňáček [-] , L. Hetcl [-] , J. Miškovský [-] , L. Kmoch [-] , J. Vlášek [-] , A. Přibyl [-] , T. Jelínek [-] , F. Hoření [-] , K. Machurka [-]

ŽK: 68. D. Kubánek - 48. F. Hoření , 52. K. Machurka .
Hráči zápasu: A. Hojda , J. Švanda - J. Černý .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - STANĚK Josef (N), POLÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Borci ze Štítar budou určitě o body bojovat, ale hráči domácího Sokola ukáží svoji sílu a na domácím hřišti zvítězí