1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 13:30

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová pokračuje ve své jízdě, nezastavila ji ani slušně hrající Štědrá


Branky


63. M. Kováč - 12. M. Trapl , 41. L. Khodl , 45. M. Trapl
5

Březová šla do utkání jasný favorit, dosud totiž neztratila ani bod a byla první. Štědrá naopak dvakrát prohrála a připsala si stejný počet remíz, držela se tak spíše ve spodní části tabulky. Březová i přes odpor Štědré zejména ve druhé půli utkání nakonec zvládla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes nejistý začátek první půli ovládla Březová

Začátek zápasu byl vcelku vyrovnaný a byla k vidění spousta šancí. Již v 5. minutě mohl Martin Kopelent poslat Štědrou do vedení, když se po chybě jednoho z hostů dostal do zajímavé příležitosti, kterou zakončil přízemní střelou zpoza vápna. Jeho pokus však těsně minul pravou tyč hostujícího celku. 

 

S 12. minutou přišla chyba krajního obránce Štědré a po krásné střele o tyč se hosté radovali z vedení 0:1, na střeleckou listinu se zapsal Martin Trapl.

 

Zhruba od 25. minuty to byl fotbal na jednu branku. Březová v utkání dominovala a Štědrá mohla těžit jen z chyb a brejkových situací. Gól to však nepřineslo. 

 

Ke konci poločasu zvýšil střelou ze třiceti metrů Lukáš Khodl. Nutno podotknout, že jeho brance napomohl i gólman Štědré, jinak spolehlivý Kašpárek, který nepředvedl úplně přesvědčivý zákrok. 

 

V poslední minutě prvního dějství hosté navýšili svůj gólový účet zásluhou druhé branky Martina Trapla, a do kabin se odcházelo za stavu 0:3.

 

 

Štědrá ve druhém dějství začala kousat

Do druhé půle však nastoupila jiná Štědrá. Domácí fotbalisté byli aktivnější, více napadali, drželi míč a zdálo se, že Březová začíná ,,šlapat vodu". 

 

Štěderský tlak vyeskaloval až ke snížení na 1:3, kdy se po centru debutanta Dominika Vojíka ke střele dostal Marek Kováč a v zakončení se nemýlil. Bohužel střelec Kováč utkání nedohrál, jelikož si poranil zadní stehenní sval. Do konce zápasu se již nic nestalo, a tak utkání skončilo 1:3.

 

Březová tak natáhla svou sérii výher na úctyhodných pět zápasů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štědrá
Radovan Karnoll (trenér domácích): Začal bych tím, že se opět potvrdilo nepsané fotbalové pravidlo: ,, Nedáš, dostaneš!". Soupeř dokázal využívat naše chyby a dostával se do šancí, které bohužel pro nás třikrát skončily brankou. Naopak my jsme takto produktivní nebyli. Gólových příležitostí jsme měli dost, ale chybělo trochu štěstíčka. Musíme se z toho poučit a proměňovat vytvořené šance. Nicméně bych ještě chtěl vyzdvihnout výkon Franty Vojíka, který ve 45letech odehrál výborně celý zápas a jde příkladem mladším. Teď se z prohry oklepeme a doufám, že proti Bečovu zahájíme vítěznou šňůru




Sestavy


TJ Sokol Štědrá
J. Kašpárek [-] - M. Kopelent [-] , D. Vojík [-] , L. Vitner [-] , M. Kováč [-] , A. Bachmann [-] , A. Kišš [-] , A. Karnoll [-] , F. Vojík [-] , J. Trojan [-] , S. Straka [-]

TJ Jiskra Březová
D. Hasič [-] - M. Trapl [-] , J. Hvizd [-] , M. Pleva [-] , A. Babič [-] , M. Skořepa [-] , L. Khodl [-] , K. Kostolecký [-] , M. Al Haboubi [-] , P. Dražný [-] , J. Kárník [-]

ŽK: 39. J. Trojan , 41. A. Bachmann - 39. P. Dražný , 41. M. Skořepa , 83. M. Trapl .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - JÍRA František (N), VACEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Marek Rybka
Tip experta: výhra hostů

Březová letos válí!

Tip: výhra hostů

Štědrá se postupně lepší. Ale Březová zatím drtí každého soupeře a myslím že se nic měnit na favoritovi zápasu nebude a že Březová si dojde pro další tři body. Štědrá může ovšem překvapit