M. Černý 80. (p.)
M. Černý 84.
2:1
(0:1)
25. D. Chvojka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý v závěru výsledek otočil


Branky


80. M. Černý (p.) , 84. M. Černý - 25. D. Chvojka (p.)
15

V příjemném slunečním podvečeru se na bečvareckém pažitu utkali domácí s týmem Krakovan. Po vyrovnaném průběhu dokázaly Bečváry v poslední desetiminutovce dvěma góly Černého výsledek otočit a první body zůstávají doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z penalty jdou do vedení hosté

Domácí lavička zela prázdnotou a na hřiště tak museli všichni, kteří dokázali stát na nohách. "Nemáme nijak široký kádr. Pak stačí několik zraněných a máme problémy", komentoval sestavu Milan Fišer, dlouholetý činovník SK Bečváry a doplnil: "Další jsou v práci nebo mají rodinné záležitosti. Snad ještě stihne dorazit Uher."

 

A bečvarecký stoper v obraně chyběl výrazně, zvlášť když druhý ze stoperů (Holub) je zraněný. Každý útok Krakovan hrozil nebezpečím, ale domácí obrana odolávala. Směrem dopředu však byli i domácí hodně nebezpeční a tak bylo na co koukat. Hrálo se aktivně na obě branky, byť se spoustou chyb a nepřesností. 

 

Na gól se čekalo až do pětadvacáté minuty, kdy po přísně nařízené penaltě šli do vedení hosté, David Chvojka - 0:1. Protože další dobrou příležitost hosté nevyužili, neskórovali ani bečvarečtí po dvou solidních šancích, jednou dokonce zvonila tyč douděrovy brány, poločasový stav zůstal 0:1.

Tlak Bečvár sílil

Druhý poločas se odehrával mnohem častěji pod taktovkou domácího týmu. Přestože věkový průměr bečvareckých hráčů činil 35,5 roku, byli aktivnější než hosté, pohyblivější a také nebezpečnější. Evidentní byla snaha ke zvratu skóre. Do středu obrany se postavil Uher, který vystřídal V. Kšírla, ve středu zálohy hru režíroval Kubín, hostující obranu a Douděru v brance Krakovan zaměstnával čtyřiačtyřicetiletý Horáček. 

 

Domácí bušili na vrata krakovanské obrany dlouho marně. Horáčkovi zmařil jednu šanci výborným zákrokem Douděra, podruhé po krásné průnikové přihrávce za stopery dokázal Horáček hostujícího gólmana překonat, ale míč zastavila tyč.

 

Z náporu Bečvár se rodily i brejky Krakovan, ale domácí je dokázali, leckdy i na hraně faulu, zastavovat. A tak se zápas dostal až do osmdesáté minuty, kdy si na přízemní centr nabíhal Černý a byl při zakončení přistrčen. Rozhodčí píská opět přísnou penaltu, kterou sám Miroslav Černý proměnil, i když Douděra směr dobře vystihl - 1:1.

 

Ale Bečváry chtěly tři body a splnilo se to po dalších čtyřech minutách. Opět Miroslav Černý si na přední tyči naběhl na nízký centr a pravačkou ho poslal z voleje do vzdálenější šibenice - 2:1. Televizní gól!!

 

Závěrečná snaha hostů už k ničemu nevedla a tak body zůstávají tentokrát v Bečvárech.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Po dlouhé době se hrálo soutěžní utkání a myslím, že byla znát ta dlouhá pauza. První poločas moc fotbalové krásy nepobral a soupeř šel do vedení. Do druhé půle jsme nastoupili aktivněji než soupeř, byla na mužstvu znát snaha o vyrovnání. Cítili jsme, že jsme na tom kondičně o něco lépe, ve druhém poločase jsme soupeře do ničeho nepustili. Odměna přišla až ke konci utkání. Jsem rád za tři body, myslím že jsme si je zasloužili. V příštích zápasech uvidíme, jak jsou na tom ostatní mužstva, co s nimi tak dlouhá pauza udělala.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Po deseti měsících jsme mohli konečně vyběhnout k mistráku. Myslel jsem si, že všichni budou nadrženi jak na první rande, ale opak byl pravdou. Osobně, když jsem viděl sestavu Bečvár, vůbec jsem nepochyboval o třech bodech, ale co jsme předvedli , tak to nebylo na body ani s Lesanem Lipec. Někteří naši hráči si myslí, že jsou fotbalisti a že se to bude vyhrávat samo, ale my jsme nikdy nebyli fotbalisti a ani nebudeme. Naše hra je postavena na týmovém výkonu a že každý do toho dá maximum. Dnes jsem to neviděl. Jinak nechci snižovat výkon Bečvár, hráli parádně a takto se má hrát o body. Největší paradox, že Strejciuse s Černým, kterým je dvacet let, motá mistr Kuba, kterému v Kolíně už vypisují poukázku na důchod . :D Gratuluji do Bečvár a my se díváme už na sobotu s Nučicemi.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Čáslava [-] , J. Kšírl [-] , M. Kšírl [-] , J. Kuba [-] - V. Kšírl [-] (46. J. Uher [-] ) , J. Kubín [-] , P. Kuba [-] , M. Kenardžiev [-] - M. Černý [-] , M. Horáček [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] (86. P. Chaloupecký [-] ) , L. Neruda [-] (78. S. Šindelář [-] ) , D. Horák [-] (63. J. Špinka [-] ) , A. Dostál [-] , P. Myška [-] , P. Strejcius [-] , M. Kutil [-] , O. Černý [-]

ŽK: 24. J. Kubín - 83. P. Kozel , 87. M. Kutil .
Hráči zápasu: M. Horáček , J. Kubín , M. Černý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - DĚDEK Jan (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Zápasy mezi těmito týmy jsou vždy vyrovnané a bojovné a teprve sobotní podvečer ukáže ke komu se fotbalové štěstí otočí čelem tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza