Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:00

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolová deklasovala oslabenou Útvinu


Branky


8

Loni se zápasem Kolová vs. Útvina uzavřela nekompletní "covidová" sezóna a bylo se tehdy na co dívat. Útvina nakonec zápas senzačně otočila, když rozhodl 53letý Stanislav Ježek. Útvina touto výhrou natáhla svou vítěznou šňůru na sedm zápasů, letos se ale útvinsští trápí. Naopak Kolová měla před nedělním zápasem skvělou formu a držela se na druhém místě za stoprocentní Březovou. A i přes počáteční zaváhání uspěla a Útvinu deklasovala šesti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hosté

Do zápasu vstoupili lépe hosté. Hned zkraje utkání měl na noze gól Dominik Vlček, když ho dlouhým pasem za obranu našel Martin Straka. Vlček pálil mezi nohy brankáře, ale ten míč vyrazil na roh.

 

Přestože byli hosté o něco lepší, začalo to v jejich hře skřípat. Hlavně rozehrávku často kazili, domácí z toho ale nedokázali nic vytěžit.

 

V 8. minut navíc šli útvinští do vedení, když Marek Hejkal vzduchem našel Vladimíra Hudece a ten samostatný nájezd na brankáře vyřešil zkušeně lobem.

 

Kolová pak začala hrozit, jedna jejich střela prosvištěla zhruba metr vedle branky a Lukáš Filek pak musel řešit závar v malém vápně po přímáku.

 

Ve 27. minutě přišlo první vynucené střídání na straně Útviny, nedoléčené koleno Patrika Staňka se ozvalo a musel ho tak v útoku nahradit veterán Stanislav Ježek.

 

Stále ale hráli lépe hosté. Kolovští sice byli lepší v kombinaci, ale přes obranu hostů se jim nedařilo přejít. Útvina byla naopak přímočařejší a více se dostávala do zajímavých pozic u soupeřovy branky.

 

Přesto ale Kolová srovnala zásluhou Františka Šebeše, kterého našel přesný centr zprava osamoceného ve vápně, a on z první z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Filka.

 

Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Kolová ve druhé půli Útvinu úplně rozebrala

Do druhé půle vstoupila lépe zlepšující se Kolová. Šla totiž do vedení po povedené střele Jakuba Gábnera k tyči.

 

Útvina navíc byla nucena podruhé střídat, jelikož Jana Nováčka zradilo tříslo. Na place ho nahradil Jiří Šulc.

 

Zhruba v 60. minutě mohli hosté srovnat, když se ke střele z voleje napřáhl Martin Straka a orazítkoval břevno. Přestože pálil svou slabší levou nohou, břevno se bezpochyby klepe ještě teď.

 

Nakonec se ale opět radovali domácí. Tomáš Bílý za vápnem vypálil levačkou a opravdu nádherně vymetl, z jeho pohledu, levou šibenici. To se opravdu chytat nedalo.

 

Necelých deset minut nato na 4:1 navýšil po krásné akci gólem do prázdné branky Vít Jiskra, který celkově po svém příchodu na hřiště hostům pořádně zatápěl.

 

Útvinským pak úplně došly fyzické síly a navíc byli nuceni sáhnout k dalšímu střídání, protože se zranil Martin Straka. Nahradil ho Michal Vaněk.

 

V poslední čtvrthodině hosté sice ještě párkrát zahrozili, ale Kolová si závěr zápasu pohlídala, a navíc se Šebešovi podařilo v rozmezí pěti minut dvakrát rozvlnit síť a zkompletovat tak hattrick. Obzvlášť jeho poslední branka stála za to. Hráči Kolové totálně rozebrali útvinskou defenzivu a Šebeš zakončoval prakticky do prázdné branky



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Útvina
Vít Červenka (trenér hostů): „V utkání jsme soupeři vzdorovali pouze 30 minut první půle, kdy jsme hráli jednoduše a vytvořili si tři gólovky. Jednu jsme i proměnili. Naše mužstvo už tak zničené množstvím zranění utrpělo další dvě v druhé půli a na hřiště museli hráči kteří se jeli na zápas v podstatě pouze dívat. Po remízovem poločase soupeř vystřídal tři čerstvé a plnohodnotné náhrady a zejména Vít Jiskra skvěle zatápěl tak již unavené naší obraně. I přesto navrátilec Martin Straka levačkou orazítkoval břevno a Michal Diviš se sám před gólmanem neprosadil. Soupeř nás ve druhé půli výborným pohybem přehrával ve všech směrech a zaslouženě vysoko zvítězil. Přál bych si lepší výsledky, ale rotuje spousta hráčů a stabilní sestava chybí. Navíc nás nečeká vůbec lehký soupeř. Uvidíme.“



Sestavy


FK Ajax Kolová
J. Hájek [-] - F. Šebeš [-] , J. Tulák [-] (80. A. Forgo [-] ) , M. Mahmoud [-] (55. V. Jiskra [-] ) , T. Bílý [-] , J. Gábner [-] , S. Němec [-] , T. Zuzkovič [-] , J. Hájek [-] , R. Štěpán [-] , J. Zelenka [-]

TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Chrenák [-] , P. Janoušek [-] , K. Struhár [-] , M. Straka [-] (75. M. Vaněk [-] ) , M. Diviš [-] , D. Vlček [-] , M. Hejkal [-] (65. M. Michalec [-] ) , V. Hudec [-] , J. Nováček [-] (50. J. Šulc [-] ) , P. Staněk [-] (27. S. Ježek [-] )

ŽK: 32. M. Straka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Varga Marian - BUCHTELE Petr (N), KRÁSA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Radek Debellis
Tip experta: remíza

Tady čekám velmi vyrovnaný a tvrdý duel, který skončí dělbou bodů. Tipuji 2:2.