Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečný zvrat! Bečov s Útvinou prohrával 1:4 ale nakonec získal cenný bod


Branky


20. M. Tóth , 60. M. Tóth , 70. M. Tóth , 89. P. Aubrecht - 4. M. Diviš , 9. M. Hejkal , 15. M. Diviš , 58. M. Diviš
6

Podmáčené hřiště, dva hattricky, vyhrocené momenty, hádky v týmu domácích v první půli, hádky v týmu hostů v půli druhé a nakonec srovnání z 1:4 na 4:4... Zápas mezi Bečovem a Útvinou nabídl velice zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v 15. minutě vedli 3:0

Útvina vstoupila do utkání jednoznačně lépe a hned ve 4. minutě šla do vedení, když Jiří Šulc nahrál kousek za půlí Dominiku Vlčkovi, ten si z prvního doteku obhodil protihráče a přihrávkou do běhu našel Michala Diviše, jenž levačkou pálil přesně k pravé tyči.


Chvíli na to měl na noze gól Tomáš Lemák ale z malého vápna brankáře Jílka neprostřelil. Útvina celkově domácí hodně tlačila a v 9. minutě se mohla radovat znovu. Lemák z levé strany nahrál Marku Hejkalovi, ten si míč zhruba 25 metrů od branky připravil a chirurgicky přesně vypálil přizemní střelu k pravé tyči. Vzhledem k tomu, že míč prošel špatně upevněnou sítí, si útvinští ještě museli počkat na definitivní potvrzení, to ale přišlo záhy a skóre bylo 2:0 v jejich prospěch.

 

Bečov pak dvakrát zahrozil, a dokonce i nastřelil břevno. Následně si individuálně skvěle s obránci poradil Jiří Šulc a pálil levačkou metr nad.

 

V 15. minutě se trefil podruhé Diviš. Ten, poté co ho našel na hranici ofsajdu Lemák, pálil opět přesně k pravé tyči ale tentokrát svojí silnější pravačkou.

 

O pět minut později následovala chyba v obraně hostí a Bečov snížil zásluhou Marka Tótha na 1:3. Výkon Útviny pak šel dolů a Bečov začal hrozit. Její brankář Lukáš Filek musel třikrát zasahovat při vážnějších šancích. Nejprve vytáhl povedenou střelu k jeho pravé tyči, po následném rohu chytil hlavičku z malého vápna a pak zasahoval proti přízemní střele po zemi.

 

Přesto však další gól dali hosté. Po rohovém kopu hlavou sklepl Hejkal na Diviše, ten si míč zpracoval a zblízka zkompletoval hattrick. Branka však nakonec nebyla uznána, protože se pískala jeho údajná hra rukou.

 

Velkou šanci pak měl Vlček, jenž zachytil špatnou rozehrávku Bečova a pronikl po pravé straně, ale zprava Jílka nepřekonal.


Chvíli na to došlo ke kurióznímu momentu. Domácí poslali směrem brance hostů dlouhý nákop, stoper Josef Chrenák ho úmyslně pustil za sebe, aby ho tak přenechal brankáři Filkovi. Míč však před ním na mokrém hřišti nečekaně hodně skočil a on ho tak musel, za přispění velké kaluže, těsně před brankovou čárou zastavovat.


Prvních 25–60 minut ovládali spíše hosté, ale postupem času čím dál víc hrozil Bečov.

 

Domácí sice brzy inkasovali počtvrté ale pak zabrali a vybojovali remízu

Zkraje druhé půle domácí navíc prostřídali a, jak se později ukázalo, z lavičky přišli velice kvalitní hráči.  


Ze střelené branky se ale radovali hosté, když Marek Hejkal našel krásným centrem z přímáku z levé strany Michala Diviše a ten zcela sám zakončoval zblízka hlavou. Tentokrát se nic nepískalo a Divišův hattrick se stal realitou.

 

Útvině vstřelený gól vlil čerstvou krev do žil a vytvořila si několikaminutový tlak. Ovšem neprosadila se, naopak slavili bečovští, když se nechytatelně trefil Marek Tóth.

 

V následujících chvílích byla hra tzv. nahoru – dolu a šance na jedné straně střídala šanci na druhé. Hosté pak ale zalezli a nechávali Bečovu hodně prostoru ve středu pole a celkově z jejich hry byla cítit silná nervozita. Při jednom útoku ztratili útočníci Útviny před pokutovým územím míč, Bečov toho využil a po povedeném brejku a parádním centru uklízel zblízka do prázdné branky Tóth a vyrovnal tak Diviše v počtu zásahů.

 

Skóre bylo 4:1 pro hosty, ti se ještě více zatáhli a snažili se přežít poslední minuty bez inkasované branky. Nakonec ale Bečov senzačně srovnal na 4:4 zásluhou Patrika Aubrechta. Minutu před koncem řádné hrací doby tak domácí završili neuvěřitelný obrat, když ještě v 58. minutě prohrávali 1:4 ale přesto dokázali z náročného utkání vytěžit cenný bod.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Útvina
Michal Diviš (útočník hostí): Začátek zápasu jsme zvládli skvěle a rychle vedli, poté začali domácí zlobit z brejků. Druhý poločas po vystřídání byli nebezpečný domácí a po našich chybách a zbytečných ztrátách v poslední minutě srovnali. Tentokrát jsme góly dávali ale hodně také dostali, musíme být zodpovědnější při návratech zpět.



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
T. Jílek [-] - L. Havlovic [-] , J. Psohlavec [-] (46. J. Prozba [-] ) , J. Váňa [-] , P. Jaša [-] - R. Zelený [-] (46. L. Blümel [-] ) , M. Tóth [-] , J. Blümel [-] (46. J. Kalabus [-] ) , J. Havlovic [-] - M. Havlovic [-] , P. Aubrecht [-] -

TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Šulc [-] , M. Hejkal [-] , M. Diviš [-] (86. M. Konšťák [-] ) , D. Vlček [-] , T. Lemák [-] , V. Hudec [-] , F. Chrenák [-] (74. P. Staněk [-] ) , J. Nováček [-] , J. Chrenák [-] , K. Struhár [-]

ŽK: 21. J. Havlovic - 35. J. Nováček , 60. J. Šulc .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Kozák Rudolf - DVOŘÁK Matěj, ČERVENKA Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Jindřich Podskoč
Tip experta: výhra hostů

Útvina i Bečov jsou pro mě týmy, které budou hrát ve vrchní části tabulky a ještě je to derby. Ale myslím, že Útvina má kvalitnější tým a bude chtít odčinit prohru z posledního kola. Tipuju 2:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích