1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

9.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Třebaň rozhodla až po unavení soupeře


Branky


3

Nedělní odpoledne přineslo duel posledních Broum s hosty ze Zadní Třebaně, kteří se vyhřívají na 2. místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu se třebaňským povedl a už ve 4. minutě vedli. Zdařilou kombinaci zakončil na zadní tyči Suchý. Kdo si ale myslel, že to domácí položí, byl na omylu. Jakoby to broumským vlilo novou krev dožil. Srdnatě bojující domácí se dočkali vyrovnání v 11. minutě, kdy se nádhernou ranou do šibenice prezentoval Karásek. 

 

Domácí bojovali a v těchto chvílích byli lepším týmem, hrozili hlavně dlouhými nákopy, které domácí ùtočníci s přehledem vyhrávali. Ke konci poločasu začali broumským dochâzet síly a iniciativu převzali hosté. Obrovskou šanci měl Kináč, ale z malého vápna branku minul. Poločas tedy 1:1.

 

Druhá půle začala za velké převahy hostů z Třebaně a ti si vypracovali několik gólových šancí. Hlavně Chedik se činil v jejich zahazování. Posléze se k němu přidali Suchý a Vlasák. Branku tak nakonec přinesla až 73. minuta, kdy dlouhý pas do vápna Schovánek vyboxoval jen k Hejlkovi a ten propálil vše co mu stálo v cestě. Nutno podotknout, že Hejlek skóroval přesně po 9 letech a 3 měsìcích. Gratulace.

 

Domácí fyzicky úplně odpadli a hosté si na hřišti dĕlali co chtěli. Další branku vstřelil po úniku Vlasák a v 81. minutě definitivně rozhodl o vítězi. Třebaňští poté nedotáhli ke zdárnému konci několik nadějných akcí, ale to už nikomu nevadilo. Broumští předvedli bojovný výkon a hlavně v první půli byli vyrovnaným soupeřem, ale fyzická připravenost chlapců ze třebanĕ nakonec utkání rozhodla.

 

Reportáž z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


TJ Broumy
L. Schovánek [-] - M. Bureš [-] (82. A. Šmejkal [-] ) , J. Čermák [-] (59. T. Drab [-] ) , J. Zítek [-] , M. Zmrzlý [-] , J. Čermák [-] , M. Karásek [-] , O. Lacina [-] , L. Zmrzlý [-] , M. Štochl [-] , O. Novák [-]

TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M. Zíma [-] - V. Skramužský [-] , L. Kináč [-] (64. M. Smrčina [-] ) , P. Šebek [-] , P. Šebek [-] , B. Vlasák [-] , J. Chedik [-] , . Lizarazo [-] , P. Hejlek [-] , M. Suchý [-] (78. L. Veselý [-] ) , Z. Pagáč [-]

ŽK: 33. M. Zmrzlý , 84. O. Novák - 70. Z. Pagáč , 78. . Lizarazo , 80. M. Zíma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - ROSENBAUM Aleš (N), SPAZIER Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Suchý 2x
Vlasák 1x