Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Verušičky ani napočtvrté nebodovaly, nejdecký Myslivec zaznamenal hattrick


9

Nejdecké béčko jelo do Verušiček a karty byly rozdané jasně – do Verušiček přijel favorit. Hosté se totiž drželi v horní částí tabulky, zatímco Verušičky byly, i přestože minulý týden pořádně venku potrápily Útvinu, se třemi prohrami ve třech zápasech na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení a dlouho se drželi

Začátek utkání začal překvapivě – do vedení totiž šli již v 7. minutě domácí zásluhou Jakuba Berkyho.

 

Hosté ale zareagoval rychle, v 18. minutě na 1:1 srovnal Martin Myslivec a nebylo to zdaleka jeho poslední slovo v tomto zápase.

 

Ovšem dalším střelcem nebyl nikdo z nejdeckých, Jan Pavlíček vrátil senzačně vedení Verušičkám.

 

Jen o šest minut později ale bylo 35 přítomných diváků svědky dalšího gólu Myslivce, který tak znovu vyrovnal a od té doby už nejdečtí zcela převzali otěže utkání. Do kabin se ale ještě šlo za nerozhodného stavu 2:2.

 

Druhé dějství už jasné patřilo hostům

Na další branku favorit utkání čekal skoro dvacet minut. Každopádně v 62. minutě rozvlnil síť Lukáš Ullmann a poslal tak vůbec poprvé svůj tým do vedení.

 

Pouhých sedm minut stačilo nejdeckému béčku, aby navýšilo svůj náskok na dvougólový, učinil tak jmenovec slávistického záložníka Petr Ševčík.

 

A v 78. minutě se jako správný nimrod zachoval Martin Myslivec, když si připsal v utkání třetí zářez na svou pažbu. Zkompletoval tak hattrick.

 

Nejdečtí se touto výhrou posunuli na druhé místo za suverénní Březovou. Naopak Verušičky stále čekají na svůj první bod a náleží jim tak poslední příčka v tabulce.



Sestavy


FK Verušičky
i. Kšír [-] - V. Tavali [-] , D. Ryba [-] - J. Gallšneider [-] (66. D. Daniš [-] ) , J. Berky [-] (79. D. Hejhal [-] ) , Z. Daniš [-] - J. Pavlíček [-] (60. J. Koscelnik [-] ) , T. Pavlíček [-] (80. K. Klas [-] ) , F. Miroslav [-] - R. Adam [-] , J. Bártko [-]

FK Nejdek B
P. Richtárech [-] - J. Vašek [-] (69. Z. Kinkal [-] ) , S. Bernátek [-] , M. Lutsak [-] (60. J. Hudec [-] ) , J. Vosmek [-] , M. Myslivec [-] , L. Ullmann [-] , T. Hudák [-] , P. Ševčík [-] , L. Kinkal [-] (46. J. Kolařík [-] ) , K. Jílek [-]

ŽK: 27. T. Hudák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Polívka Miloslav - MASÁK Ivo (N), FRANC Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 9. 2021 16:08
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Radek Debellis
Tip experta: výhra hostů

6 Verušičkám se v letošním ročníku vůbec nedaří. Po třech zápasech mají skóre 6:23 a myslím si, že ani proti Nejdku nebudou bodovat. Tipuji 1:6.