Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pětigólový Staško a tři červené karty: Dalovice přestřílely Jáchymov


3

Zápas prvního kola OP mezi Jáchymovem a Dalovicemi přichystal divákům opravdu hodně zajímavou podívanou. Nebyla nouze o branky, ani o ostré zákroky a potyčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři červené karty a 8 gólů

První branku vstřelili hosté hned ve 2. minutě zápasu, trefil se Marcel Havránek. Uběhly pouhé čtyři minuty a trefil se Martin Staško. Další čtyři minuty – opět Staško a šest minut později už skvělý Staško zkompletoval hattrick. Stačilo mu na to těžko uvěřitelných deset minut.

 

Ve 20. minutě navíc přesně mířil Ondřej Pekárek a dvě minuty po něm Pavol Sabol. Stav byl 0:6 a jáchymovští byli zralí na ručník do ringu.

 

Ve 30. minutě ale přišel pro Dalovice první negativní moment. Tomáš Stolín sestřelil ve vápně útočníka Jáchymova, když šel sám na brankáře Hájka a viděl červenou kartu. Navíc byl nařízen pokutový kop, jáchymovští nabídnuté šance nevyužili a penaltu neproměnili.

 

V závěru poločasu však přeci jen přišla korekce skóre, když ve 43. minutě rozvlnil síť Tomáš Červeňák a ve 45. minutě Jan Dressler. Domácí tedy snížili na 2:6 a zdálo se, že využijí přesilovku a ještě se pokusí zápas alespoň trochu zdramatizovat.

První poločas skončil v pořádně vyostřeném duchu Po vzájemné potyčce byl totiž vyloučen domácí Tomáš Trojek a hostující Vitalij Mychaljuk (Mychaljuk kopal do na zemi ležícího hráče, snad ve snaze mu odebrat míč. Trojek jej objal a dal na stranu, aby přestal s kopáním. Hostující hráč následně udeřil hráče Jáchymova hlavičkou do obličeje a ten si to nenechal líbit. Toto jednání odsoudil i hostující trenér). Hrálo se tedy 10 na 9, Jáchymovští tedy stále disponovali více hráči. Ovšem příliš jim to nepomohlo.

 

Druhý poločas už byl pouhou formalitou

Po dvou minutách druhé půle se totiž trefil opět Staško a veškeré naděje domácích tak definitivně pohřbil. V 88. minutě navíc Staško pálil znovu a navýšil tak svůj střelecký zápis na fenomenálních pět zářezů.

 

Minutu po něm se sice ještě prosadil domácí Tomáš Günther, ale snížení na 3:8 pro Jáchymov už nic neznamenalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jáchymov
Petr Šikýř (asistent trenéra domácích): Sice nám chybělo několik hráčů základní sestavy, ale vzhledem k nízkému věkovému průměru se očekávalo, že jejich fyzická kondice bude dělat Dalovicím problémy. Opak byl pravdou. Hosté nejen svou herní zkušeností, ale i fyzickou připraveností zcela předčili domácí hráče. Našim hráčům nešla vůbec přihrávka a v soubojích byli většinou až druzí.




Sestavy


TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - T. Červeňák [-] , J. Buša [-] , R. Csemer [-] , M. Günther [-] , J. Dressler [-] (75. J. Frankovič [-] ) , A. Kubánek [-] , T. Trojek [-] , V. Čáslavský [-] (76. T. Günther [-] ) , F. Veit [-] , M. Baláž [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - J. Hlůžek [-] , M. Staško [-] , O. Pekárek [-] , T. Stolín [-] , V. Mykhaylyuk [-] , M. Harvánek [-] , D. Sochor [-] , P. Sabol [-] , R. Veselský [-] , M. Lorenz [-]

ČK: 45. T. Trojek - 35. T. Stolín , 45. V. Mykhaylyuk .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - VAŠEK Jan (N), VÍT Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michalec Martin

Expert: Vít Červenka
Tip experta: výhra hostů

Dalovice jsou aspirantem na postup, takže zvítězí.

Tip: výhra domácích