0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Batelov vyloupil Antonínův Důl!


Branky


0

Zlepšený Antonínův Důl přiítal na svém hřišti Batelov, oba týmy mají v posledních zápasech formu, a tak se čekalo, jak tento zápas dopadne. Antonínův Důl však doma nárůst formy nepotvrdil, naopak Batelov předvedl dobrý výkon a po zásluze si odvezl všechny tři body za výhru 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v úvodu rozhodla

Antonínův Důl chtěl potvrdit zlepšenou výkonnost i v zápase s Batelovem, ten sice doma sbírá bodů hodně, ale venku se mu nedaří, proto chtěli černou sérii z venkovních zápasů utnout právě v zápase v A.Dole. Od prvních minut šli za vítězstvím více, v poli byli lepším týmem, nicméně i domácí ukázali svoji kvalitu a do větších šancí hosty v první čtvrthodince nepouštěli. Změna však nastala v 15. minutě, kdy Marián Blaško neohroženě vletěl do vápna, tam ho sestřelil Marek Hanusek a následovala penalta a žlutá karta pro Hanuska. K provedení pokutového kopu byl určen Karel Havlíček a ani na chvilku nezaváhal, Hanáček byl na jeho střelu krátký a hosté tak vedli 0:1. Do konce poločasu hosté v pohodě kontrolovali své vedení, šance nebyly k vidění ani na jedné straně, tudíž poločas skončil vedením hostů 0:1.

Gól z rohu pojistil vedení Batelova

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako poločas první. Hosté vycházeli ze zajištěné obrany a vyráželi do brejků, domácí se snažili o zvrat, ale hosté byli v defenzivě více než pozorní. Zejména Lukáš Kapoun odváděl výbornou "černou" defenzivní práci a bortil se o něj jeden útok domácích vedle druhého. Hosté však nechtěli hrát celý poločas jen na jedna nula, a druhého gólu se dočkali v 63. minutě. A byl to gól vskutku kuriozní. Marián Blaško zahrával rohový kop, kopl jej směrem na branku Hanáčka, ten zazmatkoval a "plácl" si míč do vlastní branky! Ale i takové branky platí, takže to bylo 2:0. Další šanci Batelova měl Miroslav Marek, který ale trefil pouze tyč domácí branky, a tak se skóre potřetí v zápase neměnilo. Do konce zápasu se už nic vážnějšího před brankáři nestalo, Batelov si tak došel pro vítězství 2:0 a utnul tak nepříznivou sérii z venkovních zápasů.



Ohlasy k zápasu



1. FC Batelov
Miroslav Marek, obránce: "Od úvodu zápasu koncentrovaný výkon od všech hráčů. Domácí jsme v poli přehráli, zaslouženě se dostali do vedení z pokutového kopu po faulu na Blaška. Ve druhém poločase nejprve Marek trefil tyč, poté vedení potvrdil z rohového kopu opět Blaško. Domácí ukázali kvalitu, ale myslím, že výsledek odpovídá průběhu zápasu."



Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanáček [-] - P. Kocmánek [-] , M. Hanusek [-] , L. Pirožek [-] , J. Dočkal [-] - J. Göth [-] , T. Pokorný [-] , M. Šabatka [-] , P. Vorálek [-] - L. Zdarsa [-] , M. Palán [-] (72. L. Krejčí [-] )

1. FC Batelov
M. Cháb [-] - D. Ramach [-] , T. Hron [-] , M. Zima [-] , L. Kapoun [-] - M. Marek [-] (63. J. Hradecký [-] ) , M. Houzar [-] , Z. Poledna [-] , K. Havlíček [-] - M. Blažko [-] (79. L. Maňo [-] ) , Z. Koreš [-] (85. O. Beseda [-] )

ŽK: 15. M. Hanusek , 16. M. Hanáček , 66. M. Palán , 83. T. Pokorný .
Hráči zápasu: L. Kapoun , M. Blažko .
Místo: A.Důl. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.