0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

5.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice vyloupila Bítovčice


Branky


0

Brtnice zajížděla k dalšímu zápasu na horkou půdu do Bítovčic, které v minulém kole uhrály bod v posledních vteřinách zápasu, kdy se trefil Daniel Matula. Brtnice je však momentálně ve vynikající formě a minule doma porazila v pouťovém zápase loucké béčko 3:1. Svoji formu si Brtnice přenesla i do Bítovčic a díky rychlé brance Jana Doležala, kterého podpořil další střelec Richard Marek, si připsala do tabulky další tři body a okupuje nejvyšší příčky okresního přeboru Jihlavska. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka z úvodu zápasu rozhodla

Zhruba padesátka diváků, která si našla cestu do bítovčického sportovnáho areálu, nemusela na branku čekat příliš dlouho. Hosté z Brtnice se s ničím nemazali a na svého soupeře vlétli už od prvních vteřin zápasu. Jejich první akce přišla již ve 4. minutě, do střelecké pozice se dostal Aleš Frolda, brankář Kučera jeho střelu pouze vyrazil, k jeho smůle pouze k Janu Doležalovi, který využil své rychlosti a dopravil vyražený míč na místo určení, tedy do branky - 0:1. Úvodní nápor hostů trval přibližně prvních 15 minut, poté hosté přestali praktikovat svoji hru a snahu o kombinaci vystřídaly nakopávané míče, což logicky nevedlo k žádným kloudným akcím. Že to tímto způsobem nepůjde, zjistili hosté nedlouho poté, vrátili se ke svým původním záměrům a rázem to byli opět oni, kdo si vytvářel šance. Hosté se dvakrát dostávali do slibné akce, ale domácí beci vždy uhasili nebezpečí za cenu faulů, kdy si však minimálně jeden z těchto zákroků koledoval o červenou kartu, sudí Večeřa však ve 30. minutě řešil přestupek pouze žlutou kartou pro Zdeňka Kourka. Domácí si za první poločas nevytvořili prakticky žádnou příležitost, a tak se po poločasovém hvizdu odcházelo ze hřiště za stavu 0:1.

Vedení pojistil Richard Marek

Druhý poločas začal jako taktická bitva a leckdy připomínal pouťovou atrakci, kdy byl zápas chvílemi jako na houpačce, bylo to nahoru dolů. Podobně jako v prvním poločase hosté vstřelili branku takřka ihned na začátku poločasu. Po pěti minutách druhého poločasu se do střeleccké listiny zapsal Richard Marek. Na začátku akce byl útočník hostů a zároveň nejlepší hráč zápasu Aleš Frolda, který dokázal, že má cit pro hru a výstavním asi 50 metrovým pasem vyslal do úniku právě Richarda Marka, ten prchnul domácí obraně, vystřelil a s notnou dávkou štětí jeho střela zapadla k pravé tyči Kuřerovy branky, stav byl tedy v 50. minutě 0:2 pro Brtnici. Po druhém obrdženém gólu domácí rezignovali, hosté kontrolovali hru a hlavní události se děly spíše uprosřed hřiště, hrálo se po vápna, bez výraznější šance. Domácím nepomohli ani střídající Fejta s Pokorným, a jelikož ani tito dva s vývojem zápasem nehnuli, skončil zápas v Bítovčicích vítězstvím Sokola Brtnice 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Bítovčice
Vít Ďásek - záložník, Bítovčice: "Zápas nám moc nevyšel, pořád máme mnoho zraněných hráčů a není to stále úplně ono. Hosté ukázali svoji kvalitu a asi zaslouženě vyhráli."

TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce, Brtnice: "Zápas byl jako na kolotoči, chvilku se hrálo u naší šestnáctky, chvilku u domácích. Podle mě se drtivá většina zápasu odehrávala uprostřed hřiště, kde se sváděl souboj za soubojem. Myslím, že jsme měli více ze hry, výsledek mohl být samozřejmě vyšší, kdybychom proměnili některé další šance, ale 0:2 je dobrý výsledek, máme tři body a ty bereme."



Sestavy


FC Bítovčice
L. Kučera [-] - J. Hrad [-] (34. R. Fejta [-] ) , L. Chvátal [-] , Z. Kourek [-] , J. Listopad [-] - D. Matula [-] , V. Ďásek [-] , L. Komárek [-] , J. Láznička [-] - M. Šťáva [-] , M. Mikulec [-]

TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - M. Plaček [-] , T. Štefl [-] , T. Doležal [-] , Z. Doležal [-] - Z. Brussmann [-] (79. P. Tuna [-] ) , R. Marek [-] , P. Kružík [-] , J. Doležal [-] (54. P. Kružík [-] ) - A. Frolda [-] , J. Vyskočil [-]

ŽK: 30. Z. Kourek , 72. D. Matula - 33. A. Frolda .
Hráči zápasu: A. Frolda , J. Doležal .
Místo: Bítovčice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.