Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby byli nakonec úspěšnější domácí


Branky


16

V utkání dvou blízkých týmů se vedení střídalo, ale Zásmuky byly nakonec šťastnější, když v závěru přetlačily Bečváry dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlík se trefil přesně

Hned od začátku utkání bylo jasné, že uvidíme vyrovnaný zápas. Útoky se přelévaly ze strany na stranu a ani šancí nebylo málo. První branku zaznamenali domácí už ve dvanácté minutě, kdy se z trestného kopu trefil přesně Petr Pavlík - 1:0.

 

V dalším průběhu první půle bylo k vidění několik šancí, ale na straně Bečvár mířili ze slibných pozic Kubín i Jahoda vysoko nad bránu, v další šanci Jahodu vychytal Zrivka. Zásmuky zase zahrozily před přestávkou, kdy aktivnímu Sobotkovi nejprve míč po pasu od Siváka utekl do zámezí, napodruhé ale už dokázal přetlačit Čáslavu, ale z úhlu mířil mimo tyče.

 

V poslední minutě zahrávali hosté standardku, o míč v šestnáctce přišli a Zásmučtí rychle přenesli hru na druhou stranu. Po kombinaci před šestnáctkou pálil ostře Šourek, ale gólman Bečvár byl na místě.

 

V závěru vybojovaly tři body Zásmuky

Začátek druhé půle zastihl domácí v útlumu. Bečváry dobře kombinovaly a cpali se před bránu domácích ve snaze o vyrovnání. Výhodou mohly být dva trestné kopy z dvaceti metrů, ale Uher oba pokusy neprovedl ideálně. Šanci měl i Kenardžiev, který se proháčkoval po brankové čáře, ale z velkého úhlu trefil jen tyč Zrivkovy brány.

 

Z tlaku hostů pramenily i brejky Zásmuk. Belladovi vypíchl míč v poslední chvíli bečvarecký obránce, Sobotku vychytal střídající Nykl. A tak udeřilo na druhé straně. Dlouhý nákop Uhra sklepl Horáček na Michala Kenardžieva, který se zasekávačkou zbavil obránce a levačkou trefil vzdálenější šibenici - 1:1. A hned o tři minuty později se Bečváry radovaly podruhé. K míči se v šestnáctce dostal Jan Kubín, který vyslal šmudlu levačkou na Zrivku. Jestli domácí brankář střelu podcenil nebo mu špatně odskočila, ví jen on, ale že skončila v síti, to viděli všichni - 1:2. Že by to pro Bečváry bylo dejavu minulého týdne?

 

Ale Zásmuky nic nevzdaly. Petr Pavlík se zmocnil míče na vlastní polovině a po sólu prostřelil Nykla, který o poločase vystřídal Kropáčka a do té doby svůj tým držel výbornými zákroky - 2:2. Bohužel pro hosty protestoval proti rozhodnutí hlavního arbitra Horáček tak vehementně, až uviděl červenou kartu. Zbytečně tak oslabil svůj tým, protože domácí byli v tu chvíli na koni. Sobotkovu ránu z rohu malého čtverce dokázal Nykl ještě vyrazit. Rozhodnout mohl Černý, který trestuhodně zahodil šanci po centru Kuby. Naopak na druhé straně se minutu před koncem dokázal po průnikové přihrávce Pavlíka prosadit Luboš Sobotka - 3:2.

 

Po zajímavém průběhu tak zůstávají tři body v Zásmukách.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: V sobotním utkání nás čekalo derby s Bečváry. V poločase jsme vedli, když další šance na obou stranách zůstaly neproměněné. Ve druhém Bečváry zápas otočily, ale Pavlík po úchvatném sólu vyrovnal. Když už jsme začali přemýšlet, koho pošleme na penalty, přišla v 89. minutě rychlá akce, na konci které Sobotka prostřelil brankáře hostí a vedení se vrátilo na naší stranu. O chvilku později ještě přišla šance střídajícího Mašina, který chytře loboval brankáře, ale balón skončil nad brankou. To už nás ale nemuselo mrzet, protože přišel konec zápasu. Po vývoji zápasu jsme za tři body rádi a doufáme, že začne na zápasy chodit víc fanoušků. Třeba hned příští týden, kdy hostíme v dalším derby Kouřim.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, do vedení šli po hezky trefeném přímém kopu. Pak se hra vyrovnala a šance jsme si vytvořili i my, bohužel jsme nedokázali trefit bránu. Ve druhém poločase se nám podařilo výsledek otočit dvěma slepenými góly. Pak přišlo několik vyložených šancí, který prostě musíme proměňovat! Ale to se nestalo. Za toho stavu jsme měli potvrdit naše vedení a zápas rozhodnout. Bohužel se nám to nepodařilo a domácí vyrovnali. V té samé minutě přišlo naprosto zbytečné vyloučení našeho hráče a toho domácí ještě využili a strhli vedení na svou stranu, které už si pohlídali. Zápas jsme si prohráli sami. Kdyby se nám podařilo odskočit o dvě branky, asi by zápas dopadl jinak. Ale určitě to bylo divácky zajímavé derby a nám nezbývá než zásmuckým pogratulovat k vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
M. Zrivka [-] - P. Pavlík [-] , J. Kiewak [-] (53. T. Borovička [-] ) , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] , P. Pěkný [-] , Z. Vokáček [-] , J. Pechar [-] (89. M. Mašín [-] ) , A. Sivák [-] , M. Bellada [-] , M. Šourek [-]

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] (46. T. Nykl [-] ) - J. Čáslava [-] , J. Kuba [-] , J. Kšírl [-] , J. Uher [-] - M. Kšírl [-] , M. Kenardžiev [-] , J. Kubín [-] , P. Jahoda [-] - M. Horáček [-] , M. Černý [-]

ŽK: 63. M. Šourek , 65. A. Sivák - 69. J. Kubín . ČK: 85. M. Horáček .
Hráči zápasu: L. Sobotka , J. Pechar , P. Pavlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klíma Miroslav - PANGRÁC Michal (N), DĚDEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Joel Mbemba
Tip experta: remíza

Nadšení nováčka proti tradičnímu účastníkovi okresu, navíc derby. Těžké na tipování, dám plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů