Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Útvina po přestřelce porazila Verušičky 5:3


Branky


5

Verušičky jely do Toužimi, kde Útvina dočasně hraje své domácí zápasy, s tím, že dosud nezískaly ani bod. Rovněž domácím sezatím přiliš nedařilo. V minulé nedohrané sezóně neztratili ani bod, zatímco v prvních dvou kolech letošní sezóny jednou prohráli a jednou něštastně remizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V prvním poločase kontrolovali hru spíše útvinští a trávili spoustu času na soupeřově polovině. Ten ovšem velice urputně a ve velkém počtu hráčů bránil a domácí si nevěděli rady.


Přesto se jim podařilo dát brzký gól. V 10. minutě Michal Diviš udělal kličku brankáři Karlu Kšírovi, posunul míč vedle sebe na Dominika Vlčka a ten pak zakončoval do prázdné branky.

 

Následně přidal Dominik Vlček další gól, když opět do prázdné uklízel přízemní centr Tomáše Lemáka z pravé strany.

 

Verušičky ale do půle dokázaly šnížit když dostal útočník Verušiček přihrávku těsně za půlkou (byl máván ofsajd, ale rozhodčí ho nepískl), po sprintu stál tváří v tvář brankáři Lukáši Filkovi, ten proti němu ovšem předvedl výborný zákrok. Celou akci ale ještě dohrával Jan Bártko, k němuž se od Filka míč odrazil a on pak uklízel do prázdně branky. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

 

 

Dvě červené karty a pět branek

Ve druhé půli stejně jako v té první kopali domácí spoustu rohů a celkově často dostávali soupeře pod tlak, ale opět svoje akce neřešili ideálně.

 

Brzy měl na noze gól Tomáš Lemák, ale z pravé strany Kšíra neprostřelil. Později toto své zaváhání ale napravil. A rozhodně ne jenom tak. Ale nepředbíhejme. 

 

Verušičky totiž dokázaly srovnat, a to opravdu parádně. Dva jejich hráči si několikrát narazili balón, čímž dokázali úplně vyšachovat obránce Útviny ze hry a Josef Gallšneider pak úspěšně zakončoval úplně sám před gólmanem.

 

Jen o dvě minuty později si ale domácí opět vedení uzmuli zpátky, když se naprosto mimořádně trefil Tomáš Lemák. Poté, co ho zpětnou přihrávkou kus za vápnem našel Michal Diviš, napřáhl, a z voleje svou střelou, která se ještě otřela o břevno, vymetl šibenici. Kšír byl bez šance.

Ovšem jen pár chvil na to se rozvlnila síť i na druhé straně a opět to byla nádhera. Po chybě v domácí defenzivě se míč dostal k Danielu Rybovi, ten ze 30 metrů vypálil pod víko a jelikož míč hodně zaplaval, Lukáš Filek byl bez šance. Skóre bylo 3:3 a i když celou dobu spíše dominovali útvinští, oběma stranám bylo jasné, že zápas může dopadnout jakkoliv.

Záhy následovala gólovka Michala Diviše, ten ale zprava brankáře nepřekonal. Po povedeném centru z přímáku ze strany v provedení Milana Konšťáka měl Diviš další šanci, ale hlavička zblízka se mu nepovedla.

Verušičkám postupně docházely síly a domácí toho využili. Jako první skóroval Michal Diviš poté, co ho ve vápně přesně našel Jaroslav Metlický, zpracoval si míč na prsa a po kličce gólmanovi opět navrátil vedení Útvině.

 

Pouhých pět minut po svém gólu si Diviš připsal svojí třetí asistenci, když mezi obránci našel Tomáše Lemáka, ten si míč zasekl a levačkou ho poslal k pravé tyči. Připsal si tak druhý zásah v utkání a završil svůj celkově výborný výkon.

Diviš měl pak ještě jednu šanci, když ho zase perfektním centrem ve vápně našel Milan Konšťák, gólman Kšír ho ale vychytal.měl pak ještě jednu šanci, když ho zase perfektním centrem ve vápně našel Milan Konšťák, gólman Kšír ho ale skvěle vychytal.

 

Zbytek utkání už se pak dohrál v relativním na polovině Verušiček a Útvina si nakonec došla pro svou první výhru v sezóně. Verušičky zůstavají bez bodu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Útvina
Vít Červenka (trenér domácích): Výkon mužstva neodpovídal jeho kvalitě. Kazili jsme spoustu přihrávek a na povedené akce se hodně nadřeli. Hrajeme na velkém prostoru a mužstvo se zbytečně dře. Soupeř mne vzhledem k dosavadním výsledkům velmi překvapil a určitě jsme všichni čekali jednoduší průběh. Musíme se zlepšit jak v kombinaci, tak v dodržování taktických pokynů. Hlavně trošku zjednodušit hru a zklidnit se v koncovce.




Sestavy


TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Řezáč [-] , J. Šulc [-] , J. Metlický [-] , M. Diviš [-] , D. Vlček [-] , T. Lemák [-] , V. Hudec [-] , J. Nováček [-] (46. M. Konšťák [-] ) , J. Chrenák [-] , K. Struhár [-] (65. L. Lipavský [-] )

FK Verušičky
i. Kšír [-] - J. Gallšneider [-] , P. Hebert [-] , T. Pavlíček [-] , V. Tavali [-] , D. Ryba [-] , R. Adam [-] , F. Miroslav [-] , J. Bártko [-] , J. Pavlíček [-] , Z. Daniš [-]

ŽK: 38. J. Nováček , 55. J. Řezáč - 10. i. Kšír , 36. Z. Daniš , 59. V. Tavali . ČK: 57. J. Řezáč - 62. V. Tavali .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - KRÁSA Roman (N), VACEK Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michalec Martin

Expert: Petr Šikýř
Tip experta: výhra domácích

První vítězství podzimu bude pro domácí. Výhra Útvina.

1. 9. 2021 18:06
První vítězství podzimu bude pro domácí. Výhra Útvina

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích