2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


3

V brance hráč z pole, levý bek naháněl rozuteklé ovce, gól do šatny. Tohle všechno zasáhlo domácí Bochov. Ten ale přesto získal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli těsně před poločasem hosté z Kolové

Předzápasové predikce předpovídaly vyrovnaný zápas, protože se jednalo o vyrovnané celky a na hřišti tomu tak skutečně bylo. Bochov musel řešit několik zapeklitých problémů v sestavě. Hned první byla pozice gólmana, protože tradiční gólman Petr Strejc byl v práci a musela se hledat náhrada. . Do branky se nakonec postavil muž s minimálními brankářkami zkušenostmi Radek Záluský a odchytal skvělé utkání. Další post k řešení byl levý obránce, protože David Herman nemohl a posile ze Stružné, Janu Hiklovi, před zápasem utekly ovce, musel na tento post nastoupit Jiří Švestka, který by normálně hrál střed zálohy. 

Ze začátku se oba týmy oťukávaly a čekaly, s čím přijde ten druhý, ale i tak o šance nebyla nouze, diváci se první branky dočkali, ale až ve 42.minutě, když Jiří Švestka nešťastně ztratil balon a útočník Kolové Karel Bláha si v situaci 1 na 1 s gólmanem věděl rady a Záluského zkušeně přeloboval. Bochov tak dostal tradičního šatňáka, psychicky jej to však rozhodně nepoložilo.

 

Krásná akce a přímák rozhodly o vítězství pro domácí

Bochov do druhého poločasu přešel ze čtyř obránců na tři, aby tím posilnil ofenzivu a brzy se to ukázalo jako povedený tah.

 

V 57. minutě vyvezl František Machala balon, poradil si s dvěma obránci a předložil Martinovi Janáčkovi lahůdkový balon, který by, podle slov jeho protihráče Jindřicha Podskoče, v 9 z 10 takových situací trefil do lapače za bránou, ale naštěstí pro něj, tohle byla životní střela, kterou nekompromisně zatočil do pravého horního rohu branky a gólman neměl šanci, stav byl 1:1.

 

V 70. minutě natáhl na své sólo Jindřich Podskoč, ale hostující hráč ho zfauloval nějakých 25-30 metrů od branky. K nařízenému přímému kopu si stoupnul Daniel Tvrdek, a jak to opět barvitě popisuje Podskoč, vyhrnul si kraťasy a nekompromisní ranou, za kterou by se nemusel stydět ani Pavel Nedvěd, rozvlnil síť Kolové podruhé. Bohužel, co se týká fotbalových okamžiků, tohle bylo všechno, protože od oba týmy fyzicky odešly. Nakonec si Bochov došel pro vítězství 2:1 a zahájil tak vstup do soutěže vitězně.

 

 



Sestavy


FK SMB Bochov
R. Záluský [-] - D. Draský [-] , J. Podskoč [-] , F. Machala [-] , M. Janáček [-] (83. K. Buxbaum [-] ) , K. Tvrdek [-] , D. Tvrdek [-] , J. Cibulka [-] , D. Hazucha [-] (45. J. Švestka [-] ) , J. Hikl [-] , T. Štěch [-]

FK Ajax Kolová
V. Kondelčík [-] - F. Šebeš [-] , Š. Jiskra [-] , K. Bláha [-] , V. Jiskra [-] (83. D. Marek [-] ) , J. Gábner [-] , M. Mahmoud [-] , S. Němec [-] , T. Bílý [-] , R. Štěpán [-] , J. Zelenka [-]

ŽK: 4. J. Cibulka - 27. J. Gábner .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Sakáč Jan - PACINDA Kamil (N), BUCHTELE Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michalec Martin

Expert: Vít Červenka
Tip experta: remíza

Výkonnostně srovnatelná mužstva, navíc se jedná o derby. Tipuji kříž.

Tip: výhra domácích