Z. Vilt 45.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj v úvodu soutěže válí


Branky


16

Po minulém tříbodovém zisku si tentokrát vezou hráči Ratboře tři body z Ovčár, kde zvítězili dvougólovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Honza Adámek otevřel skóre

"Chceme v tomto utkání navázat na tři body z domácího zápasu", předeslal ratbořský Tomáš Kratochvíl a ještě upřesnil: "Musíme trochu improvizovat v sestavě, ale kluci si na sebe snad rychle zvyknou."

 

Ale borci domácích Ovčár v úvodním kole ročníku dobře bránili proti favorizované Velimi. Prohráli, ale defenzívu ukázali kvalitní. Teď mohla být příležitost předvést i útočné choutky.

 

Jenže i Ratboř byla nad jejich síly. Jedna šance Slavoje střídá druhou. Teslík míří hlavou mimo tyče, podobně zakončil i J. Adámek po přihrávce Teslíka. Ale už v sedmé minutě zápasu se ukazatel skóre mění. Centr Kesnera posílá do sítě přesnou hlavičkou Jan Adámek - 0:1.

 

A hosté jsou při chuti. Další centr Teslíka zakončuje J. Adámek, tentokrát míč z jeho hlavy letí mimo tyče. Biško po rohovém kopu orazítkoval pouze břevno domácí brány. Po půlhodině hry máme stav 0:2, když akci Kovaříka a Teslíka zakončil přesně Lukáš Vohnický - 0:2.

 

Ale i domácí se dostali k ohrožení branky Slavoje, ale obrana hostů či brankář Jeřábek byli téměř vždy připraveni až na okamžik z poslední minuty, kdy Zdeněk Vilt udržel naděje domácích na lepší výsledek - 1:2.

 

Snahu domácích zastavil až další gól Honzy Adámka

Gól do šatny vliv domácím čerstvou krev do žil a po přestávce se přece jen častěji dostávali na dostřel branky hostů, vytěžit dokázali ale pouze jednu ránu do břevna. Hráčům Ratboře se příliš nedařila finální kombinace. 

 

Po patnácti minutách se ale hosté vrátili ke své hře. Jana Adámka na poprvé vychytal Procházka, druhý pokus při dorážce do odkryté brány už ale byl úspěšný - 1:3.

 

Od této chvíle už bylo na hřišti jediné mužstvo. Protože rána Gembiczkého minula tyče, Kesnera vychytal Procházka a rovněž dokázal vytěsnit lob Mbemby, skončil zápas výsledkem 1:3.

 

Ratbořský Slavoj tak potvrdil fazónu z prvního kola a usadil se na čele tabulky. Ovčáry zatím patří mezi tři týmy bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Zápas se odehrával spíše před domácí brankou. Dostali jsme se do vedení, ale místo toho abychom ještě přidali další branky přišlo potrestání z domácí strany před koncem poločasu. Ve druhém poločase se objevila hluchá chvilka našich kluků, ale po několika šancích se jim podařilo vstřelit třetí branku a vše se uklidnilo. V tomto utkání mělo z naší strany padnout jednoznačně více branek, měli jsme vše rozhodnout v prvním poločase a mohlo se dohrávat ve větším klidu. Bohužel jsme řešili situace nepřesně, což byla škoda.



Sestavy


FC Ovčáry
D. Procházka [-] - J. Nouzák [-] , P. Kubát [-] , J. Mikita [-] , T. Tichý [-] - Z. Vilt [-] , P. Mikita [-] , P. Pohl [-] , J. Machan [-] - J. Hula [-] (51. M. Machurka [-] ) , V. Chadraba [-] -

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - T. Beran [-] , L. Vohnický [-] , M. Teslík [-] , M. Kesner [-] , J. Adámek [-] (72. M. Uher [-] ) , Z. Gembiczki [-] , R. Biško [-] , J. Kovařík [-] (46. J. Mbemba [-] ) , V. Švarc [-] , M. Adámek [-]

ŽK: 55. V. Chadraba - 57. J. Mbemba .
Hráči zápasu: J. Adámek .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Hron Karel - MACHURKA Bohuslav (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Joel Mbemba
Tip experta: výhra hostů

Potřebujeme potvrdit tři body z prvního zápasu. Ale v Ovčárech nás nečeká nic lehkého. Malé a nekvalitní hřiště, nadšený nováček, který uhrál přijatelný výsledek ve Velimi. Nemůžu však jinak, než dát dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů