1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 13:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Verušičky si ze Štědré odvezly senzační bod


Branky


4

Verušičky zajížděly do Štědré a čekala se jasná záležitost. O tom, kdo vyhraje se nikdo nebavil, Štědrá byla jednoznačným favoritem. Spíše se řešilo, kolik „banánů“ si fotbalisté Verušiček ze Štědré odvezou. Nakonec se ale konala pořádná senzace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili domácí

Zhruba šedesát diváků přihlíželo zápasu mezi Štědrou a Verušičkami. Začátek zápasu se dařil více svěřencům Radovana Karnolla. Hned v prvních minutách Štědrá hrozila po krajích hřiště, kde operoval především Axamský a Vitner. Žádná z šancí však branku nepřinesla.


Stav se měnil poprvé ve 12. minutě, kdy se po lajně prosmýkl šikovný Martin Axamský a připravil gólovou příležitost pro dalšího Martina, tentokrát Kopelenta, který se v zakončení nemýlil a povedenou přízemní střelou na zadní tyč poslal Štědrou do vedení. Pro štěderského kapitána, který už mimochodem několikátý zápas hraje se zlomeným prstem na noze, to byla čtvrtá vstřelená branka v této sezóně.


Vedení Štědré však nevydrželo příliš dlouho. Ve 27. minutě propadl centrovaný balón přes dva její hráče a před brankářem Kašpárkem se ocitla dvojice Bártko-Hejhal, kdy první jmenovaný míč šikovně přepustil pro Hejhala a ten nabídnutou šanci neodmítl. Do konce prvního poločasu se už nic nestalo.

 

Druhá půle zrovna dvakrát zábavná nebyla

Ve druhé půli to byl spíš boj než fotbal. Dobře o tom vypovídají čtyři udělené žluté karty. Z gólového hlediska se už nic nestalo a utkání skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.

 

Pro domácí celek je to bezpochyby ztráta. Verušičky jsou dlouhodobě poslední a mají suverénně nejpropustnější defenzivu. Bod, který si odvezly ze Štědré a jenž je vůbec prvním ziskem v sezóně se dá rozhodně nazvat senzací.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štědrá
Radovan Karnoll (trenér domácích): Dnešní zápas bych nejradši ani nekomentoval. Nedařilo se nám vůbec nic. Nedařila se nám přechodová fáze, zakončení, prohrávali jsme osobní souboje. Přizpůsobili jsme se soupeřově hře a kvůli tomu bereme jen bod. Dnes to byl otřesný výkon.




Sestavy


TJ Sokol Štědrá
J. Kašpárek [-] - S. Straka [-] , M. Kopelent [-] , M. Kováč [-] , A. Bachmann [-] , M. Axamský [-] (75. A. Kišš [-] ) , L. Vitner [-] , A. Karnoll [-] , D. Vojík [-] (75. R. Debellis [-] ) , T. Vošta [-] , B. Nekola [-]

FK Verušičky
J. Pavlovič [-] - J. Bártko [-] (77. R. Adam [-] ) , J. Pavlíček [-] , D. Verebely [-] (64. J. Tomka [-] ) , J. Koscelnik [-] , A. Šindelář [-] , J. Gallšneider [-] (56. D. Hejhal [-] ) , D. Šaradín [-] , V. Tavali [-] , J. Koscelník [-] , D. Hanšut [-]

ŽK: 54. S. Straka , 59. L. Vitner - 44. D. Hanšut , 55. J. Koscelník , 78. A. Šindelář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kozák Rudolf - ŠEJBA Vladimír (N), MASÁK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Martin Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Stoprocentně je pro mě favoritem Štědrá, i vzhledem k tomu, jaké mají hřiště, respektive jak jsou schopní na něm hrát, a mají v týmu pár šikovných hráčů. Verušičky bohužel vidím spíše na sestup.