0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Útviny rozhodl nádhernou brankou Lemák


Branky


7

Při pohledu na tabulku byla poměrně jasným favoritem Útvina. Tu však v posledních týdnech trápí široká marodka a Jáchynmov už letos ukázal, že dokáže překvapit. Nakonec o vítězi rozhodl jeden jediný gól. Ten ale stál za to.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění a krásná branka

Do utkání o poznání lépe vstoupil domácí Jáchymov. Několik minut totiž kontrolovali hru a útvinští fotbalisté se s míčem skoro nepotkávali a když už ano, většinou ho zase rychle ztratili.

 

Hostům se navíc nešťastně zranil útočník Dominik Vlček, jenž už v 5. minutě nešťastně došlápl a s natrženým vazem v koleni musel střídat.

 

Útvina se ale postupně dostávala do hry a čím dám častěji se dostávala do střeleckých příležitostí. Většinou se však jednalo o relativně neškodné střely zpoza vápna. Tedy až na jednu. Ve 29. minutě sklepl kapitán Straka hlavou míč na svého spoluhráče Tomáše Lemáka, mimochodem trenéra dorostenek v plzeňské Viktorce, který si míč ideálně připravil a levačkou nemilosrdně překonal jáchymovského Lukáše Doležala. Krásný gól.

 

Kromě pár střel na obou stranách se ale do půle, kromě potyčky, z níž si útvinský Konšťák odnesl žlutou kartu, nic důležitého nestalo a do kabin se šlo za stavu 0:1.

 

 

Ve druhé půli už gól fanoušci neviděli

Ve druhém poločase se kromě fyzicky náročného fotbalu nahoru dolů plného soubojů nic závažného, až na výjimky, nedělo. Výjimkou byla třeba další rána Tomáše Lemáka, jenž, tentokrát pravou nohou, rozezvučel břevno, nebo srážka útvinského Michalce se strážcem jáchymovské svatyně Doležalem, po níž horským vzduchem z pár úst potichu zaznělo slovo „penalta“, ta ve ovšem nepískala a nikdo příliš neprotestoval.

 

Jinak mělo ale utkání spíše remízové parametry. Na stoperech nastoupili velezkušení Marek Hejkal na straně Útviny a Michal Baláž na straně Jáchymova a ti s přehledem vyhrávali drtivou většinu soubojů a vnášeli do zadních řad svých týmů potřebný klid.

 

Za zmínku stojí třeba i výkon dvacetiletého kapitána Jáchymova Jana Dresslera, přes něhož domácí často vedli nebezpečné akce.

 

Závěr už si každopádně hosté, i přes útočné snahy Jáchymova, víceméně pohlídali a do Útviny si odvezli všechny tři body.



Sestavy


TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - P. Sebera [-] , J. Buša [-] (65. M. Günther [-] ) , F. Veit [-] , T. Červeňák [-] (46. J. Jakab [-] ) , J. Dressler [-] , M. Ulaga [-] , T. Trojek [-] , J. Poljak [-] , V. Čáslavský [-] , M. Baláž [-]

TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Nováček [-] , M. Michalec [-] - P. Janoušek [-] , M. Straka [-] , V. Hudec [-] - D. Vlček [-] (7. M. Konšťák [-] ) - K. Struhár [-] , L. Lipavský [-] , T. Lemák [-] , M. Hejkal [-]

ŽK: 38. M. Konšťák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kozák Rudolf - ŠIKÝŘ Petr (N), KRÁSA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 12:12
Michalec Martin

Expert: František Šebeš
Tip experta: výhra hostů

Jáchymov se docela v podzimní části trápí. Zato Útvina, když se sejde v plné síle, tak hraje krásný fotbal. Proto věřím, že na půdě Jáchymova získá plný počet bodů.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:06

Tip: výhra domácích