1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdecká rezerva vyloupila Starou Roli


Branky


6

Nejdku hrála do karet přítomnost hráčů z A týmu, pravdou ovšem je, že minulý týden ztratil vyfasoval od Bochova pět branek. Stará Role ovšem v Útvině dopadla podobně. Papírově se tedy čekal vyrovnaný souboj. Zejména druhá půle ale ukázala opak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství pouze jedna branka

Na první branku si padesát diváků přítomných ve Staré Roli muselo počkat až do samého závěru poločasu, kdy se podruhé v sezóně trefil nejdecký Jakub Jílek. Jinak se toho v prvním dějství, kromě žlutých karet pro Tomáše Hejla a Jindřicha Kinkala příliš mnoho nestalo a do kabin se šlo za stavu 0:1 pro nejdeckou rezervu.

 

Druhá půle byla na góly o poznání bohatší

Druhá půle už byla výrazně zajímavější a měla pořádně prudký start. Už po dvou minutách totiž síť za zády brankáře Richtárecha rozvlnil Tomáš Ficner a rázem bylo srovnáno.

 

Pak došlo k delšímu gólovému půstu, jakmile byl ale přerušen, padala jedna branka za druhou. Velice povedenou desetiminutovku Nejdku odstartoval svým druhým zásahem v sezóně Jakub Vosmek.

 

V 79. minutě na něho navázal Jiří Schlosser a nejdečtí definitivně převzali otěže zápasu. Pouhopouhou minutu po Schlosserovi se navíc podruhé v utkání a celkově potřetí v ročníku gólově prosadil Vosmek a navýšil tak na konečných 1:4 pro Nejdek.

 

Staré Roli nepomohla ani přítomnost jejího nejlepšího střelce Jana Nerada, a připsala si čtvrtou prohru v sezóně, což pro ni znamená páté místo za Dalovicemi, které ale mají dva zápasy k dobru.

 

Nejdek tak dal zapomenout na prohru z minulého týdne s Bochovem a za výrazného přispění „áčkařů“ pošesté v sezóně zvítězila. Nejdecká rezerva má mimochodem nejlepší útok Okresního přeboru a co se týče defenzivy, je druhá za první a dosud neporaženou Březovou.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
J. Šebek [-] - R. Voborský [-] , J. Nerad [-] , M. Vošmik [-] (74. L. Labodarec [-] ) , T. Ficner [-] , A. Gunem [-] , M. Götz [-] , J. Schveiner [-] (5. P. Belický [-] ) , P. Vintrich [-] (83. D. Buřič [-] ) , M. Hejl [-] (83. K. Mochal [-] ) , T. Hejl [-]

FK Nejdek B
P. Richtárech [-] - J. Kinkal [-] , J. Vosmek [-] (81. M. Bartík [-] ) , K. Jílek [-] , T. Vaník [-] - M. Myslivec [-] (29. A. Mandous [-] ) - P. Chvapil [-] (70. T. Hofman [-] ) - F. Rutrle [-] (81. J. Kolařík [-] ) , J. Jílek [-] , J. Schlosser [-] , J. Rutrle [-]

ŽK: 30. T. Hejl , 61. M. Götz - 39. J. Kinkal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kaucký Jiří - ADAM Zdeněk (N), TILL Manfréd (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů