2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:30

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další ztráta pro Březovou! Tentokrát remizovala s Božíčanami


Branky


1

Extrémně rychlý gól, vyloučení kapitána a pak vyrovnaní v poslední minutě. Nejen to bylo k vidění v souboji mezi Březovou a Božíčanami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kalynych se trefil hned dvakrát

V sobotu se v Březové odehrálo bezpochyby překvapení kola. Předposlední Jáchymov, který dosud neměl na kontě totiž senzačně remizoval s Březovou, která byla naopak s přehledem první, a navíc bez jediné porážky. Nyní Březová opět hostila celek ze spodku tabulky, a opět se jí nepodařilo zvítězit.

 

70 přítomných diváků v březovském fotbalovém areálu čekalo na první branku zápasu opravdu krátce. Už ve 2. minutě totiž rozvlnil síť za zády Damira Hasiče Nazar Kalynych a Božíčany šly senzačně do vedení.

 

Tato ledová sprcha ale domácí neprobudila a ve 33. minutě přišla další. A znovu to byl nejlepší střelec Božíčan Nazar Kalynych, který tak vstřelil svou druhou branku v utkání a zároveň šestou v sezóně. Víc už se toho v prvním dějství nestalo a do kabin se šlo za překvapivého stavu 0:2.

Domácí srovnali i bez vyloučeného kapitána

Kdo ví, jestli došlo v kabině Březové k nějakému „fénu“, ale druhý poločas domácímu celku každopádně vyšel o poznání lépe. Ovšem než začali střílet branky, pořádně jim to trvalo a dost možná to rozhodlo.

 

Gól na 1:2 dal až čtvrt hodiny před koncem zápasu Jan Hvizd, který vylepšil svou sezónní bilanci na čtyři branky.

 

Místo nadechnutí ovšem přišel další nepříjemný moment pro domácí mužstvo. Tři minuty po vstřeleném gólu totiž putoval předčasně pod sprchy po druhé žluté kartě tahoun a kapitán Březové Marek Rybka.

 

Březovští však ještě neřekli poslední slovo, a i bez svého kapitána v samém závěru zápasu srovnali na 2:1 zásluhou Robina Krypty.

 

Nakonec si tedy z utkání odnášejí alespoň bod, přesto je to však jasná ztráta. Březová ale i přesto zůstává jako jediný neporažený tým na první příčce tabulky s dvoubodovým náskokem na rezervu Nejdku. Božíčany jsou jedenácté.

 



Sestavy


TJ Jiskra Březová
D. Hasič [-] - A. Babič [-] (46. J. Richter [-] ) , J. Hvizd [-] , M. Pleva [-] (86. K. Kostolecký [-] ) , J. Hejl [-] , M. Skořepa [-] , J. Václav [-] (40. L. Khodl [-] ) , P. Dražný [-] , M. Al Haboubi [-] (70. Z. Hurban [-] ) , M. Rybka [-] , R. Kypta [-]

SK Božíčany
M. Zásněta [-] - V. Nitsch [-] - L. Gergely [-] - N. Kalynych [-] , M. Petr [-] - J. Čižmár [-] (46. M. Gabčo [-] ) , M. Hůlka [-] , T. Bílý [-] , J. Neuer [-] , S. Krupička [-] , P. Melichar [-]

ŽK: 54. M. Rybka . ČK: 78. M. Rybka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Varga Marian - JÍRA Karel (N), MLÁDENEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.