2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec bral doma všechny body!


Branky


0

Na ždírecký pažit zavítal k nedělnímu zápasu celeke Telče B, příčemž si k zápasu vezl solidní bodový zisk z předešlých zápasů, v minulém kole doma porazil Nadějov. To Ždírec měl co napravovat, v minulém kole totiž prohrál na hřišti Batelova 2:1 a své zaváhání chtěl v domácím prostředí napravit. Zápas však byl více než vyrovnaný, nakonec však domácí brali všechny tři body za těsnou výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů smazal Hanus

Mladý kádr hostujícího béčka na nic nečekal a na domácí vlétl ve velkém stylu, kdy od úvodních minut projevoval větší aktivitu a vytvářel si šance. Hned první vážnější závar před Průšovou brankou přetavili hosté ve vedoucí branku, to když se v 6. minutě propadl na pravé straně domácí bek Jaroš, kapitán Čermák prohrál běžecký souboj s Romanem Nechvátalem, který do protipohybu gólmana uklidil balón do sítě, 0:1. Tato facka domácí probudila a zhruba od 10. minuty se začali projevovat na hřišti více aktivněji. Ve 13. minutě měl na kopačce vyrovnání Pavel Horáček, který běžel sám na gólmana Mašteru, toho obstřelil, jeho projektil však zastavila tyč!!! O čtyři minuty později zkoušeli ždírečtí signál z rohového kopu, rozehráli nakrátko, ale výsledkem bylo pouze vhazování poté, co hostující beci centr zblokovali. Ve 20. minutě málem hosté vedli o dvě branky, hostující útočník štiplavě vypáli, gólman domácích Průša balón neudržel a vznikl velký závar před jeho brankou, který domácí beci se štěstím uhasili odkopem do zámezí. Přes tento ojedinělý závar byli domuácí v této fázi zápasu lepším týmem, jejich snahu o vyrovnání se snažil dotáhnout do konce opět Pavel Horáček, ve 28. minutě opět běžel sám na Mašteru, ale ani tentokrát nedokázal vsítit branku, kterou o pár decimetrů minul. Zaslouženého vyrovnání se domácí borci dočkali v minutě 37., kdy agilní Horáček přesně nacentroval z rohového kopu na Rostislava Hanuse, který hlavou vymetl šibenici hostujícíc branky na 1:1! Do konce poločasu už se před oběma brankáři situace uklidnila a druhý poločas tak sliboval napínavou podívanou. 

Rozuzlení zápasu přinesla hned první minuta druhé půle

Druhý poločas začal pěkně od podlahy, kdy byli tentokrát od úvodu aktivnější domácí hráči. Uběhla sotva minuta druhého poločasu, mladík Jindřich Vampola centroval na nejlepšího hráče zápasu Pavla Horáčka, ten hlavou sklepl míč na nejlepšího střelce soutěže Petra Tlačbabu, který se nacházel v hraničním postavení, a který potvrdil svůj zabijácký charakter a v situaci se nemýlil, 2:1. Brzký gól ve druhém poločase s hosty mírně otřásl, nelze jim upřít snahu s výsledkem něco udělat, domácí však s přehledem kontrolovali hru, nepouštěli hosty do úniků a sami si vytvořili několik slibných brankových příležitostí. V těch postupně selhali Tlačbaba, Vampola a gólu se nedočkal ani Pavel Horáček, ač by si ho za svůj výborný výkon jistě zasloužil. A jelikož se druhý poločas, ačkoliv bylo o co hrát, spíše dohrával a žádná šance se neurodila, dokráčel Ždírec po jednokolové pauze ke třem bodům, Telč naopak po minulé výhře vyšla bodově zcela naprázdno. Ždírec bude chtít výhru potvrdit příští kole v Jamném, naopak Telč čeká další z béček v soutěži - to ze Staré Říše, které přivítá na domácím hřišti. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ždírec
Zdeňka Žampová - trenérka, Ždírec: "Celkově hodnotím utkání pozitivně, kluci bojovali, snažili se. Ani předvedená hra nebyla úplně špatná".

SK Telč B
Ladislav Matys - vedoucí, SK Telč: "Přijeli jsme k těžkému utkání, na nepříliš kvalitním hřišti. Ujali jsme se vedení, ale domácí po zásluze vyrovnali. Druhý gól v naší síti padl po pěkné kombinaci, možná tam byl ofsajd. Po inkasované brance jsme se snažili o vyrovnání, na které jsme ale bohužel nedosáhli."



Sestavy


TJ Ždírec
O. Průša [-] - P. Čermák [-] , L. Záškoda [-] , R. Hanus [-] , J. Bucl [-] - L. Pospíchal [-] , J. Vampola [-] , R. Forman [-] , O. Jaroš [-] - P. Tlačbaba [-] (88. P. Vampola [-] ) , P. Horáček [-]

SK Telč B
J. Maštera [-] - M. Švec [-] , D. Hejda [-] , R. Nechvátal [-] , D. Fortelný [-] - L. Matys [-] , J. Páral [-] , D. Stránský [-] , K. Kokejl [-] - L. Smejkal [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 82. J. Vampola - 82. L. Smejkal .
Hráči zápasu: P. Horáček - R. Nechvátal .
Místo: Ždírec. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.