0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová venku skolila v minulé sezóně neporaženou Útvinu


Branky


87. Z. Hurban , 90. M. Trapl
3

Útvina nenavázala na sedmizápasovou vítěznou šňůru z minulé nedohrané sezóny. Především kvůli neproměňování šancí padla doma s Březovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pálili jednu šanci za druhou

V prvním poločase si útvinští vytvořili několik stoprocentních šancí, ale přestože minimálně třikrát zakončovali z malého vápna, nepodařilo se jim gól vstřelit. Celkově často dostávali Březovou pod tlak a kromě šancí došlo v jejím pokutovém území k penaltovému zákroku, píšťalka hlavního rozhodčího však zůstala potichu. Hosté naopak hrozili z brejků ale i díky výborným zákrokům brankářů Látka a Filka skóre zůstalo bezbrankové.


Domácím došly síly a hosté toho využili

Ve druhé půli se čím dál tím víc do hry dostávala Březová, ale Útvina si i tak vytvořila další čtyři tutovky a další menší šance. V zakončení však i nadále selhávala.

Domácím postupně ubývaly síly, zatímco hosté čtyřikrát prostřídali a svou hru tím oživili. A nakonec se v 82. minutě potvrdilo známé fotbalové rčení nedáš - dostaneš. Březová po rohu ostala míč do pokutového území, domácím se jej nepodařilo odehrát, čehož využil Zdeněk Hurban a skrumáž hráčů v malém vápně prostřelil.

Útvinští se aktivně snažili i za cenu otevřené obrany skóre srovnat, ale na defenzivě Březové si většinou vylámali zuby. Hosté pak navíc těsně před koncem rozvlnili síť podruhé, když Martin Trapl využil toho, že se většina útvinských hráčů věnovala útočení a po rychlém protiútoku a následném souboji jeden na jednoho překonal Lukáše Filka a definitivně rozhodl o výhře svého týmu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Útvina
Vít Červenka (trenér domácích): Marně jsme se snažili o vstřelení gólu, i přes spoustu vytvořených šancí jsme nedokázali překonat brankaře hostí. Do dalších zápasů přes dobrou hru potřebujeme větší klid v koncovce.




Sestavy


TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Šulc [-] , M. Hejkal [-] , M. Diviš [-] , D. Vlček [-] (73. F. Chrenák [-] ) , T. Lemák [-] , V. Hudec [-] , J. Řezáč [-] (61. M. Konšťák [-] ) , J. Nováček [-] , J. Chrenák [-] , M. Michalec [-]

TJ Jiskra Březová
K. Látka [-] - P. Dražný [-] , M. Šiml [-] (72. R. Kypta [-] ) , J. Hvizd [-] (77. A. Babič [-] ) , M. Skořepa [-] (55. Z. Hurban [-] ) , M. Trapl [-] , J. Richter [-] , J. Hejl [-] , L. Rejnart [-] , M. Rybka [-] , M. Al Haboubi [-] (61. J. Václav [-] )

Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fiala Petr - KRÁSA Roman (N), KAZDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michalec Martin

Expert: Vít Červenka
Tip experta: výhra domácích

Útvina vyhraje, hřiště v Toužimi, kde budeme hrát své domácí zápasy, nám svědčí.

Tip: výhra domácích