Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová i přes drama v první půli rozdrtila Bečov


Branky


25. Z. Hurban , 28. A. Babič , 34. Z. Hurban , 67. M. Pleva , 77. J. Hvizd , 82. J. Hvizd , 82. M. Pleva , 89. J. Hvizd - 21. J. Havlovic , 37. T. Borek
4

Karty byly rozdány jasně. Na jedné straně první Březová, mimo jiné disponující nejlepší obranou soutěže, a na straně druhé Bečov, s nímž to jde z kopce a dosud si nepřipsal ani jednu výhru. A domácí fotbalisté nikoho na pochybách nenechali a i přes nejistý první poločas si připsali povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli jako první překvapivě hosté

První branku vidělo 60 diváků přítomných v březovském fotbalovém areálu ve 21. minutě a překvapivě to byl bečovský Josef Havlovic, známý spíše jako „Lahváč“, který rozvlnil síť a poslal tak svůj tým do vedení.

 

To jim však příliš dlouho nevydrželo, protože pouhé čtyři minuty po něm překonal brankáře Nového Zdeněk Hurban. Nejen že tím vyrovnal, ale rovněž ukázal, že když nosíte na zádech číslo 13, rozhodně to z vás nedělá smolaře.

 

Chvilku nato na něho svou třetí brankou v sezóně navázal Amir Babič a Březová šla do vedení. Ve 34. minutě si druhý zápas v utkání připsal Hurban Březová byla na koni.

 

Hosté se však nevzdávali a ve 37. minutě zásluhou Tomáše Borka snížili a do kabin se tak šlo za stavu 3:2.

 

Hvizd zaznamenal hattrick

Jestliže v prvním poločase dělali bečovští Březové potíže, druhé dějství už mělo z gólového hlediska zcela jednoznačný průběh. Góly ovšem nezačaly padat hned z jeho kraje. Až v 67. minutě rozvlnil síť Marek Pleva a dodal tak svému mužstvu potřebný klid.

 

V 77. a 82. minutě se na střeleckou listinu zapsal Jan Hvizd, doslova pár vteřin po jeho druhé brance se prosadil podruhé v utkání Pleva a minutu před koncem řádné hrací doby Hvizd zkompletoval hattrick.

 

Březová tak po dvou zaváháních s Jáchymovem a Božíčanami potvrdila svou kvalitu a připsala si šestou výhru, tudíž nadále zůstává první. Bečov je s pouhými třemi body za tři remízy a s druhou nejhorší defenzivou soutěže na předposlední příčce.



Sestavy


TJ Jiskra Březová
D. Hasič [-] - R. Kypta [-] , Z. Hurban [-] (74. K. Kostolecký [-] ) , A. Babič [-] , J. Hvizd [-] , M. Pleva [-] , J. Hejl [-] (55. J. Kárník [-] ) , M. Skořepa [-] , L. Khodl [-] , M. Al Haboubi [-] , M. Rybka [-]

TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Nový [-] - P. Špak [-] (46. Š. Tichý [-] ) , T. Tonhauser [-] , T. Borek [-] (77. T. Jílek [-] ) , L. Havlovic [-] , J. Prozba [-] , J. Havlovic [-] , D. Perina [-] , J. Váňa [-] , J. Psohlavec [-] , P. Jaša [-]

ŽK: 58. M. Rybka - 60. J. Havlovic .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kozák Rudolf - JÍRA Karel (N), KÁVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Martin Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná jednička. Březová je favoritem.