Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Verušičky prohrály již pošesté v řadě


6

V utkání byl favorit jasný. A Vojkovice svou roli potvrdili, přestože se o žádném debaklu rozhodně hovořit nedá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Na první branku zápasu čekali diváci ve Verušičkách do 15. minuty, kdy se trefil vojkovický hráč číslo 10 Václav Kučera.

 

 

O deset minut později však vyrovnal svou druhou brankou v sezóně domácí Josef Gallšneider.

 

V závěru prvního poločasu, konkrétně ve 40. minutě hry se ale prosadil podruhé v utkání hostující Václav Kučera a do kabin se šlo za stavu 2:1 pro Vojkovice.

 

Vojkovice zvládly lépe i druhou půli

I do druhého dějství lépe vstoupili hosté, byť se na první branku čekalo poměrně dlouho. Každopádně v 60. minutě dostal míč za záda domácího brankáře-kapitána Miroslava Friedricha Aleš Pavlíček a Vojkovice vedly 3:1. Není přitom bez zajímavosti, že střelec branky nebyl jediným Pavlíčkem mezi hráči. V řadách soupeře totiž s čísly 9 a 10 nastoupili jeho jmenovci Tomáš a Jan.

 

V 70. minutě došlo ke snížení skóre a zároveň i dramatizaci utkání, když hostujícího Jaroslava Matouška překonal svým třetím zásahem v sezóně Jan Bártko.

 

To už ale byl všechno, co domácí předvedli a v pět minut před koncem na úroveň dvoubrankového rozdílu navýšil svou druhou trefou Aleš Pavlíček. Utkání tak skončilo 4:2 pro Vojkovice.

 

Hosté se díky této výhře posunuli na čtvrtou příčku tabulky, na první Březovou ztrácejí šest bodů. Naopak domácí Verušičky jsou i nadále beznadějně poslední. A jelikož Jáchymov senzačně remizoval v Březové, jsou Verušičky jediným týmem Okresního přeboru, který je stále bez bodu.

 



Sestavy



TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - M. Pánek [-] , V. Kučera [-] , A. Pavlíček [-] , T. Jakl [-] , J. Petrus [-] , J. Pickenhan [-] , L. Garaj [-] , L. Třeštík [-] , P. Denčev [-] , O. Albrecht [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Michal Diviš
Tip experta: výhra hostů

Vojkovice jdou po špatném začátku nahoru.

Tip: výhra domácích