2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížov uchránil tři body doma


Branky


0

Domácí Střížov je stálicí ve III.třídě, stejně jako Puklice "B", které dokonce nakoukly i do Okresního přeboru. V zápase se hrálo o hodně a tak byl zápas v průběhu relativně klidném a opatrném duchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Puklice "B" lepším týmem

Hosté začali velmi aktivně, avšak se ji mnedařilo dotáhnout kombinace do správného finiše. Naopak domácí byli chladnokrevní a po zásluze šli do vedení. Fiala se nemýlil. Hosté se nadále snažili o vyrvnání, ale buďto je zklamala koncovka nebo střely pokryl dobře chytájící domácí brankář Chlupáček. Divácí, kteří se ve velkém ternu udělali cestu na zápas vůbec nelitovali. Hrál se pohledný zápas plný kombinační hry a bojovnosti.

Marná snaha hostů o vyrovnání

Domácí celek se čím dál více zatahoval do zajištěné obrany, odkud pak vyrážel na rychlé brejky. Hosté více drželi míč, více běhali a také více než je zdrávo toho spálili. Zkoušeli postupně střelbu z dálky, ze standartních situací a po rychlých brejcích, avšak se ani jedna střela nezahoupala za zadámi strážce domácí svatyně Chlapáčka, který předváděl stoprocentní výkon. Ke konci zápasu už hosté vysunuli obránce do útoku a v úplném závěru 4. minuty nastavení domácí ztvrdily výhru ještě jednou brankou. Přesně se trefil hráč zápasu Obršlík. Střížov si tak připsal na úvod soutěže tři body proti silnému soupeři.



Ohlasy k zápasu


SK Střížov
Martin Fiala, záložník SK Střížov: Hosté hráli, my dávali branky. Soustředěným výkonem jsme zaslouženě vyhráli a pohlídali si tak výsledek.




Sestavy


SK Střížov
V. Chlupáček [-] - L. Bárta [-] - V. Zeman [-] (71. M. Marek [-] ) , J. Labuta [-] , M. Obršlík [-] , M. Fiala [-] (65. L. Štěpán [-] ) , F. Navrkal [-] (85. D. Vebr [-] ) , M. Kalousek [-] , P. Zeman [-] , D. Smolík [-] , T. Kruntorád [-]

TJ Sokol Puklice B
M. Trnka [-] - D. Zvěřina [-] (55. V. Šaroun [-] ) , K. Prchal [-] , K. Kružík [-] , V. Hons [-] - M. Pauser [-] , M. Antoš [-] - P. Trunda [-] , T. Skotar [-] (61. D. Měrtl [-] ) , J. Kabelka [-] (80. M. Driml [-] ) - A. Kos [-]

ŽK: 90. J. Labuta - 86. M. Antoš , 90. M. Driml , 92. K. Prchal .
Hráči zápasu: M. Obršlík - P. Trunda .
Místo: Střížov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZIMOLA Bohuslav - BÁRTA Martin, VODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.