5:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice o pouti jednoznačně přehrály Antonínův Důl


Branky


16. K. Medvík (p.) , 30. F. Novotný , 62. K. Medvík (p.) , 83. R. Křišťál , 90. D. Skotar - 84. P. Kocmánek , 88. T. Satrapa
0

Vzhledem k tomu, že pukličtí v prvním kole prohráli v Cejli, tak nutně potřebovali bodovat na domácí půdě, aby potvrdili svoji pověst jednoho z nejlepších týmů okresu. Motivaci navíc představoval termín utkání, kdy se tradičně v Puklicích koná pouť. Množství diváků tak nedovolilo domácím hráčům vypustit jediný souboj a pukličtí zaslouženě vyhráli 5:2. Opět se tedy potvrdilo léty ověřené pravidlo, že pouťové zápasy se neprohrávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O první branku se postaral domácí kapitán Kamil Medvík, který proměnil pokutový kop nařízený za faul na Pavla Novotného. O nejhezčí branku utkání se postaral ve třicáté minutě Filip Novotný, který z pozice levého obránce prošel sám přes celé hřiště, přičemž postupně obešel čtyři protihráče a nakonec zkušeně zakončil levou nohou k bližší tyči podél nebohého gólmana. Poločas tak skončil uspokojivým výsledkem 2:0 pro domácí.

Druhý poločas začal sérií neproměněných šancí na obou stranách, kdy se o změnu skóre nakonec postaral opět kapitán domácích Kamil Medvík, který proměnil v tomto zápase již svůj druhý pokutový kop. Tentokrát byl nařízen za faul na jeho bratra, Dalibora Medvíka. Na 4:0 ve druhém poločase zvýšil Roman Křišťál, kterému se povedla střela za hranici šestnáctky a míč si neomylně našel cestu do brány. Výrazné vedení ukolébalo puklickou obranu a po velkých individuálních chybách se postupně trefili v 84. a 88. minutě Kocmánek Petr a Satrapa Tomáš. Konečné slovo však měli domácí, kdy nezištnou přihrávku Jana Šimka využil  ke skórování do prázdné branky Dominik Skotar. Utkání tak skončilo jednoznačným a zaslouženým výsledkem 5:2 pro puklické.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl (vedoucí mužstva Puklic): Všem hráčům patří dík za to, jak utkání zvládli a jak celý zápas měli pod kontrolou. Až na posledních deset minut, kdy hosté vstřelili dvě branky a přiblížili se nám na rozdíl dvou gólů, mohu být s výkonem mužstva spokojený. Velkou neznámou představovala záložní řada, která hrála v tomto složení poprvé, ale obavy byly zbytečné a všichni hráči v ní zvládli své úkoly na výbornou.




Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Kabelka [-] - M. Tůma [-] , F. Novotný [-] , L. Zeman [-] , K. Medvík [-] - V. Tišl [-] (62. J. Šimek [-] ) , M. Pauser [-] (77. V. Kos [-] ) - R. Křišťál [-] , D. Medvík [-] , F. Kuchyňa [-] (43. D. Skotar [-] ) , P. Novotný [-] -

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - P. Kocmánek [-] , J. Göth [-] , Z. Duba [-] , P. Novák [-] (59. T. Satrapa [-] ) , L. Pirožek [-] , M. Šabatka [-] , L. Slavík [-] (80. V. Barták [-] ) , L. Zdarsa [-] , P. Vorálek [-] , M. Pallán [-] (57. T. Pokorný [-] )

ŽK: 72. F. Novotný - 16. Z. Šimek , 72. Z. Duba .
Hráči zápasu: F. Novotný , M. Tůma .
Místo: Puklice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MLSNA Jiří - JELÍNEK Roman, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.