4:2
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl zdolal Jamné!


Branky


16. P. Vorálek (p.) , 21. L. Pirožek , 36. P. Vorálek , 82. L. Mazač - 11. L. Varhaník (p.) , 40. L. Varhaník
0

Antonínův Důl se v dalším domácím utkání utkal s Jamným, šlo o zápas celků ze spodku tabulky, kdy Jamné chtělo konečně urvat tři body. Antonínův Důl se však v poslední době výkonnostně i výsledkově zvedá, a tak tomu bylo i v tomto utkání, jelikož domácí přehráli Jamné v divokém zápase 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pět branek

Pro hosty nezačalo utkání příliš dobře, jelikož začínali v deseti hráčích, jelikož se zpozdil jejich střelec Lukáš Varhaník, i díky tomu byli domácí v prvních minutách aktivnějším týmem. Varhaník se dostal do zápasu přibližně v desáté minutě a hned byl u důležité situace. V 11. minutě zahrál jeden z domácích obránců rukou ve vápně a následovala penalta, kterou bezpečně proměnil právě Lukáš Varhaník a hosté vedli 0:1. Už za 5 minut ale bylo "horko" i na druhé straně. Domácí se hnali do útoku a jejich útočníka zastavil nedovoleným způsobem ve vápně gólman Špejtek, a tak následovala penalta i na druhé straně hřiště, Špejtek byl navíc oceněn žlutou kartou. K penaltě se postavil zkušený Petr Vorálek, který ale penaltu napoprvé neproměnil, nicméně rozhodčí nařídil opakování pokutového kopu, protože jeden z hostujících hráčů vběhl do vápna dříve, než měl. Napodruhé se už Vorálek nemýlil a vyrovnal na 1:1. Ve 21. minutě zahrávali domácí rohový kop a míč kupodivu proletěl bez povšimnutí celým vápnem, kde už čekal připravený Lukáš Pirožek, který poslal domácí do vedení 2:1. Ve 36. minutě to bylo už o dvě branky, jelikož dobrou přízemní přihrávku využil domácí Petr Vorálek a bylo to už 3:1. Hosté to však rozhodně nezabalili a snažili se o snížění či vyrovnání, to se jim částečně povedlo ve 40. minutě, kdy podruhé v zápase skóroval Lukáš Varhaník, ten také stanovil poločasový výsledek na 3:2

Snaha hostů ve druhém poločase byla lichá

Hosté se snažili vytrvat v aktivním tempu, které nasadili v posledních minutách prvního poločasu. Aktivní byl především Lukáš Varhaník, který se snažil prosadit skrze své individuální kvality, ale jeho zakončení většinou postrádala přesnost. Domácí hrozili spíše z brejků a ze standartních situací, kdy z jedné takové situace trefili břevno Špejtkovy branky! Jamné pak zahrálo také jednu výbornou standartku, Lukáš Varhaník vystřelil skvěle, ještě lepší zákrok ale předvedl domácí gólman Šimek, který jeho střelu konečky prstů dokázal vytěsnit. A jak to tak bývá, hosté hráli a domácí dávali branky, respektive branku. V 82. minutě pečetil výhru domácích útočník Ladislav Mazač, který stanovil konečné skóre na 4:2 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Tomáš Pokorný - záložník: "I přes naše zaváhání, které se už stalo naší klasikou, jsme se nevzdali a bojovali jsme dál. Prokázali jsme silnou bojovnost a chuť jít za vítězstvím. Rozhodně jsme nebyli lepší tým a soupeř nás tlačil a několikrát zahrozil, ale měli jsme více štěstí a řekl bych, že i větší chuť vyhrát."

TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela - obránce: "Zpočátku byli lepší hosté i díky tomu, že jsme hráli o jednoho hráče méně. Pak jsme se dostali do hry, kdy jsme vedli, nicméně pak dostaneme tři zbytečné góly. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější, především Varhaník zlobil, ale bohužel jsme branku nedali."



Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - P. Kocmánek [-] , J. Dočkal [-] , Z. Duba [-] , M. Pallán [-] - P. Vorálek [-] , J. Göth [-] , L. Pirožek [-] , T. Pokorný [-] - L. Mazač [-] , P. Novák [-]

TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - J. Hora [-] , M. Píbil [-] (58. O. Klíma [-] ) , O. Vomela [-] , M. Tlačbaba [-] - A. Kubín [-] , V. Kubín [-] , P. Pavlíček [-] (68. J. Šoukal [-] ) , M. Pytlík [-] (48. V. Pytlík [-] ) - J. Kubín [-] , L. Varhaník [-]

ŽK: 49. L. Mazač - 15. J. Špejtek , 78. V. Kubín .
Hráči zápasu: L. Varhaník .
Místo: A.Důl. Počet diváků: 76.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.