J. Gábner 20.
J. Tulák 59. (p.)
J. Tulák 63. (p.)
3:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:30

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola nabídl neskutečné sedmigólové drama!


Branky


20. J. Gábner , 59. J. Tulák (p.) , 63. J. Tulák (p.) - 34. T. Stolín , 39. T. Stolín , 41. A. Sochor , 42. O. Pekárek
1

To byl zápas! Dalovice vstupovali do utkání v roli favorita, Kolová si ale v loňské sezóně šla pro postup a v té letošní nehodlá hrát s nikým druhé housle. 65 diváků vidělo celkem sedm branek, z toho dvě penalty. Celé utkání rozhodla bláznivá osmiminutovka v první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli, pak ale přišel zkrat

Úvodní opatrné minuty nepřinesly žádný gólový vzruch a na první branku si museli diváci počkat do dvacáté minuty. Pak ale udělal velkou radost všem domácím příznivcům jejich kapitán Jakub Gábner, když poslal Kolovou do jednobrankového vedení. Ztrátu se hostům ale podařilo stáhnout za ani ne čtvrthodinku. A pak se děly věci. Ve 34. minutě srovnal na 1:1 Tomáš Stolín a tentýž hráč zároveň poslal svůj tým do vedení o pouhých pět později. Rozhození domácí nevěděli, kde jim hlava stojí, a hosté nehodlali čekat, až se z šoku vzpamatují. O další dvě minuty později už to bylo totiž 1:3, když se prosadil nestárnoucí Aleš Sochor. No a aby toho nebylo pro domácí málo, pouhou minutu na to se trefil teprve 18 letý Ondřej Pekárek. Z počátečního vedení tak odcházeli domácí do kabin s tříbrankovým mankem a značně nešťastným trenérem.

Domácí stahovali

Po necelých patnácti minutách se domácím podařilo snížit a drama bylo znovu na světě. Na rozdíl dvou branek upravil Jindřich Tulák, který se prosadil po pokutovém kopu. A na pořádné drama bylo zaděláno o pouhé čtyři minuty později. Sudí Fiala totiž nařídil další výhodu pokutového kopu pro domácí, opět se k němu postavil Tulák a opět poslal míč za záda brankáře. Od 63. minutě tak vedli hosté o jednu jedinou branku. V závěrečné půlhodině se už ale domácí nezmohli na alespoň vyrovnávací branku, a protože už se neprosadili ani hosté, bylo utkání ukončeno za stavu 3:4. 

 

Dalovice si tak připisují cenné vítězství na půdě Kolové a zatím mají slibně našlápnuto k boji o postup do 1.B třídy. Další zajímavé utkání čeká Kolovou příští týden ve Vojkovicích, Dalovice budou zajíždět do Perninku.



Sestavy


FK Ajax Kolová
J. Hájek [-] - F. Šebeš [-] , T. Zuzkovič [-] , K. Bláha [-] (19. M. Mahmoud [-] ) , J. Tulák [-] , J. Gábner [-] , S. Němec [-] , P. Pokrupa [-] (39. J. Sedláček [-] ) , T. Bílý [-] , O. Špička [-] , J. Zelenka [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - M. Stolín [-] , A. Sochor [-] , P. Sabol [-] , T. Stolín [-] (85. J. Janáček [-] ) , O. Pekárek [-] , M. Harvánek [-] , D. Sochor [-] , M. Ondruš [-] (46. L. Daniš [-] ) , R. Veselský [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 54. T. Zuzkovič - 39. M. Ondruš , 62. O. Pekárek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Fiala Petr - BUCHTELE Petr (N), PERUTÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.