2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 14:00

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štědrá si poradila s v krizi zmítajícím se Jáchymovem


Branky


8

Při pohledu na tabulku a výsledky z několika posledních zápasů se dalo před úvodním hvizdem říct, že favorit zápasu byl jasný. Štědra si v posledních dvou zápasech připsala čtyři body, kdežto Jáchymov zatím nezískal ani jeden a jen díky lepšímu skóre není poslední.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štědrá začala lépe a šla do vedení

Do začátku zápasu vstoupili lépe hráči Štědré, kteří se hned v úvodu dostali do zajímavých šancí. Všechny pokusy však dokázal hostující brankář zlikvidovat. Hosté těžili z chyb ve středu pole, nicméně téměř všechny střelecké pokusy na branku letěli zpoza vápna a domácí brankář Jiří Kašpárek s žádným z nich neměl problém.

 

V průběhu zápasu se hra vyrovnala a byl to spíše boj o střed hřiště. Poté však přišel faul a následovala standardní situace zhruba z 25 metrů pro Štědrou, kterou dokázal nádhernou střelou o břevno využít Marek Kováč, který je zatím gólovým tahounem Štědré.

 

Do konce poločasu zvýšil na 2:0 z dorážky Martin Axamský.

 

Hosté pouze kosmeticky upravili výsledek

Druhý poločas měli domácí několik šancí navýšit své vedení, žádná však brankou neskončila. Tu největší měl Martin Kopelent, který se od půlky řítil sám na brankáře, jenže jeho lob mu nevyšel úplně podle představ, a tak se skóre neměnilo. Mrzet ho to však tolik nemuselo, protože hostujícímu celku se podařilo jen snížit na 2:1 zásluhou Jana Dresslera, ale k remíze to pořád bylo ještě daleko.

 

Domácí si tak připsali cenné tři body a potvrdili tvrzení, že se z jejích hřiště body jen tak nevozí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štědrá
Radovan Karnoll (trenér domácích): V dnešním zápase jsme byli lepším týmem, dařilo se nám držet balon a těžit z rychlých útočných akcí. Musíme však zlepšit koncovku a proměňovat vytvořené šance, protože jsme se dnes museli po soupeřově snížení více zaměřit na obranu a posledních 10 minut v podstatě jen bránit. Každopádně jsme rádi za tři body a je vidět, že jsme každým zápasem lepší. Věřím týmu, že se budeme stále zlepšovat a příští týden budeme bodovat proti Březové.




Sestavy


TJ Sokol Štědrá
J. Kašpárek [-] - S. Straka [-] , M. Kopelent [-] (88. T. Dáňa [-] ) , M. Kováč [-] , A. Bachmann [-] (46. M. Řehoř [-] ) , M. Axamský [-] (69. M. Špiroch [-] ) , L. Vitner [-] , A. Karnoll [-] , J. Trojan [-] , T. Vošta [-] , B. Nekola [-]

TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - M. Günther [-] , R. Csemer [-] (69. D. Boudný [-] ) , N. Hrůza [-] , T. Günther [-] , J. Dressler [-] , J. Jakab [-] (69. T. Červeňák [-] ) , T. Trojek [-] , J. Buša [-] , F. Veit [-] , M. Baláž [-]

ŽK: 64. M. Kopelent - 63. M. Baláž , 78. T. Trojek , 80. J. Dressler , 89. T. Günther , 90. L. Doležal .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Sakáč Jan - ŠEJBA Vladimír (N), POLJAK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michalec Martin

Expert: Radek Debellis
Tip experta: výhra domácích

Ze Štědré se body nevozí snadno a nestane se tak ani proti Jáchymovu. Podle mého názoru to bude přestřelka v první půli a Štědrá nakonec ze zápasu odejde vítězně. Tipuji 5:2.