2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:30

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov na horké půdě v Božíčanech nebodoval


Branky


5

Bochov neproměňoval své šance a Božíčany toho využily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté skórovali hned zkraje ale Božíčany pak skóre otočily

Fotbalisté Bochova nemohli začít lépe, hned v první minutě se totiž po dobrém presinku dostal do šance Dušan Hazucha, přezdívaný „Skleněnka“ a nekompromisně prostřelil brankáře Zásnětu.

 

Božíčany se však brzy inkasovaným gólem nenechaly rozhodit a jen o sedm minut později srovnali zásluhou Mária Fabiana, který nádherně vymetl horní roh bochovské branky.

 

Následovala pasáž, kdy se hodně bojovalo o střed hřiště a bochovští opět neproměňovali své šance, což je problém, s nímž se potýkají prakticky od začátku sezóny. A jak to tak bývá, Bochov byl za tuto nemohoucnost potrestán. Ve 36. minutě se odražený míč dostal k Marcelu Petrovi a ten i s pomocí tyče překonal bochovského Petra Strejce.

 

Do konce poločasu se už nic významného nestalo a do kabin se šlo za stavu 2:1 pro domácí.

 

Bochov doplatil na mizernou produktivitu

Ve druhé půli se Bochov snažil zabrat a zvrátit nepříznivý stav. Víceméně celý druhý poločas držel Bochov balon na svých kopačkách a Božičany se dostávali spíše do ojedinělých protiútoků. Jenže opět z několika vyložených šancí Bochov nevstřelil branku, a tak se musel smířit s trpkou druhou porážkou v tomto ročníku Okresního přeboru.

 

Bochov se tak se šesti získanými body a třetím nejhorším úrokem propadl na 11. příčku, je ovšem nutno podotknout, že má utkání k dobru. Božíčany navýšily svůj bodový zisk na šťastné číslo sedm a okupují příčku v tabulce označenou stejným číslem.

 



Sestavy


SK Božíčany
M. Zásněta [-] - M. Škuliba [-] , V. Nitsch [-] (65. M. Gabčo [-] ) - B. Tsapiv [-] , L. Gergely [-] (70. Š. Trojek [-] ) - N. Kalynych [-] (88. J. Čižmár [-] ) , M. Petr [-] - J. Kubánek [-] (46. J. Neuer [-] ) , P. Mičuda [-] , L. Gašpar [-] , S. Krupička [-]

FK SMB Bochov
P. Strejc [-] - D. Hazucha [-] (46. M. Štrunc [-] ) , J. Podskoč [-] , F. Machala [-] , D. Herman [-] , T. Štěch [-] , J. Švestka [-] , J. Cibulka [-] , D. Draský [-] , J. Hejhal [-] , L. Nedelkov [-]

ŽK: 51. P. Mičuda , 72. M. Škuliba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - MLÁDENEC Jan (N), VAŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michalec Martin

Expert: Marek Rybka
Tip experta: remíza

Božíčany nerozdávají doma body zadarmo.

Tip: výhra hostů

Bochov tento duel vyhraje