Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po osmigólové přestřelce si Bečov a Štědrá body rozdělili


Branky


6

Štědrá vedla, pak prohrávala a zápas nakonec skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štědré první poločas sedl

Šedesát přihlížejících diváků na gól nečekalo příliš dlouho, protože hned v 6. minutě se prosadil Martin Kopelent, kterého vyslal do útoku Martin Axamský a štěderský kanonýr se v zakončení nemýlil.

O minutu později se hosté radovali znovu, když rozehrávku bránících hráčů Bečova skvěle přečetl Martin Axamský a prostřelil brankáře Nového.

Pro Štědrou se vše vyvíjelo výborně, ale ve dvacáté minutě byl bohužel nucen střídat štěderský tahoun Marek Kováč, který si obnovil zranění stehenního svalu. Na jeho místo nastoupil navrátilec po zranění Debellis.

Hra byla velmi vyrovnaná a bylo k vidění dost šancí na obou stranách, ale žádná z nich neskončila brankou, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:2

Druhá půle nabídla pořádnou přestřelku

Do druhého poločasu však vstoupili lépe domácí a hned po dvou minutách hry snížil Tomáš Borek. O šest minut později přišlo vyrovnání, když z přímého kopu vyslal nepříjemnou střelu Martin Havlovic. Balón před jinak skvěle chytajícím gólmanem Kašpárkem skočil a ten si jej nešťastně srazil do sítě.

Bečovským tyto dva rychlé góly vlily krev do žil a minutu na to vstřelili zásluhou Borka další gól a otočili vývoj celého zápasu. Štěderští byli jako opaření. O deset minut později přidal další trefu Havlovic a jelikož zdálo se, že si Bečov dokráčí k vítězství. Fotbal se však hraje 90 minut a Štědrá nesložila zbraně.

V 66. minutě snížil pěknou střelou zpoza vápna Kopelent a na jeho trefu navázal o pět minut později Karnoll, který po chybě stoperské dvojice Bečova obešel gólmana a vyrovnal.

Poslední slovo však mohla mít Štědrá, když v poslední minutě jeden ze stoperů neodhadl vysoký míč a Kopelent se dostal za jeho záda. Domácí stoper jej stáhl k zemi a k překvapení všech hostujících příznivců viděl jen žlutou kartu. Každopádně následoval volný přímý kop z hranice velkého vápna. Ten zahrával útočník Debellis, ale nabídnutou šanci trestuhodně zahodil a trefil jen dobře postavenou zeď. Diváci mohli být spokojení, vzhledem k tomu že viděli atraktivní utkání a drama do poslední minuty.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štědrá
Radovan Karnoll (trenér hostů): Vstup do zápasu nám vyšel, dostali jsme se brzy do vedeni což jsme samozřejmě chtěli. Podařilo se nám vstřelit i druhý gól a vypadalo to velmi slibně. Poločas se podařilo i přes soupeřovy šance dohrát s dvougólovým vedením. Těžko se mi však hledají slova pro to, co jsme předvedli ve druhé půli. Přestali jsme hrát fotbal jaký jsme chtěli a během 15 minut jsme dostali čtyři góly. Jsem však na kluky pyšný, že i po tom se dokázali herně, a hlavně psychicky zvednout a zkusili s výsledkem něco udělat, což se naštěstí podařilo. Každopádně je to pro nás ztráta dvou bodů, kvůli hloupým patnácti minutám, kdy jsme naprosto přestali hrát. Tohle se nám už nesmí stát.



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Nový [-] - M. Havlovic [-] (75. T. Jílek [-] ) , M. Horváth [-] , L. Havlovic [-] , J. Prozba [-] , J. Havlovic [-] , D. Perina [-] , J. Psohlavec [-] , J. Váňa [-] , T. Borek [-] , P. Jaša [-]

TJ Sokol Štědrá
J. Kašpárek [-] - R. Debellis [-] , S. Straka [-] , M. Kopelent [-] (21. A. Kišš [-] ) , M. Kováč [-] , A. Bachmann [-] (57. V. Kolafa [-] ) , M. Axamský [-] , A. Karnoll [-] , L. Vitner [-] , J. Trojan [-] , B. Nekola [-] (80. D. Vojík [-] )

ŽK: 56. J. Havlovic , 89. J. Váňa - 25. A. Bachmann , 63. M. Kováč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Polívka Miloslav - TICHÝ Štěpán (N), ŠEJBA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Michal Diviš
Tip experta: výhra hostů

Štědrá je v laufu, pokud se sejdou, vyhrají.

Tip: výhra domácích