P. Pavlík 67. (p.)
P. Pavlík 70. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodly dvě penalty během tří minut


Branky


67. P. Pavlík (p.) , 70. P. Pavlík (p.) - 87. P. Královský
13

Vyrovnaný zápas, ve kterém byli o malinko opticky lepší domácí, rozhodly dva slepené góly z pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Utkání slibovalo napínavou podívanou s nálepkou derby dvou tradičních bašt okresní kopané. Od počátku utkání byli domácí aktivnější, lépe kombinovali a hosté přijeli s taktikou ubránit to vzadu a po brejcích zkusit zahrozit. Takže dívat se bylo na co.

 

Gól se však v první půli nenarodil žádný, protože šance Zásmuckých byly buď zneškodněny kouřimským brankářem Havránkem a nebo útočníci nezakončili přesně. Na druhé straně se žádný z brejků nepodařilo dotáhnout až k vážnému ohrožení branky a navíc tato taktika byla pošramocena po nuceném vystřídání rychlíka Dufka.

 

Pavlík proměnil obě penalty

Ani po přestávce se obraz hry nezměnil. Po kombinaci se dostal z úhlu za obranu Sobotka a vyzval k zakončení Pěkného, ale tomu to do gólu nevyšlo. Neujala se ani střela z dvaceti metrů z kopačky Pavlíka.

 

Na opačném konci hřiště hrozili nejvíc Keltner se Snížkem podporováni zezadu Královským. Ale ani jejich akce příliš neohrožovaly Terče v bráně Zásmuk.

 

Na první gól se čekalo více jak hodinu. Kraus vhodil aut, převzal si ihned míč zpátky, protáhl se kolem kouřimského obránce do šestnáctky a byl faulován. Nařízený pokutový kop proměnil Petr Pavlík, byť Havránek vystihl dobře směr - 1:0. Hosté se sice chvilku dohadovali o předcházejícím ofsajdu, ale rozhodčí se ukecat nenechal.

 

Za tři minuty poté motal míč mezi třemi obránci v rohu šestnáctky Kouřimi Pěkný, přišel další faul Kouřimi a Petr Pavlík, tentokrát na druhou stranu, opět nezaváhal - 2:0. Penalta opět vzbudila hodně emocí, které vyvrcholily červenou kartou pro Tomáše Svobodu.

 

Oslabený tým Kouřimi se domácí snažili definitivně dorazit, nesoustředěné obrany využili hosté a zápas zdramatizovali. Snížek připravil míč pro Pavla Královského, který nezaváhal - 2:1. Ale na vyrovnání už zbývající tři minutky nestačily.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Z dalšího utkání máme tři body, za což jsme rádi, ale výhra se rodila dost krkolomně. V zápase jsme byli aktivnější, ale nedařilo se nám proměňovat i ty nejvyloženější šance. Zlom přišel dvacet minut před koncem utkání, kdy jsme zahrávali během pěti minut dva pokutovém kopy, které s přehledem proměnil Pavlík. Ve zbytku utkání, místo toho abychom si pohlídali výsledek, kdy byl soupeř v deseti, jsme se zbytečně hnali za dalším gólem a otevírali tak prostor pro hosty. V posledních minutách jsme se pak zbytečně strachovali o výsledek.

TJ Kouřim
Jan Kočí, hráč: Zásmuky od první minuty zápasu daly jasně najevo, kdo hraje doma. Domácí měli více balón na noze, vytvářeli si více šancí, ale taky více spalovali, ať už to bylo díky Havránkovi nebo nepřesnému zakončení. Naše taktika byla stejná jako minulý týden.. odbránit si to a pokusit se hrozit z brejků a standardních situací, což nám i vycházelo do doby, kdy se nešťastně zranil Dufek a rozšířil už tak velmi početnou marodku našeho týmu. K druhému poločasu se radši vyjadřovat nebudu, protože to, co předvedl rozhodčí Veselý, byla prasárna největšího kalibru, když proti nám nařídil dvě nesmyslné penalty a bezdůvodně vyloučil Svobodu.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , J. Pechar [-] , P. Pěkný [-] , L. Sobotka [-] (84. F. Jonáš [-] ) , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] (46. M. Bellada [-] ) , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , A. Sivák [-] , M. Šourek [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] , T. Dufek [-] (39. M. Ježík [-] ) , M. Navrátil [-] , R. Světnička [-] , P. Královský [-] , M. Snížek [-] , L. Kocián [-] , T. Novák [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 79. M. Kraus - 61. J. Keltner , 66. T. Svoboda , 70. P. Královský , 88. J. Kočí . ČK: 68. T. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - PANGRÁC Michal (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Zajímavý zápas, zajímavé derby. Obě mužstva si vyzkoušela letos penaltový rozstřel. Myslím si, že i v tomto utkání dojde na dělení bodů. Loterie tentokrát pro Kouřim.

Tip: remíza

Tip: remíza