Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 11:00

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Jelínek a Žitný řídili jasnou výhru Perninku


Branky


5

Pernink potvrdil stoupající formu a v pohodě si poradil s posledními Verušičkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli jasně ovládl Pernink

80 přítomných diváků čekalo na první branku do 20. minuty, kdy se prosadil Martin Jelínek a je třeba říct, že to nebylo jeho poslední slovo v utkání. Jen o šest minut později totiž Jelínek skóroval znovu.

 

Ve 30. minutě na něj navázal David Žitný, nejlepší hráč minulého kola a pouhé dvě minuty nato svůj třetí gól v utkání vstřelil Jelínek. A je třeba vyzdvihnout, že mu na hattrick stačilo pouhých deset minut!

Pernink prokázal skvělou produktivitu a do kabin se tak šlo za stavu 4:0.

 

Hosté sice snížili, ale byla to jen kosmetická úprava skóre

Druhé dějství bylo na branky podstatně chudší. Možná k tomu přispělo i to, že byl střelec tří branek Jelínek o poločase vystřídán. Verušičkám se dokonce podařilo v 65. minut zásluhou Zdeňka Daniše snížit.

 

Ovšem Pernink zase navýšil svůj gólový náskok, když se trefil odchovanec varské Slavie David Žitný, který se tak může pyšnit skvělou bilancí pěti vstřelených gólů v posledních třech zápasech.

 

Pernink tak nabírá formu, po dvou prohrách si z dalších dvou kol odnesli tři body, přičemž v nich soupeřům nasázeli dechberoucích třináct branek! Naopak Verušičky se zmítají v krizi, nemají totiž na kontě ani jeden bod a společně s Jáchymovem, který má v tomto ohledu stejnou bilanci, se krčí na samém dně tabulky, a to s 33 inkasovanými góly v pěti odehraných kolech, což z Verušiček činí tým s nejhorší defenzivou Okresního přeboru.



Sestavy


TJ Sokol Pernink
J. Karlík [-] - V. Mašek [-] (80. T. Walter [-] ) , J. Kotrla [-] , L. Trnka [-] (70. J. Chládek [-] ) , G. Nguyen [-] , M. Jelínek [-] (46. M. Křížek [-] ) , D. Žitný [-] , P. Čečák [-] , V. Karchňák [-] , J. Kotrla [-] , M. Novák [-] (55. D. Braný [-] )

FK Verušičky
i. Kšír [-] - J. Bártko [-] , J. Pavlíček [-] , D. Hejhal [-] , Z. Daniš [-] , J. Berky [-] (56. O. Pavlíček [-] ) , J. Gallšneider [-] , F. Miroslav [-] , J. Koscelník [-] (56. D. Daniš [-] ) , V. Tavali [-] , D. Ryba [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Varga Marian - KOCH Radek (N), KOSCELNIK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Marek Rybka
Tip experta: výhra domácích

Pernink má určitě kvalitnější kádr.

Tip: výhra domácích

Verušičky by neměli být pro Pernink překážkou