1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov sice pálil jednu šanci za druhou ale v Jáchymově nakonec zvítězil


Branky


6

Bochov zajížděl do horského Jáchymova a chtěl potvrdit dobrý vstup do sezóny dalším vítězstvím. Co se sestavy týče, tak Bochov nastoupil v téměř plné síle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padly dvě rychlé branky

Nicméně jako první se z gólu radovali domácí, a to už ve 3. minutě, když se po dlouhém autu do velkého vápna a následném nedůrazu obránců využil Jakub Buša a z bezprostřední blízkosti propálil brankáře Petra Strejce.

 

Bochov se ale nepovedeným vstupem do utkání nenechal zaskočit a po standardní situaci a dvěma rychlým přihrávkám a následném průniku do vápna rozvlnil síť nejlepší hráč minulého kola Daniel Tvrdek. V 6. minutě bylo tedy zase srovnáno.

 

Následovala vyrovnaná desetiminutovka, ale postupem času si začal Bochov vytvářet tlak a do ničeho domácí nepouštěl. Následovala tutovka Dušana Hazuchy, který se po sólu Jindry Podskoče a následné přihrávky od něj ocitl úplně sám před brankou, ale nabídnutou šancí zvýšit skóre pohrdnul a trestuhodně poslal míč několik metrů nad branku.

 

Následně Daniel Tvrdek z přímého kopu vyslal tvrdou a dobře mířenou střelu, ale domácí brankář Milan Ulaga fantasticky jeho střelu vytěsnil. Bochov potom dokonce nastřelil břevno. Ale i přes velké šance už žádná branka nepadla a do kabin se šlo za stavu 1:1. Každopádně kdyby Bochov vedl o 4 branky, tak se nikdo nemohl divit.

 

 

Bochov utkání zvládl lépe

Druhý poločas začal z obou stran opatrně, ale opět to byl Bochov, který více hrozil, a nakonec se dočkal zasloužené druhé branky. To když ve 48. minutě bochovští zahrávali rohový kop, který si našel Daniel Tvrdek a svým třetím gólem v sezóně zvyšoval na 2:1.

 

Bochov si i dále udržoval dominanci, ale zahazoval jednu šanci za druhou. V 69. minutě se do velkého vápna probíjel Karel Tvrdek a dle názoru hostů, se měla pískat jasná penalta, ještě když rozhodčí stál asi metr od incidentu, nicméně píšťalka zůstala němá.

 

 Po této situaci se vytvořila roztržka mezi hráči obou celků a Karel Tvrdek společně s domácím Josefem Poljakem šli předčasně do sprch. Zápas pokračoval a hra se přelévala nahoru dolu, ale jáchymovský Tomáš Gunther to přehnal s agresivitou zákroku a vyfasoval druhou žlutou kartu v zápase a taky si šel užívat horkou sprchu o něco dřív.

 

Nakonec Bochov uhájil jednobrankový náskok a zvítězil. Pokud by se měly počítat neproměněné 100% šance, tak Bochov vyhrál minimálně o sedm branek.



Sestavy


TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - M. Günther [-] , R. Csemer [-] (80. T. Červeňák [-] ) , J. Poljak [-] , T. Günther [-] , J. Dressler [-] , A. Kubánek [-] , Š. Stehlík [-] , J. Buša [-] (50. J. Jakab [-] ) , F. Veit [-] , M. Baláž [-]

FK SMB Bochov
P. Strejc [-] - J. Cibulka [-] (70. K. Buxbaum [-] ) , J. Podskoč [-] , F. Machala [-] , M. Janáček [-] , K. Tvrdek [-] , D. Tvrdek [-] , J. Švestka [-] , D. Draský [-] , D. Hazucha [-] (46. J. Hejhal [-] ) , T. Štěch [-]

ŽK: 35. T. Günther , 42. A. Kubánek , 45. M. Baláž - 44. D. Hazucha , 44. D. Tvrdek , 74. J. Hejhal . ČK: 69. J. Poljak , 84. T. Günther - 69. K. Tvrdek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hrubý Vít - ŠIKÝŘ Petr (N), ZÁLUSKÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michalec Martin

Expert: Petr Šikýř
Tip experta: výhra hostů

Vždy, když věřím svému týmu, tak prohraje. Proto zkusím osud obrátit a tipuji výhru hostí, tedy Bochova.

1. 9. 2021 18:22
Vždy, když věřím svému týmu, tak prohraje. Proto zkusím osud obrátit a tipuji výhru hostí ,tedy Bochova

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů