Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

11 branek, červená karta a nakonec úspěšný obrat Staré Role


Branky


6. J. Švestka , 12. J. Hejhal , 35. J. Hejhal , 66. J. Brabenec - 19. R. Voborský , 44. R. Voborský , 49. J. Nerad , 51. T. Hejl , 71. A. Rohla , 81. L. Labodarec , 87. J. Nerad (p.)
9

Jedenáct gólů, pět žlutých a jedna červená karta. Střet Bochova a Staré Role nabídl bezpochyby zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů a vyloučení

Do vedení šel v 6. minutě Bochov, když se prosadil Jiří Švestka. O šest minut později si domácí Josef Hejhal pohrál s obránci a zvýšil na 2:0.

 

Hosté byli jako opaření, ale podařilo se jim v 19. minutě snížit zásluhou Romana Voborského na 2:1. Poté následovala patnáctiminutovka zahozených bochovských šancí. Nakonec se Bochovu podařilo ve 35. minutě navýšit na 3:1, když opět skóroval Jan Hejhal a se Starou Rolí to nevypadalo dobře.

 

O dvě minuty později došlo k vyloučení Daniela Tvrdka. Ten reagoval na nepísknutý faul na Jiřího Švestku vulgaritou a rozhodčí Kobielský tasil červenou.

 

Minutu před koncem prvního dějství využil přesilovky svým druhým gólem Voborský a snížil tak na 3:2.

 

Stará Role zápas dokázala otočit

Od úvodního hvizdu druhého poločasu uběhly pouhé čtyři minuty a bylo srovnání. Přesně mířil Jan Nerad. A jelikož ho o dvě minuty později následoval Tomáš Hejl, Stará Role se poprvé v tomto utkání chopila vedení.

 

V nesmírně dramatickém utkání ale v 66. minutě došlo opět k vyrovnání, na střeleckou listinu se zapsal Jiří Brabenec.

 

Potom se ale definitivně projevilo oslabení domácích, protože začali ztrácet. V 71. minutě zase šli hosté do vedení zásluhou Antonína Rohly. Deset minut nato na 4:6 dával Lukáš Labodarec a sedmou branku svého týmu vstřelil svým druhým gólem v utkání z penalty Jan Nerad.



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov
Jindřich Podskoč (kapitán domácích): Kdo by čekal, že hlavní roli budou mít na hřišti hráči, ten by se šeredně spletl. Hlavní roli si na sebe rozhodl vzít rozhodčí, který na zápas přijel s menším zpožděním. Začátek zápasu jsme chytli my, ale již téměř na začátku hostující hráč předvedl zákrok na Jirku Brabence, kdy šel skluzem proti jeho stojné noze a absolutně neměl v úmyslu hrát míč. Každý by po takovém zákroku dostal nekompromisní žlutou kartu, pan rozhodčí byl však jiného názoru, a pokud dal hostujícímu hráči domluvu, tak nebyla slyšet. V 8. minutě jsem vyslal přihrávkou za obranu do útoku Josefa Hejhala, kterého nekompromisně fauloval brankář hostí. Opět všichni zůstali v šoku, protože zákrok na červenou kartu rozhodčí ohodnotil pouze žlutým kartónkem. když opět skóroval Honza Hejhal a Stará Role byla v tu dobu na ručník. Nicméně, kdo by čekal, že za stavu 3:1 pro Bochov přidáme další branky a dohrajeme zápas v klidu, byl by na omylu. Do zápasu se vrhl pan rozhodčí, který se nejspíš nemohl dívat na výkon hostí. Když nepískl jasný faul na Jirku Švestku, který se dral do vápna, tak na něj Dan Tvrdek vulgárně zařval. Pan rozhodčí zapískal a sahal pro žlutou kartu. Nevím, proč si to v okamžik, kdy viděl Dana rozmyslel a rychle sáhl pro červenou kartu, to už nám asi zůstane navždy záhadou, ale nejspíš k tomu nějaký důvod měl. Tím poslal Bochov do oslabení. Rozumím, že rozhodčí si nenechá nadávat a hráče vyloučí, ale nerozumím tomu, když se ta samá situace opakuje ve druhém poločase. Tentokrát ale hráč hostí vulgárně urážel rozhodčího a poslal ho bůhvíkam… nicméně pan rozhodčí toto překonal a hostujícímu hráči pouze domluvil. Je možné, že můj názor je zaujatý a z tribuny to vypadalo jinak, ale jak se říká, k fotbalu emoce patří. Zde bych si rád vypůjčil jednu hlášku z připravovaného filmu: Bez rozhodčích se hrát nedá, bez rozhodčích se akorát 22 chlápků honí za balonem jako č***ci. Až rozhodčí z toho dělá sport, dá tomu řád. Zařídí góly, přehlídne ofsajdy, nakloní rovinu, jak je potřeba a řeka teče. Kdyby byla pořád rovina, teče akorát h**no. Fotbal je krásnej sport, ale bez rozhodčích by byl až moc férovej. Nicméně Bochov nakonec prohrál 4:7 a zažil tak první porážku na podzim. Příští týden zajíždí do Božičan, kde se pokusí vrátit na vítěznou vlnu.




Sestavy


FK SMB Bochov
R. Záluský [-] - J. Cibulka [-] , J. Podskoč [-] , F. Machala [-] , J. Brabenec [-] , J. Švestka [-] , D. Tvrdek [-] , J. Hejhal [-] , D. Draský [-] , D. Herman [-] (64. M. Štrunc [-] ) , T. Štěch [-]

TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] (46. T. Ficner [-] ) - M. Hejl [-] (63. L. Labodarec [-] ) , M. Vošmik [-] (46. J. Šebek [-] ) , R. Voborský [-] , K. Belický [-] , J. Nerad [-] , T. Hejl [-] , J. Stýblo [-] , A. Gunem [-] , P. Belický [-] , L. Hlavatý [-] (46. A. Rohla [-] )

ŽK: 63. F. Machala - 8. P. Povinský , 43. J. Nerad , 54. P. Belický , 79. R. Voborský . ČK: 38. D. Tvrdek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kobielský Julius - HAZUCHA Dušan (N), SÁDLO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 9. 2021 16:09
Výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Radek Debellis
Tip experta: výhra domácích

Bochov potvrdí roli favorita a relativně v klidu si dojde pro tři body. Tipuji 4:1.