Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 13:30

1.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodice v úmorném vedru přejely rezervu Třeště


Branky


0

Sousedské derby se stalo jednoznačnou záležitostí v podání Hodic. Na třešťském letišti se setkali už po jedenácté v historii a v posunutém čase získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva brejky a mohlo být hotovo

Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně. Hodně drželi míč a hráli kombinačně po zemi.Hned v 8.minutě díky dobré souhře na pravém okraji domácích putoval míč kolmicí na Vondráka, který postupoval sám na brankáře. Svoboda v brance Hodic však reflexivně zasáhl tělem a míč vyrazil na roh. O pět minut později tentýž hráč mohl změnit skóre, avšak opět skvěle zakročil Svoboda a držel tak nulu na svém kontě. A tak když domácí odmítli vedení, do vedení se dostali hosté. Po pěkném pasu za obranu postupoval z pravé strany osamocený záložník hostů Biskup Luboš a přihrál na volného Korába, který míč uklízel do poloodkryté brány - 0:1. Deset minut na to se stejné situace opakovala, akorát si tentokrát hráči prohodili role a Biskup Luboš tak slavil premiérovou letošní trefu. - 0:2. Do kabin tak šli hosté s luxusním vedením nula dva.

Domácím přestalo fungovat snad všechno

Po přestávce to mohli být opět domácí, kdo mohl skorigovat skóre zápasu. Jenže chybělo více přesnosti a klidu v šestnátce Hodic, kde kraloval Svoboda. Domácím se snaha nedala upřít, avšak klid a přesnost postupně opouštěla kopačky domácích. Naopak Hodicím vyšlo vše na co šáhli. Nejprve Biskup Luboš netrefil odkrytou bránu, když prošel po levém okraji hriště a udělal kličku brankáři. Poté měl hostující Salus velkou šanci avšak netrefil ani lapač za bránou. V 60. minutě chtěl domácí stoper Šebesta technicky obehrát soupeře u svého vápna, kde však míč ztratil a hosté přidali třetí branku - 0:3. Deset minut na to po individuální akci přidal čtvrtou branku Kühtreiber Lukáš a stanovil tak konečné skóre utkání - 0:4. V závěru pak ještě zahodil pokutový kop Biskup Luboš, když přízemní střelu do středu brány Pešta vyrazil.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť B
Stanislav Petr, trenér Třeště "B": Pro příští zápas překopu celou sestavu. To, co jsem dnes viděl, jsem ještě nikdy předtím neviděl. Doufám, že na příští zápas nastoupí jiný tým s jiným přístupem.




Sestavy


TJ Slavoj Třešť B
D. Pešta [-] - A. Lacina [-] , M. Vondrák [-] (56. P. Svoboda [-] ) , L. Jirků [-] (66. P. Páral [-] ) , J. Vrátil [-] , J. Pittner [-] , J. Krejčí [-] , J. Novák [-] (46. M. Kozák [-] ) , L. Lupač [-] , F. Svoboda [-] , J. Šebesta [-]

TJ Hodice
Z. Svoboda [-] - J. Biskup [-] , P. Hubený [-] (46. M. Hons [-] ) , L. Fišer [-] (80. Z. Srp [-] ) , L. Biskup [-] (77. D. Surán [-] ) , J. Biskup [-] , L. Salus [-] , K. Koráb [-] , A. Hons [-] , L. Kühtreiber [-] , P. Biskup [-]

ŽK: 45. J. Biskup .
Hráči zápasu: Z. Svoboda .
Místo: Třešť. Počet diváků: 56. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - NOVÁK Filip, KŘÍŽ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.