2:1
(1:1)
44. J. Bína
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov doma opět bodoval!


Branky


33. J. Holub , 66. L. Kubík - 44. J. Bína
0

Na souboj dvou benfik se schylovalo v Rantířově, kam zajíždělo béčko Telče, posílené o několik nadějných dorostenců. To domácím vypomáhali obvyklí hráči áčka - Kubík, Kovačík a Libor Horáček. Rantířov v minulém kole nechal všechny body v Batělově, naopka Telč zvítězila doma proti béčku Staré Říše. Zápas nabídl poměrně ofenzivní podívanou, červenou kartu a vítězství domácích....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ve znamení remízy

Hned první minuta zápasu přinesla rozruch, když se zastřeloval hostující útočník, ale k radosti domácích branku minul. V páté minutě zahrávali hosté z Telče dobrou standartku, ale Fous v brance střelu dokázal vyrazit. Hned o pár okamžiků později se hosté dostali do dobré šance, pěknou postupnou akci zakončil David Stránský, ale fous byl opět tam, kde být měl a střelu lapil. V 9. minutě se osmělili konečně i domácí, to když Jakub Holu vypíchl pomalou rozehrávku hostující obrany, postupoval sám na Vašinu v brance Telče, ten však jeho střelu výborně vyrazil na roh, ze kterého však domácí nic nevytěžili. Ve 13. minutě ukázal poprvé v zápase svůj um hostující Jan Bína, doslova ukličkoval domácí beky a dloubákem ke smůle hostů přeloboval i branku Fouse. Následující minuty nabídly několik střeleckých pokusů a přímých kopů, nicméně žádné větší nebezpečí to ani pro jednu branku nzenamenalo. 22. minuta nabídla šance na obou stranách. Nejprve hosté postupovali na Fouse, zakončili, ale Fous jejich střelu zlikvidoval. Ihned poté míč rozehrál na záložníka Láta, ten přízemním centrem trefil jen dobře postaveného gólmana, ani z následného rohu domácí neudeřili. Hosté byli blízko k brance i o čytři minuty později, dobrý míč za obranu dostal Kokejl, z kroku trvdě vypálil a Fous s vypětím všech sil konečky prstů vyrazil míč na břevno! Ve 33. minutě se již skóre měnilo. To domácí vhazovali, míč si převzal Lukáš Kubík, běžel s ním k bráně, tam si zkušeně počkal na vyběhnutí gólmana a poté předložil míč lépe postavenému Jakubovi Holubovi, který už neměl problém míč uklidit do branky, 1:0. Hosty obdržený gól vybičoval k ještě větší aktivitě a odměna přišla těsně před koncem poločasu, konkrétně ve 44. minutě. Jedna z mnoha stadartek propadla domácí obranou a tam již čekal pohotový Jan Bína, který míč uklidil v pádu za záda bezmocného Fouse k levé tyči na 1:1. Rantířov však mohl ještě změnit skóre, Kubíkova hlavička po rohu však změnu skóre neznamenala. Poločas tak skončil 1:1.

Tři body urval Kubík

Hosté pokračovali v dobrém výkonu i po poločase, ale jako první mohli udeřit domácí. Ve 48. minutě si na půlce vzal míč Jakub Holub, běžel s ním několik metrů, všiml si ale lépe postaveného Kovačíka. Tomu však poslal míč na paty, a tak zkoušel Kovačík střelu z kroku, ta však letěla metr nad branku. V 52. minutě měli hosté 100% gólovku. Opět v tom měl prsty nejlepší hráč hostí Bína, který chytrou kličkou oklamal obránce, nahrál lépe postavenému Kokejlovi, ten však nezakončil vůbec dobře a skóre se tak neměnilo ani v tomto případě. V 54. minutě se o solovo přihlásili domácí, Lát chytrými houslemi oklamal obránce, vyslal prudký střílený centr, ale byl z toho jen rohový kop, který také nic vážnějšího nepřinesl. Následujících deset minut vyslali hosté několik střel, ale Fous byl dnes v dobrém rozmaru a vše lapil. A tak se možná překvapivě dostali do vedení opět domácí. A opet to bylo z autového vhazování v 65. minutě. Po jeho provedení si převzal míc Lukáš Kubík, udelal kličku doprostřed hřiště, najednou se ocitl sám před Vašinou, kterému nedal šanci a přelil tak vedení na domácí stranu, 2:1. Hosté ale nerezignovali ani po tomto gólu a mladíci Telče nadále bojovali jako lvi. Vyprodukovali obrovské množství střel, ale ne a ne se prosadit. To naopak domácí spoléhali na brejky a jeden z nich se snažil proměnit i Jakub Holub, který v úniku našel ještě lépe postaveného Kubíka, ten ale nemířil přesně. 79. minuta nabídla pohlednou akci domácích, kdy si několikrát vyměnili míč Lát s Kubíkem, Lát však ve finální fázi zazmatkoval a svůj centr přetáhl zbytečně moc. Poslední možnost měli hosté po přímém kopu z hranice šestnáctky, ale střela letěla vysoko nad branku. Definitivní nemožnost s výsledkem něco udělat přinesla 88. minuta, kdy byl po protestech směrem k rozhodčímu vyloučen po druhé žluté kartě Ladislav Matys. Velice pěkné utkání tak skončilo výhrou domácích 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - vedoucí, Ježek Rantířov: "Měli jsme posily z A týmu, takže se kombinace více méně dařila, držení míče bylo vyrovnané. Hosté se snažili hodně střílet, ale naštěstí pro nás jim tam žádná střela z dálky nepadla, Dominik chytal dnes skvěle. Je to naše 2. výhra v této sezóně, jsem za ni moc rád a rád bych ještě poděkoval za výkon všech hráčů, ovšem musím vyzdvihnout velmi aktivního Jakuba Holuba."

SK Telč B
Ladislav Matys - vedoucí, SK Telč: "Viděli jsme velmi pěkný zápas. První poločas velmi vyrovnané utkání, ve kterém jsme své šance nevyužili. Ve druhém poločase byli domácí lepší, avšak po našem výkonu si myslím, že jsme si remízu zasloužili. Ale soupeř byl bohužel o jednu branku lepší. Velké poděkování našim dorostencům, kteří zahráli velice dobře!"



Sestavy


TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - J. Lupač [-] (46. M. Horáček [-] ) , J. Vyskočil [-] , K. Hula [-] , M. Karol [-] - L. Lát [-] , D. Cabúk [-] (79. J. Ščepka [-] ) , L. Horáček [-] , L. Kubík [-] - L. Kovačík [-] (90. P. Cibulka [-] ) , J. Holub [-]

SK Telč B
L. Vašina [-] - J. Bína [-] , L. Matys [-] , M. Slabý [-] , D. Kujal [-] - D. Hejda [-] , J. Kotrba [-] , V. Kadlec [-] , E. Smejkal [-] (70. J. Doležal [-] ) - D. Stránský [-] , K. Kokejl [-]

ŽK: 50. L. Horáček , 85. J. Vyskočil - 12. L. Matys , 31. E. Smejkal . ČK: 89. L. Matys .
Hráči zápasu: J. Holub - J. Bína .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 39.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.