3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 13:00

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečov proti Jáchymovu úspěšně otočil skóre a vyhrál


Branky


41. M. Horváth (p.) , 71. J. Prozba , 90. M. Havlovic - 33. P. Sebera
7

V Bečově nad Teplou se uskutečnil záchranářský souboj. Oba týmy se potýkají s mizernou formou a tři body by byly zlaté jak pro Bečov, tak pro Jáchymov. Nakonec se z nich po poměrně dramatickém průběhu radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší

Jako první šli do vedení hosté, když ve 33. minutě síť za zády bečovského brankáře Jílka rozvlnil Petr Sebera.

 

To jim však nevydrželo ani deset minut. Jáchymov zahrával standartku ze strany pokutového území, míče se však ujali bečovští a zahájili protiútok, na jehož konci byl nedovolený zákrok v pokutovém území Jáchymova a tím pádem i odpískaná penalta. Tu bezpečně pár chvil před odchodem proměnil Marek Horváth a srovnal tak na 1:1. Gól platil i přestože skončil za brankou hostů – a to vinou díry v síti.

Nebyla to ovšem jediná desítka, která se v utkání kopala. Na druhé straně po akci Jáchymova na pravé straně hřiště zahrál jeden z bránících hráčů rukou, branka ale z penalty nepadla, protože brankář Jílek vystihl stranu a výrazně tak svůj tým podržel. Tento moment pravděpodobně rozhodl zápas.



V 71. minutě došlo k akci po pravém křídle Bečova, následoval centr do vápna, kde pak úplně sám zhruba z malého vápna z prvního doteku zakončoval Jakub Prozba a Bečov šel poprvé do vedení.

 

Čtyři minuty před koncem utkání došlo ke komplikaci na straně Bečova, když byl za faul bez míče vyloučen střelec vyrovnávací branky Horváth a Bečov dohrával v deseti.

 

Ale domácí zápas nakonec zvládli i v oslabení. V samém závěru šel po chybě jednoho z jáchymovských obránců sám na branku Martin Havlovic a tváři v tvář gólmanovi se nemýlil. Ovšem radost ze vstřeleného gólu mu pokazil právě brankář Doležal, který proti němu vyběhl a v plné rychlosti ho hned poté, co Havlovic vystřelil, sestřelil a vysloužil si za to žlutou kartu.

 

Víc už se toho ale nestalo, což znamená jediné: Bečov porazil na domácí půdě Jáchymov 3:1.



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
T. Jílek [-] - T. Borek [-] (46. T. Tonhauser [-] ) , M. Havlovic [-] , M. Horváth [-] , L. Havlovic [-] , J. Prozba [-] , J. Havlovic [-] , D. Perina [-] , J. Psohlavec [-] , J. Váňa [-] , P. Jaša [-]

TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - P. Sebera [-] , J. Buša [-] , R. Csemer [-] , T. Červeňák [-] , J. Dressler [-] , M. Ulaga [-] (66. M. Günther [-] ) , A. Kubánek [-] , J. Poljak [-] , V. Čáslavský [-] , M. Baláž [-]

ŽK: 43. J. Váňa , 55. J. Havlovic - 31. A. Kubánek , 35. J. Poljak , 90. L. Doležal . ČK: 86. M. Horváth .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - VAŠEK Jan (N), KRAJŇÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Filip Veit
Tip experta: výhra hostů

Bečov je teď v krizi a my proti Březové a Božíčanům ukázali, že si pro tři body umíme dojít. Jáchymov zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů