0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov znovu padl a dál tak čeká na první body


Branky


5

Fotbalisté Staré Role jeli do Jáchymova jako jasný favorit a svou úlohu potvrdili. Jáchymov je v krizi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl hned zkraje

První branka padla krátce po úvodním hvizdu, a to po krásné akci. Jáchymov ztratil balón ve středu pole, Stará Role rozjela útok po pravém křídle a výsledkem byl centr křížem podél hranice pokutového území a Tomáš Ficner se z 18 metrů parádně trefil z voleje do levé tyče, o níž se míč odrazil do branky.

 

Ani na druhou branku diváci nemuseli čekat dlouho, již ve 13. minutě, když jeden z fotbalistů Staré Role našel precizním centrem zhruba z 10 metrů za polovinou hřiště Karla Belického, jenž zakončoval razantní hlavičkou doprostřed branky. Míč se ještě otřel o břevno a skončil v síti.

 

V 17. minutě měl Jáchymov šanci na snížení, ale Jakuba Bušu, jehož přihrávkou zprava v malém vápně našel Robert Csemer, fantasticky vychytal Martin Flekač.

 

Pak už se nic významného nestalo a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro Starou Roli.

 

Pravá strana hostům fungovala parádně

I začátek druhé půle byl pro Jáchymov černou můrou. Hned v první minutě si totiž Amir Gunem našel přízemní centr (opět) z pravé strany a zakončoval prakticky do prázdné branky.

 

V 73. minutě se střelcem čtvrtého gólu hostů stal Jan Stýblo a pět minut před koncem se starorolští radovali ještě jednou. Centr od rohového praporku z pravé strany, který letěl skoro na branku a gólman Lukáš Doležal jej chtěl vyrazit na roh, využil Jan Nerad, protože Doležal míč trefil špatně a míč poslal míč přímo ke střelci pátě branky.

 

Jáchymov tak i nadále čeká na své první body v sezóně a jen díky tomu, že Verušičky mají horší skóre, nejsou poslední v tabulce.

 

 



Sestavy


TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - M. Günther [-] (70. D. Boudný [-] ) , R. Csemer [-] , J. Buša [-] (70. T. Červeňák [-] ) , T. Günther [-] , J. Dressler [-] , M. Ulaga [-] , T. Trojek [-] , A. Kubánek [-] , F. Veit [-] , M. Baláž [-]

TJ DDM Stará Role
M. Flekáč [-] - M. Hejl [-] (78. P. Belický [-] ) , A. Rohla [-] (70. K. Mochal [-] ) , T. Ficner [-] , K. Belický [-] , M. Křížek [-] (85. J. Šebek [-] ) , J. Nerad [-] , A. Gunem [-] , J. Stýblo [-] (73. P. Vintrich [-] ) , J. Schveiner [-] , M. Vošmik [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kozák Rudolf - HRŮZA Nikolas (N), ŠEBEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Marek Rybka
Tip experta: výhra hostů

Role pro mě velká neznámá, ale přišla z vyšší soutěže. Měla by vyhrát.

Tip: výhra hostů

Stará Role by měla tento zápas strhnout na svou stranu a získat tři body