6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 15:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek doma naděloval, Štědrá si odvezla kanára


Branky


28. F. Rutrle , 37. P. Satýnek , 51. R. Haas , 66. R. Haas , 74. F. Rutrle , 75. J. Vašek
4

 Nejdek na domácí půdě prokázal kvalitu a hlavně lepší fyzickou připravenost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nevyužili své šance, domácí trestali

Do utkání vstoupili lépe hosté a hned ve 2. minutě se dostali do zajímavé situace, když chtěl Martin Kopelent ze třiceti metrů využít odvážného postavení domácího gólmana ale jeho pokus těsně minul pravou tyč. V 7. minutě se po chybě Nejdku ve středu pole dostali hosté do protiútoku, který opět zakončil povedenou střelou Martin Kopelent. Brankář domácích však předvedl skvělý zákrok a skóre se stále neměnilo. V 15. minutě zahrávali domácí volný přímý kop zhruba z 25 metrů, proti krásné střele do pravé šibenice se však parádně vytáhl brankář Štědré Jiří Kašpárek.

 

Ke změně skóre došlo až ve 26. minutě, kdy Filip Rutrle vyslal razantní přízemní střelu k tyči, na kterou už Kašpárek nedosáhl.

Ve 37. minutě se skóre měnilo podruhé, když si do vlastní brány nešťastně srazil střelu domácích Stanislav Straka. Do poločasu byl zápas velmi vyrovnaný, přičemž domácí více kontrolovali balon a hosté se snažili využívat brejkových situací, avšak ani jednu se jim nepodařilo proměnit.

Štědré došly síly a Nejdek toho využil

Druhá půle se lépe vyvedla Nejdku a po pouhých pěti minutách hry navýšil Robert Haas na 3:0. V 65. minutě domácí udeřili opět zásluhou Haase a hosté odešli fyzicky, k čemuž výrazně přispělo i to, že si mohli dovolit střídat pouze dvakrát, zatímco domácí hned pětkrát.

Následovala dvouminutová smršť během níž se znovu trefil Rutrle a těsně po něm Jan Vašek a upravili na konečných 6:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štědrá
Radovan Karnoll (trenér hostí): Do utkání jsme nevstoupili špatně, ale v průběhu zápasu na nás soupeř neustále vyvíjel větší tlak a přicházely naše chyby, které bohužel dokázali domácí trestat. Byli dnes lepším týmem. Zbytečně jsme ztráceli balony a chybovali jsme, což soupeř dokázal využít. My se musíme ze zápasu poučit a příští týden naplno bodovat doma proti Perninku.



Sestavy


FK Nejdek B
P. Richtárech [-] - J. Kinkal [-] (60. T. Hudák [-] ) , J. Vosmek [-] , R. Haas [-] (72. J. Vašek [-] ) , K. Jílek [-] (60. M. Lutsak [-] ) , P. Satýnek [-] (46. T. Bachratý [-] ) , L. Kinkal [-] , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , T. Vaník [-] (46. P. Ševčík [-] ) , F. Rutrle [-]

TJ Sokol Štědrá
J. Kašpárek [-] - S. Straka [-] , A. Kišš [-] (27. F. Riedl [-] ) , M. Kopelent [-] , M. Kováč [-] , A. Bachmann [-] , L. Vitner [-] , A. Karnoll [-] (83. T. Dáňa [-] ) , M. Řehoř [-] , J. Trojan [-] , B. Nekola [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kozák Rudolf - REJCHA Jan (N), ŠEJBA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michalec Martin

Expert: Vít Červenka
Tip experta: výhra domácích

Mužstvo Nejdku bude doma hrát dobře a navíc předpokládám, že bude posíleno o pár hráčů z áčka.

Tip: výhra hostů