D. Medvík 23. (p.)
M. Hekrle 48.
D. Skotar 72.
3:2
(1:1)
29. M. Pauser (vl.)
64. D. Pertlík
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice na vítězné vlně!


Branky


23. D. Medvík (p.) , 48. M. Hekrle , 72. D. Skotar - 29. M. Pauser (vl.) , 64. D. Pertlík
0

Na nedobytnou tvrz do Puklic přijeli v neděli odpoledne hráči z týmu SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou "B". Domácí se momentálně vezou na vítězné vlně, neprohráli již 5 utkání v řadě, to hosté po slibném začátku pomalu ztrácí dech a na body čekají již 3 kola. V Puklicích se však ukázali ve výborném světle a domácím cestu za třemi body výrazně ztížili a s trochou štěstí si mohli odvést bod. Nakonec však domácí zvítězili 3:2 a dostali se již na 3. příčku tabulky okresního přeboru Jihlavska!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka znamenala poločasový kříž

I toto derby utkání dvou sousedních vesnic poznamenal silný vítr, který od začátku bránil oběma týmům hrát fotbal, spíše se nakopávalo a hrálo se důrazně. Mírnou optickou převahu měli domácí, avšak nějaké vážnější ohrožení Žatečkovi branky se nekonalo, obranu výborně dirigoval loucký áčkař František Rozmahel. Ve 23. minutě se však už skŕe na ukazateli měnilo. Obránce Luk nad Jihlavou zahrál ve vápně nešikovně rukou a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil Dalibor Medvík a poslal tak domácí do vedení 1:0. Vyrovnání na sebe však nenechalo dlouho čekat, přišlo o 6 minut později. Hostující hráči dobře zakombinovali na pravém křídle, odtud poslali centr do vápna, kde jej Miroslav Pauser trefil tak "šikovně", že i za přispění větru skončil v síti zkoprnělého Radka Štěpána v brance Puklic. Poslední čtvrthodina se odehrávala spíše ve středu hřiště, záložníci se nedostávali moc do hry, jelikož oba týmy preferovaly spíše nákopy z obranné části přímo na útočníky, což se však nesetkalo s úspěchem ani na jedné straně. Poločas tak skončil smírně 1:1.

Střelec víkendu Dominik Skotar zajistil Puklicím tři body

Druhý poločas oba týmy na nic nečekaly a rozjely svou snahu o zisk tří bodů. Úvod druhého poločasu ale přece jen vyšel lépe domácím hráčům. Opět, jako již poněkolikáté, zafungovala spolupráce ofenzivního dua Křišťál-Hekrle, kdy první jmenovaný centroval, gólman Luk Žatečka špatně odhadl situaci a jeho špatného vyběhnutí využil pohotový Marek Hekrle, který si tak na své konto připsal již svou pátou branku v sezóně! Ve 48. minutě tak byl stav 2:1 pro domácí družstvo. Hosté však dál tvrdě bojovali o každý metr hřiště a dočkali se i zaslouženého vyrovnání. V 64. minutě přišel dlouhý nákop z obrany louckých hráčů, záložník hostů jej šikovně prodloužil na Davida Pertlíka, na kterého domácí obrana nadobro zapomněla. Pertlík zachoval klid v zakončení a s přehledem vrátil zápas do remízového stavu. Z remízového stavu se však hosté neradovali příliš dlouho. Běžela 72. minuta zápasu, hosté měli výbornou možnost ke skórování, ale v poslední chvíli výbornou možnost zazdil hostující útočník mizerným zpracováním. Hned následný protiútok znamenal zvrat v zápase, Dalibor Medvík se zachoval jako rozený vůdce, s balónem u nohy vymotal na obrdlíku tři bránící hráče a vystřelil. Odražený míč dopravil do sítě Dominik Skotar, který se tak stal puklickým střelcem víkendu, když v zápase béčka Puklic pomohl dvěma brankami ke třem bodům, v dnešním zápase mu stačila branka jedna, 3:2. Hosté však v posledních 15 minutách ukázali bojovného ducha, dostali se do několika závarů a šancí, ale skvěle chytající Radek Štěpán v brance Puklic odolal a i díky jeho výkonu nakonec domácí brali tři body! Z puklického hřiště je tak v tomto ročníku nedobytná tvrz, svoji formu pojedou pukličtí ukázat příští víkend na hřiště Velkého Beranova, kde se odehraje zápas o čelo tabulky! Luka nad Jihlavou přivítají na svém pažitu celek Nadějova a budou chtít konečně bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl - vedoucí, Puklice: "Utkání ovlivnil silný vítr, ale za tři body jsme rádi. Naše hřiště je tak v tomto ročníku nedobytné, za což jsme rádi."

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka - trenér a kapitán, SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou: "Bohužel 3 nejzkušenější hráči vyrobili 3 hrubky, za které jsme zaplatili brankami v naší síti a naopak my jsme šance, které jsme měli, neproměnili."



Sestavy


TJ Sokol Puklice
R. Štěpán [-] - L. Zeman [-] , M. Pauser [-] , F. Novotný [-] , V. Tišl [-] - D. Venhauer [-] , P. Novotný [-] , D. Medvík [-] , D. Skotar [-] - R. Křišťál [-] , M. Hekrle [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - R. Hájek [-] , F. Rozmahel [-] , V. Rychlý [-] (70. M. Poláček [-] ) , M. Kubeš [-] - Š. Číhal [-] , J. Čermák [-] , D. Pertlík [-] , Z. Hlávka [-] - T. Munduch [-] (61. M. Pekárek [-] ) , L. Funk [-]

ŽK: 77. M. Pauser - 84. R. Hájek .
Hráči zápasu: R. Štěpán , M. Hekrle - F. Rozmahel .
Místo: Puklice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.