Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólman hostů zachránil bod v poslední minutě!


Branky


0

Do Cejle zajížděl celek z Antonínova Dola, který v minulém kole díky žolíkům konečně doma zabral a radoval se z výhry 4:1 nad Bítovčicemi. Avšak z Cejle se body jen tak nevozí, o čemž se v probíhající sezóně přesvědčilo několik týmů. Nakonec z toho byl hektický zápas, kdy domácí dvakrát vedli, ale hosté vždy dokázali odpovědět. Bod jim zachraňoval v poslední minutě brankář Hanáček, a tak si Antonínův Důl odvezl velice cenný bod a prokázal zlepšenou výkonnost...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu přinesl tři branky

Domácí Cejli v posledních zápasech nevycházely začátky zápasu, to však neplatilo pro toto utkání. Běžela teprve třetí minuta a bratři Bednaříkové zajistili domácím vedení. Mladší z bratří Martin našel svým stříleným centrem Jiřího Bednaříka, a ten se oproti předminulému zápasu, kdy si vstřelil vlastní branku, trefil do správné sítě - 1:0. Z radování se však domácí neradovali příliš dlouho. Už v 7. minutě ztratili domácí záložníci za půlkou míc, hosté podnikli rychlý kontr a za přispění chaosu v domácí obraně vyrovnal minule dvougólový Lukáš Zdarsa na 1:1. Jenže domácí se mohou s železnou pravidelností spolehnou na kanonýry Čápovi. Dalibor Čáp potvrdil svou střeleckou pohodu a v 18. minutě vrátil domácím vedění, když se prosadil po odražené střele z dorážky, 2:1. Domácím branka pomohla, dobře kombinovali a dařila se jim i mezihra. Dostávali se i do dalších šancí, ale například Čáp nebo Dolejší už úspěšní nebyli. Avšak i hosté se snažili a málem udeřili, když jejich útočník měl jednu dobrou příležitost přibližně ve 38. minutě, ale jelikož neuspěli ani hosté, odcházelo se do šaten za stavu 2:1 pro domácí.

Hanáček zajistil hostům bod

Domácí museli o přestávce řešit jeden problém, nová posila Alexander Zelinka musela kvůli zranění střídat a vystřídal jej jediný náhradník a opora béčka Pavel Trnovský. Jako by to s domácími zamávalo a již nebyli tolik aktivní jako v poločase prvním, naopak hosté se rapidně zlepšili a začali domácí přehrávat. Domucí upustili od své prvopoločasové kombinační hry a uchylovali se k dlouhým nákopům, ty se však vždy vracely zpátky a domácí tímto způsobem ztráceli zbytečně velké množství míčů. Špatně hrál ve druhém poločase domácím střed hřiště, přes který se hosté dostávali až příliš k šancím. To vedlo i k několika závarům před Lačného brankou, ale žádná šance se neurodila. Běžela poslední minuta zápasu, poslední roh hostů, který hosté rozehráli velmi šikovně. Ve vápně domácích vznikla mela, nejbystřeji reagoval gólman Hanáček, který přesnou střelou po chybě jednoho z domácích záložníků zajistil hostům bod za remízu 2:2!



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce, Cejle: "V prvním poločase jsme byli mírně aktivnější a zaslouženě jsem vedli. Ve druhém poločase byli hosté lepší a aktivnější. Škoda druhého gólu v poslední minutě, který jsme hostům vyloženě darovali po zbytečné chybě. Nicméně remíza je asi spravedlivá"

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Vladislav Čurda - vedoucí, Antonínův Důl: "Měli jsme velkou marodku, takže jsem nečekal moc dobrý výsledek. Proto jsem s bodem ze hřiště soupeře maximálně spokojený."



Sestavy



TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanáček [-] - M. Hanusek [-] (64. L. Slavík [-] ) , P. Král [-] , P. Kocmánek [-] , V. Barták [-] (50. Z. Šimek [-] ) - P. Vorálek [-] , M. Šabatka [-] , O. Zeman [-] , J. Göth [-] - P. Novák [-] (77. T. Pokorný [-] ) , L. Zdarsa [-]

Hráči zápasu: J. Bednařík - M. Hanáček .
Místo: Cejle. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.