1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 10:30

1.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední podzimní utkání skončilo smírně


Branky


3

Poslední podzimní kolo nabídlo souboj předposledních Praskoles a druhého Ostrovanu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ihned po úvodní hvizdu se třebaňští tlačili za prvním golem. Domácí byli zamčeni na své polovině, ale znovu se ukázal nejvetší problém třebaňských. Tím je finální fáze. Domácí postupem času vyrovnali hru a dostali se i do šance. Po rohovém kopu napálil domácí hráč tyč. Ihned na to měl na druhé straně obrovskou dvojšanci Suchý, ale nohou ani hlavou Lukavského nepřekonal. Hrál se vyrovnaný fotbal, domácí hrozili z brejků, ale do úspěšného zakončení měli jejich výpady daleko. Půle tak 0:0.

 

Začátek druhé poloviny připomínal vstup do prvního dějství. Hosté ale ne a ne prolomit obranu domácích v čele s výborným stoperem. Několikrát pálil Pavel Šebek, ale nemířil přesně. Když už se zdálo, že utkání skončí bez branek, začli se dít věci. Třebaňští otevřeli hru a domácí po jednom z protiútoků málem skórovali. První střelu Zíma vyrazil a dorážku do prázdné branky zastavil neuvĕřitelným zákrokem Petr Šebek. Na druhé straně se do obrovské šance dostal Suchý ,ale Lukavský byl proti a následnou dorážku Smrčiny do prázdné branky vyhlavičkoval domácí obránce.

 

Třebaňští se hnali za vítězstvím, ale díry v jejich obraně byly obrovské. V 85. minutě potáhl balon do vápna Indra a našel úplně volného Červeného, který se nemýlil - 1:0. Ihned po rozehře se třebaňským naskytla možnost standartky. Palička poslal centr do vápna, tam hlavičkoval Vlasák, Lukavský vyrazil jen k Šebkovi a ten strovnal 1:1. Následně měl šanci třebaňský Neubauer, ale minul. Na druhé straně se hnal sám na branku domácí hráč, ale míč poslal vysoko nad. Poslední šanci měl opět domácí Červený, ale jeho slabé zakončení stačil Šebek z prázdné branky vykopnout. Utkání tak skončilo smírně.

 

Reportáž a fotografie z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


Praskolesy
M. Lukavský [-] - T. Indra [-] , P. Bežo [-] (77. M. Abrahám [-] ) , J. Malec [-] , A. Šteiner [-] , J. Šeplavý [-] , R. Červený [-] , J. Švejda [-] , J. Martinkovič [-] , V. Drábek [-] , L. Šebek [-] (46. J. Kratochvíl [-] )

TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M. Zíma [-] - V. Skramužský [-] (57. P. Hejlek [-] ) , P. Šebek [-] , P. Šebek [-] , B. Vlasák [-] , M. Růžička [-] (46. M. Smrčina [-] ) , J. Chedik [-] , M. Suchý [-] , A. Tlustý [-] , J. Palička [-] , Z. Pagáč [-] (77. D. Neubauer [-] )

ŽK: 44. R. Červený - 42. P. Šebek , 51. V. Skramužský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BARTOŠ Pavel - BEŽO Petr (N), PETŘÍŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 21:06

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů